../images/Emo29.gifCould this be out of line? To say you're
the only one breaking me down like this.
ואוי, בפעם הבאה אפשר בבקשה לא רק קובץ, אלא גם בתוכן ההודעה עצמה? ^^
מצעד הלהיטים של מקפליי: DGAO ואור יודעת בדיוק למהXD כמה חפירות ג'יזס. ולחשוב שהכל בזכות טל חחחחחחחחחחחח וקצת The End. גם בגלל טל XD
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: So Contagious - Acceptance Hot 'N Cold - Katy Perry אהוב יקר - רונית שחר.
קליפ שעשה לכן את זה: Ur So Gay - Katy Perry. חח הוא אדיר!
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האח הגדול.
משהו שהכעיס אתכם השבוע: ממ 2 דמויות באקליפס. לא אומרת מי כי זה אולי ספויילר למישהיXD
משהו ששימח: אדוארד333> ובלהה3333> מושים3> האע! וזה שהשעו 8 ילדים מפגרים מהכיתה שלי חחחחחחחחח מגיע להם%#@
משהו שהעציב: עוד 100+ עמ' אני מסיימת את אקליפס >>>>: וכל החפירות הפתטיווווווווווווות שלי ושל אור על אדוארד ובלה. אנחנו ממש ממש ממש עלובות XDDDDDDD
ציטוטיה: בטעות נמחקו לי כל הציטוטים!! אז מה שאני זוכרת ;; אח שלי שר: "תזהר ממנה, היא כמו דבורה שהיא מוצצת..." אני: "מה?!" אחשלי: "מוצצת צוף!" אבא שלי על עינב בובליל: "היא נראית כאילו היא יצאה מהנאשונל ג'יאוגרפיק מסרט על היפופוטמים." ~ילד כאפה מהכיתה שלי אומר למורה את האמת למה הוא צחק~ המורה: "מה שאני אוהב בו זה שהוא תמיד אמיתי איתי." ילדה: "הוא בן אדם אמיתי כמו עינב בובליל!" המורה: "חשבתי דווקא שהוא מהפרידמנים..." המורה לביולוגיה: "הנה הספלול, אתם מכירים אותו? ויש לו את הבלוט..." ~הכיתה לא מבינה על מה היא מדברת~ המורה: "מה, אתם לא מכירים את הספלול?!" חחח ושתבינו, בשיעור אחר היא שאלה: "הנה ורד, אתם יודעים מה זה ורד, נכון?" & "אתם מכירים דשא, נכון? הארוכים האלו..." הספלול זה מאוד מפתיע שאנחנו לא מכירים, אבל למה שנכיר ורד ודשא?! כפרעל המורהXDDD ~במהלך שיעור ביולוגיה.~ קמי: "בא לי לבשל." אני: "בא לי לאכול. יש בינינו יחסי גומלין!" (חח בדיחה של כאפות ביולוגיה. כמה שאני עלובה.XD) ~אני מספרת לליאן בזעזוע שנתקלתי בפיק קרלייל/אדוארד.~ אני: "טוב שלא פיק בילי/אדוארד!" ליאן: "איכסססס, בילי לא בן איזה 100?" אני: "כן!" ~נקרעת ומזועזעת~ ליאן: "רגע, אבל גם אדוארד בן 100..."
מתנגן בראש / בפלייליסט: כל מיני.
המלצת השבוע: נו באמת, שאלה רטורית? תקראו טוויילייט! XD
התמונה הכי חמה: