יום חמישי

קרן מזכירה לי את הסטריאוטיפ של מלכת הכיתה,

היפה, בנבחרת המעודדות וחברה של קפטן נבחרת הפוטבול, והכי ביצ'ית שיש. אשכרה, דחלילה, הקרן הזו. ומה זה הצל הזה, עם ההד? אה, ליהי.

דידי 9

New member
הוא שאמרתי-לכן אתם דוחים את קרן. בגלל זכרונות

מרים שלכם מ"מלכת הכתה". אבל היא לא. היא בחורה טובה, רגישה, אמיתית, נאמנה-הכי שיש! צאו מעצמכם ומהתסביכים שלכם-ותוכלו לראות

אתי לליז:"אף אחד לא רוצה להיות חבר שלך. גם

ענבר ואיילת לא רוצים להיות חברה שלך. אתי לקרן:"אל תדברי איתה" קרן לאתי:"נערת הספר קתתתלקקק (מה זה?). החתולה שלי יותר משכילה ממני" סתם מיני ציטוטים מסדרת מספטים מעליבים שהם מטיחים בליז. ממש עושים עליה עליהום. לא משנה איזה מגרעות יש לליז, כזה עליהום לא עושים. אגב, כל אחד שאתי עושה עליו עליהום, היא קודם כל מטיפה לה, שלא תעיז לדבר עליה מאחורי הגב. אתי לקרן על ליז: "תיכף אני אתן לה כאפה, אני אעלף אותה" מה זה????? הפקה???????????? הלו????? למישהו יש קשרים בהפקה.....

Klayhamn

New member
ידענו שזה רק עניין של זמן

עד שאתי תמצא לה קורבן חדש... אפשר לדעת על מה בדיוק אתי יצאה עליה כביכול?

מרוב התרגשות ההודעה שלי מלאה שגיאות מקלדת...

על זה שליז הלכה לדבר עם איתן ושיתפה אותו שהיא סובלת מאתי וחבורתה. (לא יודעת מה היא בדיוק אמרה לאיתן) הנה, תקשיב ברקע, אתי לליז: "אף אחד לא אוהב אותך" ושוב פעם "אף אחד לא אוהבת אותך". היא מאיימת עליה שתתפוס עליה מרחק כי אחרת היא גומרת עליה. היא לא נורמלית. קוראת לה עכשיו חולירה. כמה רוע בבן אדם אחד. וכמה עלובות החברות שלה שממשיכות להיות חברות שלה.

חייבת להודות שגם אני לא מבינה עד הסוף את הרקע

אבל אתה מכיר את אתי, כשהיא לא סובלת מישהו היא כבר מוצאת את הרקע

Klayhamn

New member
מה שבטוח זה ש-"פתאום"

במקרה כל המעריצים של אתי נעלמו... איפה הם? למה הם לא יוצאים להגן עליה? איפה דידי? דידוש?

elvis18

New member
אם אפשר לבקש מההפקה לשלוח סמס לליז....בשמי

ליז ה"יקרה" גם אני לא אוהב אותך תשמרי מרחק תודה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifליז יכולה להיות ממש בלתי נסבלת, אבל

ממש לא מגיע לה מה שקורה שם עכשיו. חבורת בנות מתוסכלות, שבגלל שהן מרגישות דחויות רומנטית, הן נכנסות בה.

אם הבנתי נכון, ליהי רצתה להבהיר לדניאל

שמה שבין קרן ובינה, ביחס לאיתן, לא צריך להפריע בין ליהי לדניאל בחברות, ושהיא נתנה לזה קצת להפריע, אז היא התנצלה.

jesie12

New member
על פחות מזה העיפו את חודדה

הבחורה אלימה פיזית ומילולית! אני לא מתה על ליז בכלל אבל אתי איומה!!!

למעלה