היום ה-בכורה במשכן לאומנויות הבמה|גיטרה

I מ י ר ב I

New member
היתה הופעה יפה מאוד!!

נהנתי מאוד(למרות שאני עדיין חושבת שהמחיר קצת מוגזם,אבל זה לא דיון לפה). מירי נראית מעולה והקול כמובן-אין דברים כאלה.והקהל מפרגן בטירוף. היו המון קטעים מצחיקים,התאורה היסטרית וטובה. לגבי הסאונד,אני לא יודעת אם זה רק אצלי אבל אני שמעתי רק את המתופף ואת מירי,אף כלי לא היה דומיננטי במקום שישבתי.רק שהמתופף לא היה הצלחתי לשמוע את שאר הכלים. 'אהובי' מרגש ומצמרר-חייבים להשאיר את השיר הזה בהופעה. העיבוד החדש של 'טיפה טיפה' פחות יפה בעיניי,אהבתי יותר את הקודם. אהבתי את 'נובמבר' החדש. בטוחה שעוד יעשו שינויים בהופעה ונזכה לשמוע דברים חדשים. שיהיה המשך בהצלחה!!

pRimaVeriTaVIV

New member
אין מילים לתיאור ההופעות האלה ../images/Emo13.gif

אהבתי פשוט הכל! קצת התגעגעתי לנוצות אבל אני מודה שאם זאת האהבה שלך יותר מתאים להופעה אוהב מאוד הכל. השירים החדשים, העיבוד החדש של נובמבר, האינטרו המקסים שעשו למאמי, ההקדמה של אורי עם החליל בברכת המלך, הסלסה באמצע מה עשית, שתי גדות כשמירי יושבת ושרה לבד עם גיל לואיס והגיטרה, טיפה טיפה החדש, הוכחה, המעבר מבאה אליכם לנטלי, ועוד ועוד ועוד... שאפו למשפחת זך ולכל ההפקה באופן כללי... בקשר להערה של מירב-התופים באמת דיי דומיננטיים והרגשתי את זה גם בהופעה הקודמת, אבל לדעתי זה מאוד במקום וגם אני חושב שצריך להגביר קצת את מאיה זה הכל

veredmp

New member
באחד הראיונות ברדיו שהיו השבוע או שבוע שעבר,

תהרגו אותי אם אני זוכרת איזה מהם, היא אמרה שהיא בשבוע 21

veredmp

New member
../images/Emo124.gif שימו עכשיו ערוץ 22

במהלך התכנית "שש עם" תהיה כתבה על מירי - הם ליוו אותה מאחורי הקלעים אתמול.

למעלה