היום ה-בכורה במשכן לאומנויות הבמה|גיטרה

איריס מ

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif

איריס מ

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif

איריס מ

New member
../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif../images/Emo220.gif

veredmp

New member
איריס צלמת הפפראצי הפרטית שלנו ../images/Emo8.gif

אהבתי את החיוך של אורי

Rony 05

New member
../images/Emo99.gif

מה יש להגיד שלא אמרו? היתה הופעה......אולי בגלל שאני ממש אוהבת את השיר הזה כמו שהוא, אז כל שינוי לדעתי גורע... מהממת!!! שעתיים קסומות
חייבים להשאיר את הוכחה בהופעה!!! והאמת שאני אהבתי יותר את טיפה טיפה הישן

Rony 05

New member
מה עשית ?!

מה עשית תפוז הוא בלגן את ההודעה שלי! תרגום: מה יש להגיד שלא אמרו? היתה הופעה מהממת! שעתיים קסומות חייבים להשאיר את הוכחה בהופעה!!! והאמת שאני אהבתי יותר את טיפה טיפה הישן ....אולי בגלל שאני ממש אוהבת את השיר הזה כמו שהוא, אז כל שינוי לדעתי גורע...

Rony 05

New member
אהה

עדי, שלא היית בסוף.... מירי אמרה שאנחנו תופסים מקומות של חצי שורה, ושהיא מודה לנו שאנחנו באים כל פעם

Crurifragium

New member
הופעה מאוד מוצלחת

האורך של שעתיים טוב. אני מניח שלמירי והנגנים זה יותר קשה, אבל בתור קהל כמה שיותר יותר טוב. מירי... לא אבדה את הקול בהפסקה מסיבוב ההופעות הקודם
. היא עדיין שרה נהדר, ועדיין מאוד אנרגטית על הבמה. העיבוד החדש לנובמבר טוב, אבל בתור אחד שכן אהב את הקודם קשה לי להגיד שהוא יותר טוב. שונה, וטוב באותה מידה, אז זה נצחון כי גיוון זה טוב. העיבוד החדש לטיפה טיפה לעומת זאת לא מוצלח לטעמי. הקודם היה ממש יפה, אחד השירים שלה שאני יותר אוהב, והחדש די סתמי. מרגיש כאילו מישהו התחיל עם בסיס אלמנטרי של ג'אז, והפסיק. (אהמ, טוב, לא הייתה כוונה לעשות את זה אישי, אבל בקריאה שניה אני מניח שהמישהו הזה... זה כנראה אורי
. טוב נו, סה"כ הוא עושה עבודה נהדרת, אז אם בשיר אחד לא, שיהיה. ) ברכת המלך היה... כמו בהופעה הקודמת. שיר שבאופן אישי אני לא מתלהב ממנו, אז קצת חבל לי שדווקא הוא נלקח למופע השלישי לעומת אחרים שלא, אבל הוא בהחלט מבין חביבי הקהל, ומי שאהב אותו בסיבוב הקודם יהנה ממנו גם עכשיו. באה אליכם מצויין, אבל גם כן לא הרגיש שונה במיוחד מהסיבוב הקודם. החיבור לנטלי קצת מפריע לי, פשוט כי אין הפסקה למחיאות כפיים, וכי הקשר בין השירים לא ממש ברור לי. יום ראשון נהדר, אבל עוד יותר טוב בדיסק מאשר בהופעה. היי אחותי, שלא מאוד מלהיב אותי בדיסק, דווקא ממש טוב בהופעה, ונותן למירי כמה הזדמנויות טובות לנצל את הקול שלה. נטלי, השיר שאני הכי פחות מתלהב ממנו בדיסק, היה יותר טוב בהופעה. עדיין אני לא ממש נהנה ממנו, אבל הוא היה לא רע בכלל. הכתף של תל אביב צריך לחזור לעיבוד המקורי. זה לא שהוא לא יפה בעיבוד הנוכחי, הוא כן, אבל לא באותה מדה, והפך משיר מדהים לסתם שיר טוב, שחסר את האימפקט המקורי. לגבי הוכחה אני די מסכים עם כולם שהוא יוצא נהדר בהופעה. אני אוהב אותו גם בדיסק, אבל החסרונות של הדיסק (בעיקר שהוא מרגיש רפטטיבי) לגמרי לא מורגשים בהופעה. שתי גדות יפה, אפילו יפה מאוד, אבל כמו בדיסק מרגיש לא ממש מתאים למירי. היא שרה אותו מאוד מאוד יפה, אבל הוא מדי... קרן. מה עשית יפה, ואהבתי בהופעה יותר מאשר בדיסק. השירה בהופעה הייתה יותר חזקה ודרמטית. אני גם מצטרף לטוענים שהיה מוזר שחדשות טובות היה חסר. בתור שיר הנושא של הדיסק וההופעה, הוא לא צריך להיות אופציה, צריך לשיר אותו. אבל אני מודה שאני גם משוחד חלקית, כי אני אוהב אותו יותר מאשר את הפיוט. מירי בינתיים נראית ממש טוב. ההריון אמנם מקשה עליה לקום אחרי שהיא מתיישבת על הרצפה
אבל מעבר לזה היא זזה ופעילה על הבמה. הסיפורים בהופעה, כמו שהוזכר, כוללים גם כמה סיפורים חדשים, וגם כמה וותיקים. היא גם כנראה הכניסה כמה מסיפורי הטיולים שלקראת סוף ההופעה הקודמת היא הזכירה פעם-פעמיים אבל לא נכנסו קבוע (מצד שני הסבב השלישי רק התחיל, אז אני לא בטוח שיש לי סטטיסטיקה להחליט שזה קבוע). חילופי העלבונות הידידותיים עם אורי ומיקי עדיין ממשיכים כסדרם, וכמו כן האיומים על פיטורי נגנים שמעצבנים אותה (או, כמו בהופעה הזו, שהסאונד לא מכוון טוב וגורם לה לשמוע רק אותם כל הזמן)
התחושה של ההופעה באולמות קטנים יותר, מול שולחנות ולא בשורות מסודרות, כמו בהופעה האקוסטית, הייתה טובה יותר. יש קצת מהריחוק של לשבת בכסא בשורה מול במה. אבל ההופעה מצויינת, ומירי עדיין כריזמטית (ודרמטית
) כרגיל.

הופעה ליגה ../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif

אחרי שהרבה זמן לא ראיתי את מירי בהופעה, נזכרתי למה אני כ"כ אוהב אותה. איזו שואו, זמרת אמיתית מכף רגל ועד לקצוות שיער ראשה. אין מה לומר, אכן פרפורמרית בחסד. כמה נקודות.. לרגע נדמה - שאני מאד סובל מהעיבוד הארוך והנמתח שלו בדיסק, בהופעה מקבל קסם כמו בהופעות הראשונות. קצר , אקוסטי ודיי קולע למטרה. שיר קסום. כנל לגבי הוכחה..נשמע הרבה יותר בהופעה שמבינים בהופעה את הקסם האמיתי של השיר. נטלי..כמה שאני מטורף על השיר הזה בדיסק, בהופעה השיר המצויין הזה פשוט מקבל נופך אוריינטלי אמיתי וכנה. דוז פואה. באה אליכם - נחמד...ארוך מדיי לטעמי, אהבתי יותר את העיבוד הקודם. טיפה טיפה - אני דווקא אוהב "להפוך" שיר על פניו ולעשות ממנו משהו אחר. אבל העיבוד הג'אזי הזה פשוט לא מוצלח ולא מצליח לעשות חסד עם השיר. סורי. שתי גדות - לא יעזור , השיר הזה תמיד יהיה מבחינתי האחות הקטנה והצולעת של "תקופה של שינויים" המהמם של קרן. הרעיון יפה, התוצאה בינונית. ברכת המלך...נחמד, הקהל אוהב...אהבתי יותר את העיבודים הקודמים (של שלום לאמונות במיוחד). הפיוט אהובי - ואוו !!! אחד הדברים המשובחים של הערב קסם צרוף ומרוכז. לשם..מדהים כהרגלו..היילייט קסום..למרות זאת, הייתי מסיים את ההופעה בהוכחה.. כעיקרון הופעה מצויינת, אך למעלה משעתיים...ארוכה מדיי לטעמי. הייתי מקצר בכייף ב 3-4 שירים (רמז : דיי עם "ממי" - שיר שמיצה את עצמו עוד בשמיעה השלישית, מאוס, מאוס, מאוס !!!!!!!!) וחג שמח !!!!

וואו נשמע שהיה כל כך טוב!!!../images/Emo42.gif

עכשיו ממש בא לי ללכת להופעה עשיתם לי מזה חשק! שמחה שזה לא עוד הרבה זמן!! התמונות של כולם מהממווות מירי כזאת מדהימה!! (ראיתי גם בפייסבוק חלק) שמחה כל כך שנהנתם! חבל שאי אפשר לשמר רגעים כאלה אה?

veredmp

New member
שזה משהו שאסור לעשות אותו אלא אם

אתה הצלם של ערוץ 2 שקיבל אישור

למעלה