מי אני?

LadySilkworm

New member
חחחחחח לא בכיוון

נו, זה שני שירים די מפורסמים שלהם. רוצה רמז? XD

LadySilkworm

New member
מה שכתבת בכותרת נכון :)

עכשיו עוד שיר אחד :) רמז מאוד קל: יש לו משהו משותף עם אובר דה הילס

Cold Heritage

New member
ידעתידיעתידיעתי :D:D:D:D

אני מישהו שלא יאהב את OTHAFA והממ.. טנת' מאן דאון? אוואי? איסטריל רומאנס חדש? P:

LadySilkworm

New member
אמממ טוב

רמז שבאמת יעזור לך: שרה ברייטמן. P: יאללה, זה קל O: תחשוב.. אובר דה הילס זה קאבר..

LadySilkworm

New member
-

מה שלומך? מה הסרט הכי טוב שראית? מה הספר הכי טוב שקראת? את מי אתה אוהב חוץ מנייטוויש? מי המודל לחיקוי שלך? האם אתה מכור לתפוז? X: האם אתה נהנה בפורום?

Cold Heritage

New member
:}

מה שלומך? סיידר^^ מה הסרט הכי טוב שראית? לא ראית הרבה, אבל חלף עם הרוח :p מה הספר הכי טוב שקראת? סדרת רומח הדרקון, [וג'יין אייר X: ~עוד קיטשי~] את מי אתה אוהב חוץ מנייטוויש? רהצ"פ, ווית'ין [שארווווווון *_*]... הממ.. לאקונה קויל!@#$!@ ועוד כמה :] מי המודל לחיקוי שלך? ווא היו לי כמה, אני מניח שעכשיו זה.. איזה מישהו שאני נורא מעריך שקצת קשה לי להזכר בשם שלו [;[ אוה] האם אתה מכור לתפוז? X: הייתי, הפסקתי כמה פעמים, לדעתי אני עדיין. תפוז בדרך כלל מביא עליי אסונות X: אבל זה בסופו של דבר אשמתי -.-. והממ, כן, עם פורום שכזה אפשר שלא להיות? :p האם אתה נהנה בפורום? בנתיים מאוד :)

אהבת את ג'יין אייר?../images/Emo12.gif

עשיתי על זה בוקריפורט (על הגירסא המלאה, לא על הקיצור כמו אנשים מסויימים *שיעול*גולן*שיעול*) זה היה זוועת עולם. 0.0 קראת את זה בעברית או אנגלית?

Cold Heritage

New member
הגרסה המלאה, בעברית

זה הספר שלקח לי הכי הרבה זמן לגמור, חצי שנה. חשבתי הרבה פעמים להפסיק באמצע, זה ספר קצת מוזר, כתוב בערך כמו "חלף עם הרוח" רק הרבה פחות מפורט [יחסית לחלף עם הרוח] אני חושב
. בסוף השתלם P: זה היה בכיתה ח' D:

טוב, אולי בעברית זה יותר נורמאלי..

באנגלית זה נוראי, כל כך הרבה מילים עתיקות שלא מופיעות במילון>< וגם הצרפתית כל פעם שהילדה המפגרת ההיא התחילה לדבר. :X (אני ממש שונאת צרפתית. ממש.)

למעלה