מי אני?

חחח נכון..

יש לי מין קטע כזה שאני תמיד מדברת בסרטים..לא יודעת למה.. וכשאוכלים תוך כדי צפייה עם מישהו אז מרגישים פחות שמנים

אני דווקא לא...

ואם מישהו שואל אותי שאלה הבמקרה הטוב אני לא אענה כי אני מרוכזת בסרט..

Cold Heritage

New member
כן XD

ולא ענית[ן שתיכן בעצם D:] על ההצעה שלי. לא צריך, יש לי את איתי ואני מרוצה ^^ [[וואי ממש נכנסתי לקטע הזה X: ~מפסיק~X:]

אהה ו...

בעניין הלהתחתן איתך..טוב,אני רואה שזה באופנה להתחתן פה..יש טבעת?

LadySilkworm

New member
:}

קאאאאאאאאאאארין. מה שלומך? מה העניינים? איך עבר השבוע? נכון זה כיף ששבוע הבא כבר חנוכה? נכון שאני חמודה? :( סדרת טלוויזיה אהובה? מה את עושה בזמנך החופשי? מה היית רוצה לדעת ואת לא יודעת? אם היה לך מליון דולר, מה היית עושה? במידה ואת רוצה לבקר בחו"ל, איפה היית רוצה לבקר? איזה שפות את יודעת? איזה שפות את רוצה לדעת? איזה הופעות של איזה להקות היית רוצה לראות? זהו. :) לילה טוב שיהיה לך :)

עונהנהנה../images/Emo9.gif

מה שלומך?בסדר..בערך
מה העניינים?בונים בנייניםXD איך עבר השבוע?הו,היה שבוע מדהים
נכון זה כיף ששבוע הבא כבר חנוכה?ממש כיף!^^..חוץ מהעניין של הסופגניות
נכון שאני חמודה? נכון מאוד! סדרת טלוויזיה אהובה?אין..אלא אם כן תכניות ההאבקות שאני צופה בהן נחשבות לסדרות..
מה את עושה בזמנך החופשי?זהו,שאין לי ממש זמן חופשי
מה היית רוצה לדעת ואת לא יודעת?הוו הרבה דברים! אם היה לך מליון דולר, מה היית עושה?שאלה טובה..לא חשבתי על זה מעולם..
במידה ואת רוצה לבקר בחו"ל, איפה היית רוצה לבקר?אממ צפון אירופה כזה..אנגליה,אירלנד,פינלנד.. איזה שפות את יודעת?עברית,אנגלית..קצת ערבית(למדתי 4 שנים ערבית!) איזה שפות את רוצה לדעת?לא יודעתXD איזה הופעות של איזה להקות היית רוצה לראות?אממ הכי הכי הופעה של בליינד גארדיאן.אבל הייתי שמחה לראות גם הופעה של סונטה או נייטוויש,או אדגאיי

למעלה