חוויות מהמפגש
לפה

החוויות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo40.gif

טוב אצלי זה התחיל רע באמצע טוב ובסוף לא ברור.. הייתי בעבודה וראיתי שהיא תגיע מחר..עשיתי שמיניות באוויר כדאי למצוא איזה משו ולהגיע למפגש הזה בחנות...בכל מקרה הייתי חייבת לנצל את כישורי המשחק שלי לשם כך..והיום קצת לפני שתיים בערך ב 1 ככה לא הרגשתי טוב אבל זה היה באמת... לא משנה מה הרגשתי...חלק מזה היה משחק...הקצנתי את עצמי כדי להראות שאני ממש מרגישה רע...הייתי צריכה רק לשתות משו חם וזה עבר בכל מקרה אני עובדת
בארומה ממש קרוב..לשם.. תיקון
עבדתי שם...אז הוא שיחרר אותי הביתה...חזרתי הביתה מטיללל.. והתארגנתי חזרתי שוב.. אבל הפעם עם משקפי שמש..ולבוש דיי מוזר
חחחחח חצאית עשיתי את הסיבוב כדי שהוא לא יראה אותי נכנסת אבל זה לא עזר לי...בכל מקרה..יצא לי לראות את קרן וזה מה שחשוב...היא מדהימה ויש לה קול מדהים והיא כל כך ענווה שזה מקסים בעניי...שמחתי להיות שם ולהכיר חברי שהם בפורום ....וחדשים שהיום נכנסו... ותודה ענקיית
לטל
שנתנה לי להצטלם איתה..כמובן שלא היית חייבת לעשות את זה ואני מודה לך על כך

עדי XD

New member
מדהים

היה ממש כיף לפגוש את כולם. קרן הייתה מדהימה כרגיל :) ואנשים בהו בי בגלל המדבקה.

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זה היה ממש בולט מה את רוצה?!חחחחחחחח

LEEkm

New member
היה אדיר!

ואנשים באמת בהו בנו בגלל המדבקות :) היא הייתה מדהימההההההה! פעם ראשונה שראיתי אותה, אז בכיתי בכל שיר :p

Rachel47

New member
רצינית../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif../images/Emo15.gif

בכית
שמישו יסביר לה למה אני מתלהבת..אין לי כוח

עדי C

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif סורי לא יכולה להסביר

זה מרגש מדי...
"איזו מתוקה..."

LEEkm

New member
יאי!!!

באמת? איפה אני יכולה למצוא אותו? :O תודה :D וברור שבאתי, חח!

למען האמת את לא..חחח

זה בוידאו.. רק אם אני אקבל אישור להעלות את זה לפה אז תוכלי לראות... בכל מקרה זה יקח כמה ימים

I מ י ר ב I

New member
היה מאוד כיף!!!

קרן שרה מקסים בכל מצב.אפילו רק עם פסנתר נהנתי מכל רגע... צילמתי גם קצת תמונות לאיריס שעשתה לי הפתעה ובאה עם נילי(נכון אני לא כ"כ גרועה בצילום?)... רציתי שהיא תשיר את שוכחת אותך,אבל היא שרה את זאת שבמקומי במקום והיה מהמם!!!! היה נחמד לפגוש הרבה מהפורום,וגם כמה או בעצם המון שאוהבים את קרן... היתה לי שיחה נעימה עם כלה להשגה וראובן שהיתה לי כ"כ פאדיחה בהתחלה ואני מקווה שלא פגעתי בו(אני מתנצלת אם כן!!!). קרן תפסה פיקוד בקופה של הטאוור(דווקא מתאים לה לעבוד שם.חחחח). ואכן,היא חתמה למישהו על שש-בש...וואהו... שבת שלום!!!

מירבי

ממש לא היתה פאדיחה הוא לא נעלב בכלל לא רק שתדעי שבפגישה הראשונה שלנו הוא הסתכל עלי במבט עמוק וחודרני אז פלטתי לו שיש לו מבט מפחיד בעיניים, כמו של אנס, ואחרכך התנצלתי על זה במשך כל הערב, אז אל תדברי איתי על פאדיחות
חוץ מזה לא ידעת שהוא אחיה אז היית כנה ואמיתית ואמרת את דעתך אז אין לך על מה להתנצל

Rachel47

New member
קרן../images/Emo35.gif עופר תפס פיקוד../images/Emo15.gif

ראיתי אותו אשכרה מוכר דיסקים כפרעליו שאלתי אותו אם יש מצב להסבת מקצוע והוא עונה לי "את רואה אני טוב בזה"

למעלה