יום חמישי

chasing time

New member
אם להגיד את האמת

אני שמעתי את השיחה הזו, וליז ממש לא הייתה נחמדה, בלשון המעטה. היא, כמו שאורטל אמרה לה בפנים, מנסה רק שיעריכו אותה כל הזמן. היא רוצה שיבואו לבקש ממנה, יגידו לה כל פעם "תודה" מחדש, ומחכה לרגעים האלו.. נשמע לך הגיוני שאורטל צריכה לבוא לבקש ממנה פעם בכמה שעות תחתוניות!? זה מצרך הגייני בסיסי, ואם פעם אחת היא הסכימה - זה אומר שזה מקובל מבחינתה שאורטל תפתח את המגירה שלה. כל מה שהיא רוצה זה שיעריכו אותה, יאהבו אותה, ירדפו אחריה, שהיא תרגיש חשובה. נורמלית, היא לא.

אתי:"לאאאא פותרייייםםם דברייםםםם בצעקותת!1!1"

הג'רלולה המופרעת פותחת ג'ורה על ליז בפני חבורת המכשפות ועדי. היא מטיפה מוסר שלא פותרים דברים בצעקות (ואת כל זה בצעקות רמות), ושחבל שככה מראים בנות בתוכניות ריאליות (LOL גדול) ושקודם מבברים לפני שצועקים (מישהו זוכר את מקרה לירון, שהיא לא נתנה לה צ'אנס להסביר את עצמי וישר התנפלה עליה בצרוחות וקללות (כמה פעמים צעקה לפני כולם שהיא סמרטוט ושהיא בושה לילדה הקטנה שלה ועוד ועוד). היא קירבה את הגוף שלה ללירון והייתה קרובה לאלימות פיזית. שמישהו ירחיק את המפלצת חמומת המוח מהמרקע שלנו ועל הדרך ייקח את העוזרות שלה הפקינזית והסוסה ויעשה טובה וייקח גם את הוד רוממותם הצנון ודניאלוביץ'.

אתי על ליז:"לא כדאי לה להכנס איתי לפינות למה

היא לא יודעת מי אני באמת". למה ההפקה לא מעיפה את הבריונית הזאת לכל הרוחות? אם מה שהיא עשתה ללירון לא מי שהיא באמת (ומה שהיא עשתה ללירון זו בריונות ואלימות לכל דבר) הרי שהבחורה ממש מסוכנת. וכל חבורת השפוטות יושבות ומצדיעות...פשוט להקיא. מאתי אני כבר לא מאוכזבת. אני מאוכזבת מכל הבנות (בערך כולן) שפשוט לא מעיזות לצאת נגדה. גם המחאה של עדי הייתה מלוווית באלפי התנצלויות. או, ותראו, תראו, ליהי עכשיו באה להתנצל בפני דניאל ונותנת לדניאל את מבוקשה. אומרת לה שהיא לא מעוניינת באיתן. דניאל צריכה לעדכן את הפנקס שלה... דניאל היא האתי החדשה. אתי מנצלת את מעמדה כמעלת רייטינג (לפחות כפי שההפקה נתנה לה להרגיש) ודניאל מנצלת את מעמדה כבת זוג של איתן. שתיהן מנצלות את כוחן כדי לרמוס אנשים ולהשתמש בהם ככלים. ההבדל הוא שאתי עושה זאת כמו ברברית מארץ הברברים ודניאל עושה זאת בסגנון עלק. וזה מבחיל כמעט באותה המידה.

נעמה8080

New member
אתי: "אני בן אדם מה זה טוב,

כל המדינה וכל העולם רואה את זה וכולם יודעים את זה, אני לא אפגע ביתוש" חחחחחחח כמה בדיחות ברגע אחד!!!!!!

יהיה מצחיק, אם דווקא ליז, היא זאת שתיכנס

באתי. זה יעלה את קרנה של ליז, לפחות בעיניי. אולי גם יפתח אותה קצת, שתצא מההצגה של הנסיכה הקסומה, שהיא נמצאת בה.

dindan84

New member
רק ליז עומדת מול הווחשה אתי-כולן פחדניות

הלואי והישועה תגיע מליז - בונה רק עליה פתחנ לאיתן את העיניים.רק דניאל בראש שלו אין לו מושג כמה החברה הטובה שלו הערסית עושה טרור בבית

דינה122

New member
דידוש**איתן יודע מי זאת אתי*

הוא יודע שהיא ערסית,צבועה,שקרנית וסכסכנית!!!! לדעתי, הוא לא יעשה כלום בעניין כי זה לא בידיים שלו אלא של ההפקה!!!!!!

איציק911

New member
ליז גדולה שעומדת לבד מול הרוע,דניאל מאכזבת

דניאל ואורטל נכנעות לרוע

דינה122

New member
גם אני לא מתה על....

ליז, אבל אני מתה שהיא תטיח בפני אתי את כל האמת עליה בפרצוף!!!!!היא אמרה לאתי שהיא צבועה אבל אתי פתחה עליה פה והיזהירה אותה שלא תתעסק איתה!!!! אתי פוחדת שיחשפו את פרצופה בוילה!!היא חיה שם בבועה של עצמה, שהצופים אוהבית אותה ורואים כמה היא "טובה,אמיתית וישרה" חחחחחחחחחחחח בדיחת הדור הבא!!!!!!!!!!!

Klayhamn

New member
מה פספסתי??

איך יכול להיות שפספסתי כל כך הרבה בכמה שעות?

למעלה