מי אני?

box 5

New member
../images/Emo220.gifמי אני?../images/Emo220.gif

כןכן... פינה חדשה! אוקיי אז זה הולך ככה... כל סופשבוע (חמישי או שישי) ייבחר משתמש חדש... כל השבוע אנשים ישאלו אותו שאלות והוא יענה... ככה כדי שנכיר עוד יותר טוב וסתם כדי להעביר את הזמן
אז הממ השבוע... *תופים* טםטםטםטםטםטם *תופים* Cold Heritage lucky number 1 אללה תפגיזו!
(הרעיון לקוח מפורום פירסינג וקעקועים)

danduuu

New member
תתחדשי על הפינה ובהצלחה ../images/Emo3.gif../images/Emo25.gif

יוסף!!! אז מה קורה? ממצב? מה נשמע? מה שלומך? מה איתך?הכל טוב? חח סתם איזה מציקה אני
אתה גם בפורום רד הוט נכון? כמה זמן אתה אוהב אותם [רדהוט]? הייתי שם כמה זמן והרגשתי לא קשורה :0 ואיזה שיר אתה הכי אוהב שלהם? ושיר הכי אהוב של נייטוויש? וכמה זמן אתה אוהב את נייטוויש? צבע אהוב? באיזה כיתה אתה? מקצוע אהוב? תכנונים לעתיד? המלצה שלך לסרט/ספר/כל דבר אחר: תאריך לידה שלך? נו זהו אין לי יותר מה לחפור

Cold Heritage

New member
דנהדנהדנה :D

אז מה קורה? כרגע, נחמד מאוד. מחר מבחן באנגלית ;[. ממצב? אה.. עייף + מה נשמע? סטירוואי טו האבן של לד זפלין :p מה שלומך? קצת חולה, יהיה טוב :) מה איתך?הכל טוב? אהא חח סתם איזה מציקה אני את חמודה P: אתה גם בפורום רד הוט נכון? אהא, וראיתי אותך שם פעם משום מה P: כמה זמן אתה אוהב אותם [רדהוט]? מאוד הייתי שם כמה זמן והרגשתי לא קשורה :0 אההאהאהאאהעהאעה ידעתי!!@#!@ [נשבע שלא קראתי את זה O:]. מה זה לא קשורה!!@#! תבואי אני אקשר אותך
. ואיזה שיר אתה הכי אוהב שלהם? ווא, זה קשה. This Velvet Glove ושיר הכי אהוב של נייטוויש? הממ.. איסטריל רומאנס בעיקר, אבל זה משתנה כי אני בדיוק חורש אותם ^^ וכמה זמן אתה אוהב את נייטוויש? הממ.. בערך חודש לפני שהצטרפתי לקומונה, ממש מעט [תודה גולן]. צבע אהוב? לבן P: באיזה כיתה אתה? יא' ;[ מקצוע אהוב? אהה.. הכל חוץ ממתמתיקה כי זה קשה ;[ אבל תלוי עד כמה מגדירים אהוב :p תכנונים לעתיד? ארכיטקט\ אדריכל \קבלן \משהו עם בנייה. המלצה שלך לסרט/ספר/כל דבר אחר: חלף עם הרוח [קיטשי :p] תאריך לידה שלך? 22.9.1990 השוכח נשכח!!@ 24234 דגכעדגע [סתםסתם לא
זאת השעה><
]

danduuu

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אני אחזור לפורום רד הוט מתישהו

box 5

New member
טוב הנה טיפה... בין CSI למחלקה

מתי התחלת לשמוע נייטוויש? איך שמעת עליהם? איפה שמעת אותם פעם ראשונה? איך הגעת לפורום? את מי מחברי הפורום אתה מכיר אישית?

Cold Heritage

New member
:)

מתי התחלת לשמוע נייטוויש? אמצע החופש, חודש בערך לפני שהצטרפתי לקומונה. איך שמעת עליהם? גולן ^^ איפה שמעת אותם פעם ראשונה? גולן^^, ומשום מה את שיז מיי סין שהכרתי איכשהו לפני ולא ידעתי מי ומה :p איך הגעת לפורום? גולן^^ את מי מחברי הפורום אתה מכיר אישית? זוהר [שהיא גם הבת שלי אבל זה משהו אחר P:] ומקווה להכיר את כולם, כמובן :)

Itay Simons

New member
P:

מה נשמע?
איפה אתה גר? בן כמה? מה השיר האהוב עליך של נייטוויש? נכון שמסלולים בטיולים שנתיים זה שואה? צבע אהוב? שיר אהוב? מה עשית היום? ואתמול? ומחר? ובשבוע הבא? ונכון שזה כיף הצומי הזה שמציפים אותך בשאלות טיפשיות? XD טוב, אין לי כוח יותר

Cold Heritage

New member
D:::::

מה נשמע? החלפתי לאנטר של ווית'ין אז כבר לא לד זפלין :p איפה אתה גר? מודיעין 0.0 ]: [ובמקור מאור יהודה]. בן כמה? 16 חודשיים ויומיים :p מה השיר האהוב עליך של נייטוויש? איסטריל רומאנס ועוד כמה [משתנה P:] נכון שמסלולים בטיולים שנתיים זה שואה? כן
[אמר הצופה לשעבר וחבר בחוג סיירות, מה ]: כבר המון זמן שלא עשיתי כזה דבר ]: במיוחד אם נותנים לך לישון באוהל עם כל הבנים בשכבה ג עחלימרכמחל :{ ] צבע אהוב? לבן ^^ שיר אהוב? בכללי? Nothing Else Matthers [יש שגיאות בטוח
] של מטאליקה וFade to Black שלהם :] מה עשית היום? אה.. רגע כבר שישיש אז אני אקח את אתמול ++. הממ.. הגעתי לבית הספר בזמן!!!
, לימדתי ילד בכיתה ח' מתמתיקה.. מה עוד
ואתמול? נשארתי בבית כי הייתי חולה והפסדתי סיור ליד ושם ]: ומחר? היום? מבחן באנגלית ויום שישי של שעמום ;[. ובשבוע הבא? המממ מבחנים במתמתיקה
. ונכון שזה כיף הצומי הזה שמציפים אותך בשאלות טיפשיות? XD אהא לגמרי!! אני כזה נכנס לפורום ורואה שאני בראיונות ואני כזה
איזה כיף D::::

TheImpactBoy

New member
כמו שכבר אמרתי לך,

רעיון מעולה. וכל הכבוד על היוזמה... אם הפינה תתפתח, היא תקבל פינה במאמרים
השאלות! 1. גם לדעתך FOREVER YOUR מזכיר את הטיטאניק? (חוץ מהעובדה שזה שיר מדהים) 2. מה השם שלך? (סתם בצחוק הרגע) 3. DEAD TO THE WORLD נשמע כמו פאוור ריינג'רס לא?
4. היית בקומונה של נייטוויש? 5. מה שלומך הערב?

Cold Heritage

New member
אביעד#$%E עגכ :]

1. גם לדעתך FOREVER YOUR מזכיר את הטיטאניק? (חוץ מהעובדה שזה שיר מדהים). לא שמעתי אותו הרבה, אבל יש מצב :p 2. מה השם שלך? (סתם בצחוק הרגע) XDDDD טל!!@! הינה זהו
. [עד שתתרגל :p] 3. DEAD TO THE WORLD נשמע כמו פאוור ריינג'רס לא? לללללללללללאאאאאאאאא ]: זה שיר נחמד מאוד :{. 4. היית בקומונה של נייטוויש? אהא D: 5. מה שלומך הערב? קר ונחמד מאוד :p

Cold Heritage

New member
../images/Emo3.gif

"שיר כ"כ מעפן.ו TheImpactBoy ו 00:42 | 15/10 פאוור ריינג'רס משהו. למרות שע"י הניתוח הוא נראה הרבה יתר טוב. תודה !" מהקומונה D: אחרי שכתבתי את הניתוח ההוא 0.0

danduuu

New member
חשבתי שאני היחידה שפוראבר יורס

מזיכ רלה את הטיטאניק!!! כאילו הקטע הזה בשיר שיש בדיוק מנגינה כמו בטיטאניק! אז אני לא היחידה איזה כיף

FeLL67

New member
אווווווווווווווווווווווווווו את ממש

לא !!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה הדבר הראשון שעבר לי בראש כששמעתי את השיר :|

LadySilkworm

New member
ממש לא היחידה.

כמו שכתבתי פעם..אפילו חברה שלי שלא אוהבת הכי נייטוויש אמרה את זה. טוב, היא אוהבת 2 שירים של נייטוויש. [מוזמנים לנחש איזה P:].

למעלה