היום ה-בכורה במשכן לאומנויות הבמה|גיטרה

Rony 05

New member
../images/Emo220.gifהיום ה-בכורה במשכן לאומנויות הבמה|גיטרה

איזו התרגשות אני מחכה לראות איך מירי תפתיע מי בא?

tomgirl21

New member
../images/Emo45.gif

ברור שאני באה!! אני באה לבד,למרות שהתרגלתי ללכת להופעות של מירי לבד, למירי קשה לי למצוא אנשים להופעות (אנשים לא מבינים מה הם מפסידים!!!) לאביב למשל אני הולכת עם חברות תמיד... בכל אופן, אני אשמח לראות אתכם.. (אבל איך?!) לפי מה שידוע לי רובכם יושבים במקומות הראשונים עם האותיות...אני בשורה הראשונה (לא בשורות שקרובות יותר לבמה)...

מניחה שאתם באמצע ההופעה אז תהנו מי שהלך

אני הייתי בטרום בכורה לפני שבועיים בהרצליה אם מישהו מכם היה שם מקווה שנהנתם אני נהנתי מאוד.וקיבלתי תאבון בריא ללכת לראות אותה שוב מופיעה.

veredmp

New member
היתה הופעה מדהימה, כצפוי

הליינאפ היה די דומה למה שהיה בהרצליה. לא היה "נוצות" אבל היה "אם זאת האהבה שלך". אחרי "אף אחת" (שהיה מהמם! מירי אפילו בכתה בו קצת) מישהו צעק לה "מעורב ירושלמי!" אז היא אמרה שזה יהיה מאוחר יותר, ואז פנתה לאורי ושאלה אותו אם הוא מעדיף לעשות את זה עכשיו, אז הוא אמר לה שהוא רק עומד פה בלי כובע
(בהקשר לסיפור של ניו יורק והכובע) היא אמרה שיעשו עכשיו, והביאה את הכסא והתיישבה בו. הנגנים התחילו לנגן ומירי היתה באיזו מחשבה כנראה כי היא פספסה את הכניסה שלה, אז אורי אמר לה "מירי, הפיוט" אז היא אמרה "כן, בוא נעשה, הם ביקשו"
לא זוכרת כרגע עוד דברים. מחר אשים תמונות ואספר עוד אם אזכר

veredmp

New member
נזכרתי בעוד משהו ../images/Emo13.gif

היא אמרה שהחליטה לשיר את "שיר לשירה" אם יהיו ילדות קטנות בקהל. אחרי שנמצאו 3 ילדות קטנות וחמודות היא התיישבה על הבמה והן התיישבו לידה (אחת טיפסה לבד ואת השתיים האחרות מישהו מהשורה הראשונה עזר להרים, ועל זה מירי אמרה לו שהוא ממש סקסי בעיניה כרגע. אורי שאל אם יותר מאלירז - בתחילת ההופעה מירי גילתה לנו שהיא מאוהבת בו
). היא שרה ובסיום השיר לא ממש ידעה איך לקום בחזרה אז היא פשוט ירדה מהבמה, הלכה לדלת הכניסה מהאולם, אמרה לנו שיש דלת סודית, יצאה מהאולם ונכנסה חזרה מאחורי הקלעים. זה היה מאוד משעשע
אה, ולפינת השטחיות - והפעם לא היתה החלפת שמלה. היא היתה עם השמלה השחורה הארוכה לאורך כל ההופעה. פתחתי אלבום. כולם מוזמנים להעלות את התמונות שלהם (אני אעלה את שלי בלילה, מבטיחה
) http://www.tapuz.co.il/albums/forumAlbums/ForumAlbumPublic.asp?f=1324&g=20594

veredmp

New member
*** דלת היציאה מהאולם

או דלת הכניסה לאולם. בטח שלא דלת הכניסה מהאולם

viko222

New member
מה שבטוח היא כבר לא יכולה להגיד

שהיא מבייצת כשהיא רואה את הילדות

veredmp

New member
../images/Emo6.gif היא דיברה על זה!

אחרי שהסתיים השיר היא אמרה משהו בסגנון של "בד"כ אחרי השיר הזה הייתי אומרת שאני מבייצת, אבל זה כבר לא נכון"

למעלה