מי אני?

הספרים בכלל לא משעממים..

אומרים שהם משעממים בגלל התיאורים הארוכים והמייגעים,לעיתים,של טולקין.אבל הספרים הרבה יותר טובים מהסרטים.אני חושבת שמי שמפריע לן התיאורים הארוכים,יכול פשוט לדלג עליהם וזהו.לא מפסידים הרבה אם מדגלים על התיאורים.

danduuu

New member
עוד לא קראתי אותם אז ככה שאין לי

מושג איך הם חחח אני אקרא כשיהיה לי זמן ואז אני אראה מה יותר אהבתי
בד"כ אני מעדיפה את הספר על פני הסרט אבל נראה :)

גם אני מעדיפה את הספר על פני הסרט..

לרוב,כי סרטים שמבוססים על סרטים נעשים רק בשביל הכסף..אבל במקרה של שרה"ט זה שונה,כי הסרט הזה נעשה מתוך אהבה לספר והערכה לסופר,לכן הסרט הזה,מבחינתי,שונה משאר הסרטים שמבוססים על ספרים.בכל מקרה,טרילוגיית הסרטים יפה,אבל הספרים עדיין לוקחיפ אצלי בגדול
שתהיה לך קריאה נעימה:)

LadySilkworm

New member
שר הטבעות!

סגידה סגידה סגידה סגידה סגידה סגידה סגידה סגידה סגידה סגידה P: הספרים לא משעממים, הם יכולים להיות קצת קשים לקריאה. אבל כדאי מאוד לקרוא אותם.

היי :]

נכון מציק שבשאלונים האלו תמיד שואלים אותך מיליון פעם "מה שלומך?"?
אז מה שלומך באמת?
סתם.. אם אתה כותב בפורום רד הוט, אתה מכיר את רוני (האדומה)? היא מהבצפר שלי
ואת גולן איך הכרת? :] להקה אהובה (חוץ מנייטוויש)? ועוד אחת? מה אתה הכי אוהב לעשות? טוב, מפסיקה את החקירה כאן כי אני פשוט גרועה בזה
מקווה שנהנת

Cold Heritage

New member
נועה D:::::

נכון מציק שבשאלונים האלו תמיד שואלים אותך מיליון פעם "מה שלומך?"? קצת XD אז מה שלומך באמת? אהה.. הכל טוב :) סתם..
. אם אתה כותב בפורום רד הוט, אתה מכיר את רוני (האדומה)? רוני?!@#!@ בטח!!!!@#!@ רונירונירוני המשוגעת ^^ במפגש האחרון עשיתי לה שק קמח -.- חצופה. אבל היא אחלה של בנאדם, היא מהבצפר שלי
.... וווהוו D: כבוד :] ואת גולן איך הכרת? :] אממ... הוסיף אותי מקומונת גותיקה מתה להקה אהובה (חוץ מנייטוויש)? לאקונה קויל
, רד הוט
ויש עוד כמה :) ועוד אחת? XDD אהה... ווית'ין והדלתות :) מה אתה הכי אוהב לעשות? להתבטל מול המחשב ולחיות במסנג'ר ;[.

Cold Heritage

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

כבודכבודכבוד D: ווא זה היה מוזר להכנס לפורום ולראות את זה נעוץ ++ D:::::: אני מאושר XDD.

box 5

New member
טוב אני רואה שזה גווע קצת.. אז לא!

מה עושה הערב? עם מי? כמה כסף אתה מבזבז על זה? מה עושה מחר? מה המבחן הכי קרוב שלך? (סתם כדי לבאס אותך בשישישבת
)

Cold Heritage

New member
XDD

מה עושה הערב? בית ;[. עם מי? לבד מול המחשב עד מאוחר בלילה, או עם איזה ספר [תלוי מה יהיה מעניין יותר]. כמה כסף אתה מבזבז על זה? חינם O: בעצם חשמל על ההורים D: מה עושה מחר? יום שלם של בטלה ^^ מה המבחן הכי קרוב שלך? (סתם כדי לבאס אותך בשישישבת ) XDDD אהה מתמתיקה... זה יהיה מבחן חשוב אז בהצלחה לי ;[.

יאי אחלה פינה! ^_^

סלובי שלי חמוד D:::::::::: -למה אתה גר במודיעין? ;[ זה סיפור להגיע משם לכאן ;[ -נכון שכשאני אהיה ברעות ב17.12 אנחנו ניפגש? :} -מה המתנה שהכי היית רוצה לקבל בעולם? O: -מה שלום הציצים? XP -איזה בגד שלך אתה הכי אוהב? ^^" אין לי יותר רעיונות. אוהבת אותך מלא. :]

Cold Heritage

New member
זועררררררררDFG 450םחו עןםפגכעח:D:D:

-למה אתה גר במודיעין? ;[ זה סיפור להגיע משם לכאן ;[ מקום מוזר אני יודע]: לא אני בחרתי :{ -נכון שכשאני אהיה ברעות ב17.12 אנחנו ניפגש? :} ברור!!@# -מה המתנה שהכי היית רוצה לקבל בעולם? O: הממ... חבר\ה~ שבאמת יאהב אותי >: -מה שלום הציצים? XP סיידר
~גולוגולו~ -איזה בגד שלך אתה הכי אוהב? ^^" אהה.. ווא שאלה טובה D: הסווצ'ר המשובץ שלי ^^

XDD סלובק?!

טוב 1.האם זה באמת השם שלך? 2.אם כן,למה קראו לך ככה? 3.אם לא,אז איך קוראים לך? (לא אכפת לי אם תשלח לי גם במסר) 4.יש לך אייסי או מסנג'ר? אם כן אז תתן (לא אכפת גם למסר) 5.אה,כן,מה קורה? XDD (מזמן לא שאלו אותך,הא?) 6.שומע מוסיקה עכשיו? אם כן-מה? 8.יס או הוט? 9.מחשב או טלוויזיה? 10.אוהב VANS? 11.שמת לב שאין 7? 12.חזרת לבדוק שאין באמת כי אתה לא סומך עלי? 13.צחקת עליי כי אני מפגרת? 14.אתה בטוח שאתה רוצה לענות כן על השאלות הקודמות? 15.יש לך עוגה להביא לי?!|שמנה|

Cold Heritage

New member
../images/Emo212.gif../images/Emo212.gif../images/Emo212.gif

1.האם זה באמת השם שלך? נאופ P: 2.אם כן,למה קראו לך ככה? הילל סלובק ז"ל, גיטריסט ברהצ"פ לשעבר שמת ממנת יתר. לקחתי על עצמי את הכינוי שלו :) 3.אם לא,אז איך קוראים לך? (לא אכפת לי אם תשלח לי גם במסר) אהה לא XD... המממ.... שם מסובך... אני לא רוצה להיות סגור על אחד עכשיו כי גם ככה זה ישתנה... אבל הממ... איתמר~אבי~גם אמיר X: ויוסף..... זה מסובך X: פשוט סלובק X: 4.יש לך אייסי או מסנג'ר? אם כן אז תתן (לא אכפת גם למסר) אהא ^^ [email protected], פרצו לאייסי ;[. 5.אה,כן,מה קורה? XDD (מזמן לא שאלו אותך,הא?) XDDDDDD הכל
תי ביותר! 6.שומע מוסיקה עכשיו? אם כן-מה? Devil and the Deep Dark Ocean
. 8.יס או הוט? הוט, אבל בקושי רואה 9.מחשב או טלוויזיה? אאעהאעהאהעאהה מחשב *_* 10.אוהב VANS? לא ממש :{ אבל לא מתנגד 11.שמת לב שאין 7? לא XDDDDD 12.חזרת לבדוק שאין באמת כי אתה לא סומך עלי? XDDDDDDDDDDDD 13.צחקת עליי כי אני מפגרת? XDDDDDDDDDD דווקא כי אני P: 14.אתה בטוח שאתה רוצה לענות כן על השאלות הקודמות? אבל עניתי לא D: 15.יש לך עוגה להביא לי?!|שמנה| בשבילך יותר מאחת!
:)

עוגהההה!!!!!

וטוב אם ענית לא אז כנראה שאתה באמת לא בטוח שאתה רוצה להגיד כן XDD ותודה על העוגה סלובק!! האא!!
!!!!!!

למעלה