מה אתם חושבים על השירים בפורטה?

eliavtu

New member
שיר מדהים.

סתם, רק רציתי להרגיש שייך אז גמאני טעיתי בשרשור פה

Tom 7

New member
מרגש מרגש מרגש...

אחד השירים העצובים בדיסק... מאוד התחברתי.. זה מדהים.. זה כל כך נוגע.. וכל כך עצוב..

מדהים מדהים מדהים

בעיני הוא ה"תענה לי" של פורטה. [וכידוע, אין כמו תענה לי]. יש בו את אותה איכות עצובה כזאת...מוזיקה כ"כ יפה וסוחפת. מרגש מהשניה הראשונה,פשוט להזיל דמעה.

Noam TG

New member
בשבילי השיר הזה אישי מידי

איך ששמעתי בפעם הראשונה, היה לי מאוד קשה להתחבר וכל פעם שאני שומע את הדנה, דנה אני מרגיש שאני מחטט בחיים של מישהו אחר אז לא שיר אהוב עלי.. אבל מבחינת הכתיבה והאכפתיות של טיטי לכתוב שיר על דבר כזה, זה מאוד אהבתי.

Dug E

New member
החזיר לי משהו שכבר נשכח לפני שנה בערך

וזה מילא אותי כ"כ הרבה. לטוב ולרע. מה שכן, השיר הצליח לפרק ממני כ"כ הרבה שזה עשה לי ממש טוב.

AvtipuS

New member
לא...

לא מתחבר,זה אישי מאוד לדעתי. אבל ההחלטה של הלהקה להכניס את השיר לאלבום-כל הכבוד
אהבתי מאוד את הסיום,שהוא בעצם מעבר ל SE.

השיר עצמו יפה

בבית של "דנה שלי", אני מרגיש לא קשור, כאילו אני קצת מתערב לא בעינייניי. כל השאר יפה מאוד, וכן אפשר להתחבר..

מרגש בטירוף.

שיר שנתפס אצלי חזק. כל פעם שאני שומעת אותו, אני נזכרת איך שהראו בכתבה בערוץ 2 את אורית שרה ובוכה, ויש צביטה בלב. גורם לי לחשוב הרבה. גם אחד המועדפים עליי.

dilan angel

New member
גם , לא מתחברת.../images/Emo110.gif

כמו שהרוב כבר אמרו, השיר הזה גורם לי להרגיש לא שייכת, עם כל העצב והכאב, אני עדיין לא מרגישה מחוברת. כאילו אני לא יכולה לקחת אותו למקום משלי.

Niran2

New member
שיר טוב אבל...

יש לו פוטנציאל של שיר ענק, ההתחלה שלו מדהימה לדעתי, אבל הוא עובר מהר מדי לדיסטורשנים ולצעקות, לדעתי היו צריכים להוסיף לו עוד בית רגוע כזה יפה ואז גם למתן את הדיסטורשן, כי זה הופך את השיר משיר מרגש ומדהים לקצב כזה לא אחיד, בסה"כ שיר טוב לדעתי, אבל הוא יכל להיות הכי טוב.

mooshki

New member
מצאתי בו משהו אחר,

מעבר לזה שהוא מרגש עד דמעות, בניגוד למה שנועם אמר, שהשיר אישי מדי, אני דווקא חושבת שהוא מדבר להמון בנות דווקא. חסרה לי שם איזו אמירה. אני חושבת שלא מספיק שהשיר הזה יספר את הסיפור שלה וירגש.

Tom 7

New member
הכי לא היהודים בשבילי..

הקול של טיטי איך נגיד רך וגבוה מידי לטעמי.. ולא שזה לא טוב.. זה טוב.. אבל רוב הזמרות בעולם שרות בקול.. יותר רך מן הסתם.. ואחת היחודיות של טיטי היא הקול הקשוח.. ודווקא בשיר הזה הרך לא מתאים.. אבל יש שירים שזה כן מתאים... חפרתי.. XD

../images/Emo127.gif כששמעתי אותו

חשבתי כזה "מי זה?" זה לא היהודים בכלל. אבל מבחינת שיר בכלליות שיר די יפה. פשוט לא הם.

AvtipuS

New member
שונה.

שונה מכל מה שהיהודים עשו עד היום, והם עשו אותו בצורה מעולה. בהחלט יכול להיות להיט ברדיו.

nils11

New member
שיר ממש יפה, אבל אחרי הביקורות..

ציפיתי למעט יותר. בכללי, שיר גדול
. ציון: 9.5

למעלה