MCWEEKEND

just orr

New member
חחחחחחחחחחחח אוח למה לא זכרתי את הציטוטים

האלה?! XDDDDDDDDDDDDDDDDDD ילדה : "מישהו .. נוס" אני : "נוס ? OO" ילדה : "נושא סתמי, לא יודעים מי" חחחחחחחחחחחח את לא יודעת איך הדבקתי היום את מור לטוויילייט. היא מתה לראות את זה כמעט כמונו XDDDDDD

noam31995

New member
מה זה הסרט הזה!?!?!?

חח....כולם מדברים עליו(כמובן בלי השם כי לא רוצים שאני אדע!!) ואין לי מושג מזה!! אני כל הזמן רואה תמונות של זה וזה משגע אותי!! אז למען שפיותי-איזה סרט זה??? סורי על החפירה הקלה... נעם! נ.ב הקטע עם הגבה קרע אותי...

Charley XD

New member
חחח

זה טוויליט או בעברית - דמדומים. למה הם לא רוצים שתדעי ? OO"

noam31995

New member
חחח

הם לא באמת לא רוצים שאני אדע....פשוט אף פעם לא הזכירו את השם של הסרט...חחח... אני מצטערת שאני מציקה אבל-על מה הסרט?? נעם!

Charley XD

New member
בעיקרון וממש בקצרה ..

זה על סיפור אהבה בין ערפד לבת אדם רגילה ><" תלכי לראות .. אני יכולה להגיד לך שלפחות הספר מעולה

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחח הציטוט של נוס XDDDDDDD

את יודעת ששלחת לי את האסמס על אדוארד עם החששות שלך ממש צחקתי "מוחעחעחעחע נדפקתתת"? XDDD 33>

Charley XD

New member
חחחחחחחח איזה

זונה XD אבל זה היה נכון ! וזה עדין נוראי ! אוו אדוארד 3> והציטוט של נוס גאוני XD אחח הילדה הזאת אחת הטובות ..

Orange Sky

New member
McWeekend../images/Emo187.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: She Left ME Don't Know Why כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע Grey's Anatomy - Chasing Cars Grey's Anatomy - Love Will Come Through Grey's Anatomy - Into The Fire אפולג'ייז Muse - Feeling Good מלא מהכי גאים שיש הלהקה המגניבה של השבוע: אלבום שחרשתן עליו: קליפ שעשה לכן את זה: דור מזוין-Generaion Kill כל הפעמים שהם שרים , בפרק הראשון חח http://www.youtube.com/watch?v=GkZe39sbaww דור מזוין מהפרק ה1, הקטע ש"קפטן אמריקה" צורח עליהם.. (1,2,3, KILL) http://www.youtube.com/watch?v=_YEOLMCcED0 תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: דור מזוין אבודים*&%$# האנטומיה של גריי נמלטים האח הגדול איך פגשתי את אמא3> עקרות בית נואשות כריסטין הישנה מפרץ האהבה משהו שהכעיס אתכם השבוע: חגית החוצפנית שאמרה לארז "אתה לא מבין שאתה לא מענין אותי?" משהו ששימח: העיפו את חגית:) משהו שהעציב: אני רוצה לקנות בילאבולג ובגדים לחורף=\ וחברה שלי הזונה קנתה בילאבונג ב350 שקל אה ואני רוצה לקרוא את טווילייט למרות שאני 99 אחוז לא אוהב אותו ציטוטיה: היה מלא אבל אין לי כוח להזכר אני"אין, אח שלי יהיה בקרבי..." חברה שלי צוחקת" אח שלך בקרבי? הוא יקבל פטור מהצבא. סיבה-הומו. או צב" חחחח היא קרעה אותיXD "אין, יגידו לאח שלך, סליחה, אנחנו לא מקבלים צבים"XDDD פעם באוטובוס היא כאילו התעצבנה על אח שלי (שלא היה שם) ואמרה "....אח שלך הצב הזה!" והתחלתי להתפקע מצחוק והנהג צרח על הבנות מאחורינו שיהיו בשקט כי הוא חשב שזה הן.
~סיפור מרתק~ מתנגן בראש / בפלייליסט: fix you - coldplay המלצת השבוע: שעווה זה כאבי תופת התמונה הכי חמה: סויר המושלם

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחח הציטוט XD

ולמה שלא תאהבי את טוויילייט?
ניצן לא דיברתי איתך שנים ;;

sweet shir

New member
למה השמות של האומנים זה גריי'ז אנטומי? XD

חחחחח אמא שלי היום גם חפרה לי על זה שחגית חוצפנית. XD למה שלא תאהבי טווילייט?! אין בת אנוש נקבה שלא תאהב את זה. XD כאילו מה הסיבות שבגללן נראהלך שלא תאהבי? חח

sweet shir

New member
חח אבל לא, זה שירים שאני יודעת בוודאות מי

האומנים שלהם, וזה לא גריי'ז אנטומי.

Charley XD

New member
חחח הציטוט

She Left ME ? מה ? למה ? XD למה לא אוהבת אותו ? אל תקני אז .. את לא חייבת XD
נעלמת לי ...

just orr

New member
"Oh kiss me, beneath the milky twilight..."

מצעד הלהיטים של מקפליי: DGAO כלכךךךךך
Do Ya
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Sixpence None The Richer- Kiss Me Acceptance- So Contagious KT Tunstall- Suddently I see
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי, איי גס.
אלבום שחרשתן עליו: --
קליפ שעשה לכן את זה: לא בדיוק עשה לי את זה, אבל דו יה. XD אה וסרטון של רוברט המושי
http://www.youtube.com/watch?v=IafWWuQTktY
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: טופ מודל, הישרדות גבון (רק לי פלומה ממש הזכירה את ונסה האדג'נס?
), סקינס
משהו שהכעיס אתכם השבוע: הדברים הרגילים טחח
משהו ששימח: אדארד33333333333333333> *כאפה* (אבל ברצינות, זה שהתחלתי את אקליפס שימח אותי. אהמ שיר. XD) חזרתי השבוע יום אחד בשישית[!!!!!!] ויום אחרי זה בשביעית[!!!!!]. אחחחח איזה שבוע D:
משהו שהעציב: מצבי העצוב השבוע בכל מה שקשור לטוויילייט ואדוארד XDDDDDDDDDDDDDD וכל ההתחרפנויות שלי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (מההההה, זה עצוב. ><)
ציטוטיה: אמא: "אבל הפעם אני לא עוזרת לך להתקין את המדף. פעם קודמת חתכת אותי" אבא: "אני לא רצחתי אותך!" סבתא: "Thank you for lunch" אני: "You're welcome for lunch" אבא: "You're welcome for breakfast" זה נשמע פחות מצחיק ממה שזה היה ><
מתנגן בראש / בפלייליסט: Arctic Monkeys- From The Ritz To The Rubble
המלצת השבוע: אין משהו שאני יכולה להגיד בלי לצאת פתטית.
התמונה הכי חמה: כפרעליהם.
סופשבוע נעים :)

sweet shir

New member
חחחחחחחח למה שזה לא ישמח אותך?! שלמותי3>

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וזה באמת עצוב. XD אנחנו פשוט 2 פתלובות ומפגרות. XD התמונה%$@
לאב יה, חברתי לפתלוביות.XD 333333>

just orr

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

פתלובות זאת ה-מילה לתאר אותנו. XDDDDDDD (אני מרגישה מזה חופרת. ממממממ מעניין למה חחחחחחחח) 3333333>

למעלה