MCWEEKEND

sweet shir

New member
מעניין מאוד למה XDDDDDDDDD

אופ תגיעי כבר לעמ' 500!!! >: (הו אם איי קידינג?XD) אז שלפחות תגיעי לפרק 20! XD 33333>

just orr

New member
אבל אני לא רוצה לסיים את הספר מהר ;;

ואני מתה להגיע לפרק 20&^%#*%^, אבל אז זה אומר שיישארו לי רק עוד 7 פרקים O_O

sweet shir

New member
מה מהר מדי, את כבר קוראת שבוע והגעת רק לשליש

מהספר! XDDDDDDD ולפחות לך יש לקרוא אחרי שאת מסיימת את ברייקינג דון!!! נסטיה עדיין לא סיימה (והיא נתקעה כי היא בקטע מעצבן אז זה גם לא יקרה בקרוב.) >: את רוצה להגיע%@%# תאמיני לי שאת פאקינג רוצה! 33333333>

just orr

New member
לא נכון, הגעתי לחצי ))):

כן אבל ברייקינג דון זה האחרון! כשאני אסיים אותו לא יישאר לי כלום. >< חחחחחחחחחח טוב את גורמת לי לרצות אפילו עוד יותר XDDDD *____________*

sweet shir

New member
יש גם מידנייט סאן! ../images/Emo6.gif

ו.. ו.. את חייבת לקרוא כי אני חייבת לפרוק ואני לא יכולה לרמוז אפילו כי זה יהרוס לך%#@$ אופ!!

just orr

New member
אה, נכון.[../images/Emo99.gif]

אני אשתדל. אבל עכשיו דיכאת אותי אז אני לא רוצה להגיע לשם ><

Charley XD

New member
כל השבוע היית פתטית..

לפחות תסגרי אותו ככה עד הסוף XD אממ וזהו. אין לי משהו מחוכם או חכם להגיד.. ואת תמיד אומרת לי שאני צריכה ללמוד לשתוק. ולשתות מים .. אבל זה לא קשור שאני חושבת על זה..

just orr

New member
או, רואה, זה בדיוק מה שעשיתי. ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח "ולשתות מים" XDDDDDDDDDDDDDDD

McWeEkEnD

מצעד הלהיטים של מקפליי: כל רדיו:אקטיב SNGE NO WORRIES NOT ALONE LONLEY
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע ,simple plan- save you, i miss you, Untitled 3 Doors Down - Its Not My Time.
3 Doors Down - Love Me When Im Gone
The All American Rejects - Gives you hell
הלהקה המגניבה של השבוע: סימפל & מקפליי
אלבום שחרשתן עליו: רדיו:אקטיב
קליפ שעשה לכן את זה: Simple Plan - Untitled http://www.youtube.com/watch?v=Y2lhkCQkhu8 Simple Plan -save you http://www.youtube.com/watch?v=eXT7iY2DgVo The All-American Rejects - Gives You Hell
http://www.youtube.com/watch?v=l06M-dsQf3Q
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: מגרש ביתי 4 האנטומייה של גריי 3
משהו שהכעיס אתכם השבוע: כלום
משהו ששימח: חינה של בת דודה שלי
סופסוף ראיתי תדיוידי של מקפליי ^^ חברות פוסטר של מקפליי בראש 1
משהו שהעציב: כלום
ציטוטיה: מהאחות הקטנה "שיוסי בובליל יהיה ראש ממשלה, הוא יהיה הראש ממשלה הראשון שידבר עברית ועדין יהיה צריך מתורגמן"
בטוח היו עוד , אבל אני לא זוכרת
מתנגן בראש / בפלייליסט: The All American Rejects - Gives you hell
המלצת השבוע: מותר להיות פגומים
התמונה הכי חמה:
שבת שלום ^^

sweet shir

New member
../images/Emo29.gifCould this be out of line? To say you're

the only one breaking me down like this.
ואוי, בפעם הבאה אפשר בבקשה לא רק קובץ, אלא גם בתוכן ההודעה עצמה? ^^
מצעד הלהיטים של מקפליי: DGAO ואור יודעת בדיוק למהXD כמה חפירות ג'יזס. ולחשוב שהכל בזכות טל חחחחחחחחחחחח וקצת The End. גם בגלל טל XD
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: So Contagious - Acceptance Hot 'N Cold - Katy Perry אהוב יקר - רונית שחר.
קליפ שעשה לכן את זה: Ur So Gay - Katy Perry. חח הוא אדיר!
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האח הגדול.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: ממ 2 דמויות באקליפס. לא אומרת מי כי זה אולי ספויילר למישהיXD
משהו ששימח: אדוארד333> ובלהה3333> מושים3> האע! וזה שהשעו 8 ילדים מפגרים מהכיתה שלי חחחחחחחחח מגיע להם%#@
משהו שהעציב: עוד 100+ עמ' אני מסיימת את אקליפס >>>>: וכל החפירות הפתטיווווווווווווות שלי ושל אור על אדוארד ובלה. אנחנו ממש ממש ממש עלובות XDDDDDDD
ציטוטיה: בטעות נמחקו לי כל הציטוטים!! אז מה שאני זוכרת ;; אח שלי שר: "תזהר ממנה, היא כמו דבורה שהיא מוצצת..." אני: "מה?!" אחשלי: "מוצצת צוף!" אבא שלי על עינב בובליל: "היא נראית כאילו היא יצאה מהנאשונל ג'יאוגרפיק מסרט על היפופוטמים." ~ילד כאפה מהכיתה שלי אומר למורה את האמת למה הוא צחק~ המורה: "מה שאני אוהב בו זה שהוא תמיד אמיתי איתי." ילדה: "הוא בן אדם אמיתי כמו עינב בובליל!" המורה: "חשבתי דווקא שהוא מהפרידמנים..." המורה לביולוגיה: "הנה הספלול, אתם מכירים אותו? ויש לו את הבלוט..." ~הכיתה לא מבינה על מה היא מדברת~ המורה: "מה, אתם לא מכירים את הספלול?!" חחח ושתבינו, בשיעור אחר היא שאלה: "הנה ורד, אתם יודעים מה זה ורד, נכון?" & "אתם מכירים דשא, נכון? הארוכים האלו..." הספלול זה מאוד מפתיע שאנחנו לא מכירים, אבל למה שנכיר ורד ודשא?! כפרעל המורהXDDD ~במהלך שיעור ביולוגיה.~ קמי: "בא לי לבשל." אני: "בא לי לאכול. יש בינינו יחסי גומלין!" (חח בדיחה של כאפות ביולוגיה. כמה שאני עלובה.XD) ~אני מספרת לליאן בזעזוע שנתקלתי בפיק קרלייל/אדוארד.~ אני: "טוב שלא פיק בילי/אדוארד!" ליאן: "איכסססס, בילי לא בן איזה 100?" אני: "כן!" ~נקרעת ומזועזעת~ ליאן: "רגע, אבל גם אדוארד בן 100..."
מתנגן בראש / בפלייליסט: כל מיני.
המלצת השבוע: נו באמת, שאלה רטורית? תקראו טוויילייט! XD
התמונה הכי חמה:

just orr

New member
איייייייייייייייכ בילי/אדוארד |:

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה חפרנוווווו XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אנחנו כאלה כאפות! אבל כפרעלינו
וגם הציטוטים מצחיקים חחחחחחחחחחחחח עכשיו אני בכלל במצב כפית עצוב. XDDDDDDDDDDD הייתי אומרת- "יהיה טוב", אבל ~כבר~ טוב, לא? |גבות|

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחח עזבי שזה איכ, זה ממש לא קשור! XDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אכן כפרעליו. 3> חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצב כפית זה לא עצובבב זה טובבב זה כיף להיות איתך מגה כאפה שבוכה משירים יפים XDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחח אהא. רק שלא יהיה רע. >: (אלוהים אדירים, אנחנו כאלו הזויותXDDD) 333333333>

just orr

New member
חחחחחחח לגמרי! [../images/Emo58.gif ל..ניו מון?]

אבא של וורוולף וערפד?! אוי ויי XDDDDDDDD חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ההודעה שלך פשוט הצחיקה אותה ואני שוב במצב כפית. מה יהיה? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD אוקיי חחח אינהייל, אקסהייל. (משפעת מבלה XDDDDDDD) כפרעלייך. 3333333>

sweet shir

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח לגמרי XDDDDD

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח והיא באמת שלא הייתה מצחיקה XDDDDDDDDDDDDD שאלה טובה XDDDDDDDDD ~תהייה לא קשורה~ ממ. בא לי להיות ערפד. אבל לא באלי לרצוח אנשים, אז אני אהיה ערפד צמחוני.XD ואז אני אהיה יפיפייייייה ומקסימהה ואולי אמצא איזה אדוארד נחמד
~סוף התהייהXD~ חחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרעלייך בחזרהXDDDD

למעלה