חדשות טובות

hilali1

New member
באמת הגיע הזמן לחדשות טובות../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

עם הסינגל

shay keran21

New member
וואווווו איזה שיר מדהיםםם ומרגששששש רק חבל

שהוא קצר יחסית...רק 2 וחמשים וחמש שניות..אבל שיר מדהיםםםםםםםם..ומרגש....

shay keran21

New member
חחחחחחחחחחח איזה ראש קרימינלי יש לך! מאיפה

את מביאה את זה! אם מירי תשתתף באירוויזון כל אירופה תתמוטט! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

tomgirl21

New member
יאאאאאאאא איזה כיף!!

לא יצא לי לראות בחדשות כי ידעתי על זה מאוחר מידי (רק הרגע חחחח). אבל ראיתי את זה דרך פה,אז תודה ששמתם[: וואי הסינגל החדש מהמם,מרגשששששש... אהבתי[[[[[: מירי הרבה בהצלחה בסינגל החדש ובדיסק עצמווווווו,מהממת אין מילים:)

אין לי מילים...../images/Emo42.gif

אתמול כל היום לא הייתי בבית.. לא ראיתי את מה שכתוב בפורום, ולא ראיתי גם את הכתבה כי הייתי באוניברסיטה. כשהגעתי הביתה אמא שלי אמרה לי "אה רביד, מירי הייתה בחדשות היום" אז שאלתי אותה "וואלה? מה היה מה אמרו?" והיא אמרה לי "משהו שהיא דיווה משהו.." יופי אמא
חחח בכל מקרה ידעתי שאני חייבת להיכנס לפורום ולראות מה זה היה. אז עכשיו חזרתי מהבצפר ונכנסתי לפייסבוק וראיתי את הקישור שורד העלתה ואז נכנסתי גם לפה וקראתי את כל השרשור. ואני כבר 20 דקות יושבת ושומעת את השיר שוב ושוב ושוב. ואני לא יכולה להפסיק! דבר ראשון זה שיר מדהים! המילים והלחן שלו מדהימים!! ומירי שרה אותו כל כך מהמם שאני נשארת חסרת מילים... ואני אשכרה בוכה, 20 דקות אני בוכה! אני לא יודעת אם זה מהתרגשות שסופסוף יוצא סינגל או בגלל שהשיר הזה כל מהמם ומרגש או שזה גם וגם!! מה שכן, מירי מדהימה! התמונות מהממממממווות!!! והשיר הזה יותר ממהמם ומרטיט ביחד!! עכשיו אני כבר מתהההה שכל הדיסק יצא! וכמובן שיהיה בהצלחה לסינגל ולמירי!!

veredmp

New member
זה גם וגם וגם. שיר מהמם, ביצוע מהמם

והציפיה שלנו רק גורמת לזה להיראות (או בעצם, להשמע) אפילו יותר מהמם

I מ י ר ב I

New member
שמיעה ראשונה!

שיר יפה ושקט,קצת שעמם אותי כי מירי עם הקול שלה יכולה לעשות פלאים. אני אישית מאוד מאוד אוהבת את מירי שהיא פותחת ג'ורה ענקי. אני מחכה להמשך,בטוחה שהיא תפתיע. בהצלחה!!!!

למעלה