חוויות מהמפגש
לפה

LEEkm

New member
עופר...

זה לא היחצ"ן? אם אני לא טועה, ויש סיכוי רק שכן, עופר הוא היחצ"ן, ואסף הוא המנהל האישי שלה. תקנו אותי אם אני טועה.

היה מפגש פורום...

חילקנו לכל אחד מדבקה עם השם והניק שלו.. ואחכ..רינת גם נתנה לכל אחד מדבקה עם שם של שיר של קרן.. היה ממש מצחיק, כי גם אנשים לא מהפורום לקחו מדבקות... אני הייתי רצה הביתה... כי לקחו לי את זאת שבמקומי וכנרת..חחח וגם קרן קיבלה מדבקה עם הי זאת קרן ואפילו שמה את זה... עוד מעט תראו איפה...

ואני כל הזמן חושבת לעצמי

מה זה הכינויים האלה שאני לא מכירה
אני כבר ראיתי איפה קרן שמה את המדבקה..זה כבר נמצא באלבום

papashdon

New member
../images/Emo6.gifכל הסיפור עם המדבקות..

איזה מצחיק זה היה. חשבתי בפורום שאמרתם את זה בתור בדיחה
. במפגש הבא נחזיק כל אחד ורוד ונזהה ככה אחד את השני. NOT

n i t z a n15

New member
נשמע שהיה לכם כיף../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

וגם מצחיק
גם רצה הביתה זה טוב

גם אני באתיי

ת'אמת שחכתי שהפורום היה.. הייתי בים עם חברות, ואז בערך ב2 ניזכרתי שקרן צריכה לבוא לטאוור רקורדס, אז נכנסו מהר.. אז אחרי ההופעה, פתאום ראיתי הרבה אנשים עם מדבקות.. אז ניזכרתי שהפורום בא חחח אבל קצת התביישתי לבוא לומר שלום כי הייתי עם חברות וזה.. וגם ראיתי שאני הכי צעירה.. חח אז היא חתמה לי על הדיסק ודיברנו קצת.. ואז חזרתי לים. ואולי חלק מיכם זיהו אותי, אני הייתי היחידה עם הכובע חחח כזה ירוק-חום. ניראה לי שגם קרן קלטה שאני היחידה עם הכובע חח פדיחות..

אני די בספק אם את הכי צעירה

ראיתי במופע הרבה ילדים קטנים שהגיעו עם ההורים שלהם...

אני הייתי עם אמא שלי../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

אבל אני לא כ"כ קטנה
זאת אומרת, יחסית אליכם כן, אבל בכל זאת

אני בת 12../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

והייתי שם וזה... אבל לא הייתי עם הפורום, התביישתי גם

Rachel47

New member
מושלמת מושלמת מושלמת../images/Emo15.gif

להגיד שוב או שכבר הפנמתם
אחרי עשרות סיבובים ברחבי הטיילת כדי לחפש חניה נורמלית נחתנו (רינת מירב טליהיא נוף ואנוכי) במגדל האופרה..שם פגשנו את אבישי שהגיע כמה דקות קודם לכן..השתלטנו על 2 שולחנות בבורגר וחלק הזמינו לאכול..ו..התחלנו עם המדבקות..בהתחלה זה היה רק הכינויים והשמות..ואז רינת הכינה לעצמה מדבקה עם הכינוי השם ו..ציור של
ואז אמרתי לה שגם בשלי תצייר
נכנסנו לחנות..והמשכנו לחלק מדבקות וחשבנו שיהיה מגניב אם נשים מדבקות עם שמות של שירים אז הדבקנו (טוב..אני הדבקתי
אבל רינת כתבה
) על איזה מישו שם שדיברנו איתו שנייה וחצי לפני את "שמעון השכן" (חחחחח
) ועל חבר שלו הדבקתי את "אביתר" (חחחחחחחחחחחח לא נעים) והוא לא רצה..אז נתנו לו את "איתי"
(אהההמ
היה מת
) אני הייתי "רכבת באירופה" (אני מזכירה רכבת
) טליהיא הייתה "רצה הביתה" (חזק ביותר
) ורינת לקחה את אביתר (כנראה בגלל שאפחד לא רצה לקחת אותו
) עדי הוציאה מהתיק מיניאטורה קטנטנה של צפרדע שהיא מצאה בבית..אז שמתי את זה על הפסנתר של קרן ואז קראו לה לעלות והיא רצה לפסנתר ולפני שהיא התיישבה היא הרימה את הצפרדע ואמרה "אויי איזה חמוד
" התחילה עם שמעון השכן חייכה המון..הסתכלה על הקהל..הייתה פשוט מעלפת..והקהל היה מהופנט היא המשיכה עם "על שפת הכינרת" ובקטע הזה אני רק רוצה ליידע אתכם..היא שרה אותו במיוחד בשביל טליהיא.. טליהיא אמרה לה שתשיר אותו אחרי ההופעה בצוותא ואז כשהיא התחילה לשיר אותו היא הסתכלה עליה..וידעתי שזה בשבילה ואח"כ טליהיא באה להגיד לה תודה והיא אמרה לה "כן שרתי את זה בשבילך" איזה מותקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק היא שרה גם את "אם אלה החיים" "זאת שבמקומי" ו"איתי" (שדפק נפקדות מהאירוע
) אח"כ העבירו אותה לקופה ושם היא חתמה לאנשים אני ועדי עמדנו ליד הקופה והיא ניגשה אלינו (כדי לחתום לאנשים שהיו בצד הזה..אבל היא ישר באה אלינו
) והיא כזה..התיישבה על הדלפק כדי להתקרב אלינו..זה היה פשוט מצחיק..אין לה גבולות הבאתי לה את המדבקה שהכנו בשבילה "הי זאת קרן"
והיא הדביקה אותה על המכנס..גם משו.. (הסבר לתמונה
עמדנו כדי להצטלם וקלטתי את המדבקה עדיין על המכנס אז הורדתי לה אותה ואמרתי לה ששים על החולצה אומשו כזה..יצאה תמונה הזויה
) ואז הבאתי לה את התמונה (שעדי הביאה לי) שתחתום לי עליה והיא אמרה לי "את צריכה חתימות,את
"
אממ..כן
..מקסימה שלי
הבאתי לה גם מכתב שכתבתי לה אתמול בלילה..פשוט..רציתי לכתוב לה
היא חתמה לכולם ולכל אחד ממש התייחסה והתחילה לשאול שאלות ולפתח שיחות חולין ראנדומליות.. אח"כ עמדתי בצד השני קצת יותר רחוק מהקופה.. והוציאו אותה משם והסתכלתי עליה..אז היא הסתובבה וקלטה אותי..עצרה במקום שמה יד על הפ ושלחה לי נשיקה
ואז דורין הצטלמה איתה
אז באתי אליה והיא הסתכלה עליי במבט ערמומי מוזר כזה ואמרה "רייצ'ל" (חחחחח היא אומרת את זה כל כך חמוד
) ואמרתי לטליהיא שתצלם אותנו למרות שכל המארגנים שם כבר לחצו עלי לטוס להסעה קרן אמרה "אין דבר כזה בלי תמונה עם רייצ'ל
" חמודההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה היה ממש מדהים..כל כך נהניתי

Rachel47

New member
ואחרי שהחלטנו איפה תהיה המדבקה../images/Emo15.gif

הנה התמונה (בזמן שאני כותבת את החפירה שלי..פתאום אני מגלה שהתמונה כבר נמצאת באלבומים
..תודה טליהיא
) המדבקה יצאה נורא לבנה..וזה נראה כמו *צנזורה*

עדי C

New member
את../images/Emo70.gif מהממת../images/Emo68.gif../images/Emo23.gif

אני מאוהבת
כאן זה בסדר

papashdon

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

למעלה