חדשות טובות

shay keran21

New member
משמיעה ראשונה גמני חשבתי כמוך אך

עכשיו אני כבר לא חושב כך...שמעתי ברציפות איזה 50 פעמים..אני יודע את השיר כבר בעל פה

זה פשוט מקסים...

אני חושבת שזה אחד השירים היותר יפים שיצאו למירי כסינגל. האלבום הראשון היה בתולי וראשוני, השני היה נשמע לי חפוז כזה, שהיא מיהרה להוציא אותו למרות שלא יודעת מה, ויש לי תחושה שהאלבום הזה הוא דווקא... יותר שלם, יותר בוגר. אני מחכה בקוצר רוח!

pRimaVeriTaVIV

New member
השיר מקסים!

ובהחלט מעלה ציפיות... אני כבר חוזה סיפור שקשור לשי להב בהופעות..
אני משתדל שלא לחרוש עליו, כדי שלא ימאס המילים... שונות ביותר מכל השירים שראינו עד היום, ומקסימות ביותר מחכה לשמוע דברים נוספים
שיהיה

veredmp

New member
יש לי דוגמא לסיפור כזה

"חצי שנה לפני שהוצאתי את הדיסק, שי להב אמר עלי 'הסגנון המוזיקאלי האהוד ביותר על עורכי הפלייליסטים בגלגל"צ הוא שיר הפופ הבסיסי, הפשוט ונטול היומרות. נביאיו הם מי שנהוג לכנות 'מאפיית רימון' - קבוצה הומוגנית של אמנים כמו מירי מסיקה, קרן פלס, איה כורם הראל סקעת ואחרים, המייצרים מוזיקה שלעולם לא מתיימרת לפרוץ דרכים חדשות, לייצר אמירה משמעותית או להפתיע'." http://www.mouse.co.il/CM.articles_item,607,209,33822,.aspx חייבת להודות שמבחינה קארמית זה משעשע אותי

שיר משעמם מאוד, אבל זה

בסדר, גם "שלום לאמונות" לא היה מוצלח כסינגל ראשון. אני מאמין שיהיה שיפור משמעותי בסינגל הבא.

סליחה שאני לא קוראת בפורום../images/Emo8.gif

ראיתי ביוטיוב, אז נכנסתי לעלות לפה את היוטיוב... שרשור ארוך מדי בשביל שאני אתחיל לבדוק מה העלו בו...

למעלה