היום ה-בכורה במשכן לאומנויות הבמה|גיטרה

veredmp

New member
איזו כתבה מפרגנת, איזה כיף!

למפספסים, בטח יהיה באתר שלהם יותר מאוחר

veredmp

New member
זה השלב שאנחנו נגררים לשיחת

"לא, את!" המפורסמת? אני חושבת שאוותר

viko222

New member
כתבה נחמדה לגמרי.

הרגה אותי "אמצע סוף חמישי" משפט כל כך אופיני למירי

../images/Emo13.gifהיתה הופעה מעולה

תומר הצחיק אותי עם הפרצופים. מירי גם סיפרה שהופיעה באולם עם יוסף אבל זה לא אותו דבר. אני מבחינתי לסיים דווקא עם השיר הוכחה, אבל מי אני שקובעת? מירי היתה מרגשת ומצחיקה כאחד. מיד- תמונות

tomgirl21

New member
היה מדהים... :)

ממש דאגתי שאני לא אפגוש אף אחד מהפורום במשכן, אבל היה ממש קל למצוא אתכם:) הביצוע של "טיפה טיפה" המחודש,היה מדהים!!! שהיא התחילה לשיר את "שיר לשירה" התרגשתי בטירוף כי זה השיר שלי:) וזה פעם ראשונה שאני שומעת אותו בלייב, היה את כלללל השירים שאני אוהבת אז יצאתי מההופעה הכי מרוצה שיש.. לגבי האלבום החדש, אני לא מצליחה להתחבר לשירים עדיין, חשבתי אולי ההופעה תעשה משהו...לא יודעת האלבומים הקודמים הרבה יותר טובים... כנראה אני צריכה להתחיל לחרוש על שמיעת האלבום... עכשיו שההופעת בכורה כבר מאחורינו... אני די מופתעת שמירי לא זכרה אותי (איך אפשר לשכוח אותי?!) אבל טוב נו,העיקר הרווחתי עוד תמונה איתה :) צילמתי המון תמונות מההופעה,אני יעלה בסופ"ש,שכחתי את המצלמה בגן:(

איריס מ

New member
הופעה נהדרת ../images/Emo13.gif

כמה התגעגעתי להופעות הקצביות האלה בהן מירי מבצעת את שיריה במלוא הרגש והעוצמה הקולית שרק משתבחת מעת לעת בתוספת של ההומור המיוחד והשנון שלה כדוגמת הסיפור מניו-יורק, או הסיפור של תהליך עיצוב ותפירת השמלה ובין היתר גם את האילתורים שבין לבין
ופשוט להנות מכל שלב ושלב בהופעה מרגע עלייתם של מירי וההרכב המדהים הזה על הבמה ועד לרדתם מהבמה, אהבתי את השירים החדשים וכך גם את הקודמים להם שמירי ביצעה אמש בעיקר הזדהתי עם הסיפור שמאחורי השיר "אל תשליכני" רגע לפני שמירי שרה אותו ובאותה הזדמנות מאחלת רק בריאות ואריכות שנים אינספור למירי ולסובבים אותה.
יש דברים שבוודאי לא הזכרתי כי שכחתי (כמו במקרה של הפלאפון שלי והמבין יבין
) מעבר לכך, סוף סוף יכולה לומר שקניתי את הדיסק, שנכון לעכשיו מתנגן אצלי נון סטופ, אני מתחילה להתמכר גם לדיסק הנוכחי
תמונות יועלו בהמשך.

למעלה