חדשות טובות

ב ן 0 0 0 0

New member
../images/Emo6.gifמה עושים../images/Emo35.gif

אני שומע כל רגע את השיר
אני ממש אוהב את ההתחלה...

Rony 05

New member
יש כתבה בישראל היום

על הוצאת הסינגל החדש עם תמונה ששמתם פה

ady18

Well-known member
התגובה

לא נפלתי יותר מדי שקט בשבילי די התאכזבתי בגדול... מחכה לסינגל הבא שיהיה שיפור בהצלחה על כול מקרה

perrinat

New member
חדשות כן, טובות? לא סגורה על זה...../images/Emo10.gif

לא רוצה להרוס את החגיגות, ואתם יכולים להתעצבן ולפסול את דעתי, אבל זו דעתי בלבד- מה אני אגיד לכם? לא יצאתי מגדרי, לא התלהבתי, לא אמרתי ואו, לא עשה לי שליכטה בלב. המילים בסדר, יכולה להבין איך מדגדג לבחור את זה כסינגל ראשון מתוך דיסק, אבל הלחן לא זורם לי, לא נותן לי הרגשה שזה הולך להיות להיט (אגב, טיפה מזכיר לי את "שירה"), אני מקווה שאני אתבדה בהמשך.

מקווה שתתבדי במהרה

אני מסכימה שבשמיעה ראשונה הוא שקט מדי... אולי ככל שתשמעי יותר תשני את דעתך המילים גורמות לשליכטה בלב...

אני גם לא חושב שזה הולך להיות "מגה" להיט אבל

השיר עצמו איכותי, מקסים, מרגש, מירי נשמעת אמיתית, משכנעת, המילים חדות, מלודיה נהדרת.. וזה מה שחשוב.. למרות שכמובן אני מחזיק אצבעות שיהיה להיט הורס..אבל גם אם לא, אז לא נורא.

Crurifragium

New member
שיר יפייפה

מאוד אהבתי. גם את השיר, גם כמובן את השירה, וגם את הלחן. אני מסכים שהקצב כנראה איטי מדי בשביל להפוך ללהיט, אבל אישית אני מאוד אוהב שירים כאלו.

איריס מ

New member
לאחר האזנה ראשונה לשיר

דעתי הכנה היא שהשיר הוא שיר נחמד וחביב, שיר סטנדרטי שאין ספק שמירי מבצעת אותו עם הרבה חן, אך לא הייתי אומרת שהוא שיר סוחף כרוב השירים אותם מבצעת מירי, מי יודע אולי כשאאזין לו במהלך הופעה או ככל שאאזין לו יותר במשך הזמן זה ישמע לי אחרת, אך בינתיים מוקדם לומר אך לעת עתה, משמיעה ראשונה זה שיר יפה אך לא מעבר לכך.

Music4Life

New member
../images/Emo23.gif מזל"ט למירי היפה על הסינגל..!

השיר יפה...עדיין לא התחברתי אליו לגמרי אבל בדברים האלה לוקח לי תמיד זמן.... סחתיין עליה
ים של הצלחה!

למעלה