חוויות מהמפגש
לפה

../images/Emo24.gifהיה מקסים

תמיד לשמוע את קרן שרה עושה לי טוב
גם בהכנות לפני שהשמיעו את הדיסק שלה וגם בלייב
באתי עם מישהו שאני יוצאת איתו, וזו היתה הופעה ראשונה שלו (הופעה של 4-5 שירים אבל הופעה). אבל אל דאגה- אהבתי למיקי ורשאי תישאר איתנה
לא הספקתי להגיע למפגש פורום אבל זיהיתי את טל ליהיא, מירב שגם דיברתי איתה , ריצ'ל ורינת שאמרתי להם שלום שהלכתי ואת עדי... הצחיק אותי נורא שהיא שאלה באמצע מי שם לה את הצפרדע וריצל הרימה את היד
או שהיא אמרה שהיא אוהבת את השיר זאת שבמקומי והיא שאלה אם גם אנו אוהבים. אני ראיתי את ריצ'ל מהנהנת בשמחה
גם ראיתי את ריצ'ל כל הזמן מצלמת ר'יצל את ממש מפורסמת...אשכרה סלבס
לא נשארתי אחרי כי היא כבר חתמה לי על הדיסק במופע שהיה היום רביעי...ואים לי סינגלים שלה אז על מה- תחתום לי על עוד עמוד בדיסק?בגלל העומס לא היה נראה לי הגיוני שהיא תסכים להצטלם איתי שוב ...חשבתי שיהיו רק חתימות על דיסקים... שלא לדבר שהיה נראה לי עמוס שם יתר על המידה והבחור
שהגיע איתי רצה ללכת, הוא לא כל כך אוהב מקומות עמוסים... שהלכתי ראיתי אותה ליד המוכרים בחנות מסתכלת על הדיסקים שלה... ד"א - לעופר מתאים ורוד
אולי נפתח גם לו קומונה
מירב- נורא נהניתי לדבר איתך לפני ההופעה
נורא נהניתי לשמוע את כולם שרים יחד איתה, שמכירים את השירים שלה נראה שהגיעו הרבה אנשים וזה שימח אותי מאוד
מחכה כבר ל1.9 שם גם אביא לה משהו וגם אצטלם איתה
נהניתי מאוד

למה לא באת להגיד שלום?

בכלל לא ראיתי אותך... היו כ"כ הרבה אנשים ופגשתי המון אנשים חדשים שלא הכרתי קודם.. את חלקם רק בניק.. וחלקם בכלל חדשים... נתראה ב-1.9

כי באתי ישר להופעה

באתי אחרי אימון כושר (כמה פעמים כבר כתבתי את זה
) הגעתי ממש לפני 14:00 שהגעתי ישבת ליד המצלמה ליד רינת ולא רציתי להפריע שאמרתי לרינת וריצל ומירב שלום אחרי שקרן סיימה לשיר, כבר לא ראיתי אותך אכן ניפגש ב1.9 אבל ממה שראיתי בתמונות באלבום, יש שם תמונות של הקהל לפני ההופעה, אז הצלחתי לקלוט גם אותי בתמונות ליד ראובן
- בשורה 4 בערך עם חולצה כתומה שאי אפשר לפספס. ד"א החולצה שלבשה היום- אותה חולצה שלבשה בהופעה ביום רביעי...

ושכחתי להוסיף../images/Emo163.gif

הביאו לי את המדבקה עם הניק שלי והביאו לי גם את המדבקה עם הניק של מיקי ורשאי
מי זו היתה שהסתובבה עם המדבקה על המצח

עדי XD

New member
אני../images/Emo12.gif

הסתובבתי עם המדבקה על המצח. אבל זה כי אני גאה להיות בפורום

n i t z a n15

New member
שמחה שנהניתם../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

מזה היה
הופעה
|מפגש
פשוט לא הייתי פה בשבוע האחרון

לא בדיוק הופעה

זה היה 4 שירים שקרן שרה בטאוור רקורדס בבניין האופרה בת"א היום ב14:00 היה מפגש פורום לפני- בשעה 13:00

n i t z a n15

New member
מי קבע את זה../images/Emo35.gifהיא../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

או שזה לא קשור למפגש

אז ככה

אני מניחה שעופר (המנהל האישי שלה אם אני לא טועה) הוא זה שארגן את הקידום מכירות בחנות ואז בפורום ניצלו את ההזדמנות ועשו 2 ציפורים במכה 1 - ארגנו מפגש פורום

עופר לא המנהל האישי שלה

אלא אסף דרעי. עופר היחצ"ן. ותכננו הרי לעשות מפגש פורום עם קרן ואולי איזה הופעה וכשעופר אמר לי שהולכים לעשות הופעה בטאוור, הצעתי שנעשה שם גם מפגש וזה התאים לכולם....

למעלה