וואוו ארוך מאוד../images/Emo122.gif
קצת חפרני אבל אני עונה בכיף
שאלון על טבעי: 1. יש לך אמונות טפלות שאתה מאמין בהם?מממ כן..אבל רק אחת..וגם היא מתוך הרגל.. 2. מהם?לדפוק על עץ שלוש פעמים ולהגיד טפו טפו טפו...
3. האם קרה לך מצב שחלמת חלום והוא התגשם במיציאות?ממ יכול להיות שזה קרה..לא זוכרת כרגע
4. אתה מאמין בחייזרים?לא 5. אתה מאמין ברוחות?לא 6. האם אי פעם עשיתם סיאנס?לא תודה 7. איך היה?.......... 8. אם לא עשיתם- אתם רוצים לעשות?לא...
9. אתה מאמין בקריאה בקלפים או בכף יד?לא 10. פעם קראו לך?לא...אבל כשקראו לאמא שלי הזכירו אותי
11. האם אי פעם נגלה אליך רוח?חחחחח לא 12. האם קרה שאמרת משהו אז הוא באמת קרה? {נגיד אם רבת עם חבר אז רצית שיקרה משהו וזה באמת קרה..}יכול להיות
שאלון מוזיקה: 1.אתה רואה ערוץ MTV?כבר מזמן לא 2.איזה שיר אתה הכי אוהב?אוי שאלה ממש קשה
..יש יותר מדי שירים שאני אוהבת.. 3. איזה זמר אתה הי אוהב?ממ זמר?אני אגיד בריאן מקפאדן... 4. זמרת?דלתה גודרם
5. להקה?בליינד גארדיאן
6. רוק פופ או ראפ?רוק
7. אתה חושב שקווין פרדליין מעפן?לגמרי מעפן...איזה צחוקים היו איתו בraw...מגיע לו שהשפילו אותו..ולא מספיק זה הוא גם ממשיך להדחף לשם!
..קרציה! 8. מה דעתכם על רד הוט צ'ילי פפרס?אחלה של להקה
9. עם מי היית הכי הרבה רוצה להוציא דואט?מרקו
10. איזה קליפ הכי יפה לפי דעתך? (מכל הזמנים)...לא יודעת>< 11. איזה שיר?כנ"ל... 12. על איזה זמר או זמרת אפשר לוותר? שלא היה איכפת אם לא היה תשירים שלו...?הו יש הרבה..למשל,בריטני ספירס
שאלון אהבה: 1. יש לך כרגע אהבה?לא 2. מתי הייתה האהבה הראשונה שלך?מממ הכוונה לאהבה אמיתית?ף-P..בגיל 15 אני חושבת... 3. מה הזמן הכי ארוך שבו היית חברה של מישהו?מממ שלושה חודשים..(כן,יש לי בעיה עם להחזיק מעמד הרבה זמן עם מישהוXD) 4. והכי קצר?ממ לא 'דעת
5. מה יותר חשוב אופי או יופי?איזו שאלה מכוערת!יש לי חפירה שלמה על עניין של חיצוניות ופנימיות..אבל אין לי כוח לכתוב אותה... 6. מה את מעדיפה- שיהיו לך הרבה חברים? או שתמצאי את האהבה של החיים?הרבה חברים..לא מאמינה בדבר כזה "האהבה של החיים".אהבות באות והולכות,אבל חברים אמיתיים נשארים.ככה אני חושבת לפחות,ואני אומרת את זה גם מניסיון. 7. האם קרה מצב שהיית חברה של מישהו אבל היית מאוהבת במישהו אחר?מממ לא
8. מה עשית?........... 9. מה משך השיחה הכי ארוכה שהייתה לך עם בן?אוך,איך אני אמורה לזכור דבר כזה?XD 10. באיזה שעות זה היה?............. 11. מה את חושבת כשאת רואה זוג מאוהבים ברחוב?שיהיה להם רק טוב
12.האם התאהבת עם במישהו מהמין שלך?בכל 17 וחצי שנותיי,זה עוד לא יצא לי.. שאלון טלפון: 1. יש לך דור שלישי?עדיין לא
2. כמה כסף בערך בחודש יוצא לך בחשבון?ממ לא הרבה..אני שונאת לדבר בטלפון..>< 3. כמה זמן הייתה השיחה הכי ארוכה שלך?מממ שעתיים-שלוש? 4. עם מי היא הייתה?דודה שלי מארה"ב. 5. מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?אתמול. 6. עם מי?חברה. 7.מתקשרים אליכם הרבה?כן
8. אתם מתקשרים הרבה לאנשים אחרים?כן
9. אתה אוהב לדבר בטלפון?לא..שונאת לדבר בטלפון>< 10. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון {לא זמן.}...אממ עם חברה שלי.. 11. יש לך טוקמן?לא.. 12. של כמה כסף?.... שאלון בית ספר: 1. אתה אוהבת ללכת לבית ספר?אממ כן..בזמן האחרון קורים שם דברים מעניינים..יש הרבה אקשן
2. אתה אוהב ללמוד?האמת שכן..ומואד..*חננה* 3. מה ממוצע הציונים שלך?92 נראה לי... 4. האם אתה מעתיק במבחנים הרבה?לעולם לאמעתיקה.סומכת על הראש שלי.אם כבר,אז מעתיקים ממני.
5. האם מורות אוהבות אותך?כן,למרות שאני "מרבה לפטפט בשיעורים" כמו שהמורה לסוציו' אמרה..
6. האם אתה מופרע?לא... 7. יש לך הרבה חברים מביתץ הספר?כן..
8. האם אתה מבריז משיעורים?לעיתים רחוקות.. 9. כמה שיעורים בשבוע אתה מבריז?בקושי מבריזה.אם כן אז מ-1 10. פעם רבת מכות בבית ספר?לא. 11. אתה מפטפט הרבה בכיתה?המוןן..והקטע הוא שאני עצמי מדברת אבל גם מקשיבה,אבל מפריעה לאלה שאני מדברת איתם..טוב,זו לא אשמתי!הם פונים אליי!
12. אתה מתחצף למורה?רק שהן מרגיזות אותי. שאלון תחביבים: 1. מה התחביב הכי גדול שלך?ממ לצייר(וגם לכתוב).אני מציירת מגיל קטן.
2. אתה הולך לחוגים כדי להעשיר אותו?הלכתי פעם או פעמיים אבל לא יותר מזה
3. מאיזה גיל אתה עוסק בתחביב זה?מגיל5-6 4. הרבה אנשים עוסקים באותו תחום?אני מניחה שכן.. 5. כמה פעמים ביום אתה מתעסק בתחביב?זהו,שבזמן האחרון לא יוצא לי בכלל לצייר.. 6. זה עולה כסף?לא ממש..
7. אתה מרווויח מהתחביב הזה כסף? {אם אתה מכין את זה}..לא 8. למה אתה אוהב את התחביב הזה?האמת,שאני לא ממש יודעת.זה פשוט בתוכי. 9. אתה חושב שתעסוק בתחביב זה עוד הרבה שנים?מקווה
10. מה אנשים חושבים על זה?מממ מה כבר יש לחשוב על זה? 11. האם אי פעם חשבת להפסיק להעסק בתחביב?לא.למרות שלא יוצא לי לצייר בזמן האחרון בכלל. 12. למה?.... שאלון הערצה: 1.אתם מעריצים מישהו?אני לא מעריצה אף מפורסם/להקה.המושג הזה לא קיים אצלי בהקשר הזה.אבל כן,אני מעריצה מישהו. 2. את מי אתם מעריצים?את סבתא שלי ז"ל. 3. למה?כי היא האישה הכי אמיצה שהכרתי ואי פעם אכיר. 4. פעם מגשתם אותו?כן,הרבה פעמים
5. הוא מחול או מהארץ?גם וגם
6. הייתם רצים לפתח איתו קשר רומנטי?......... 7. מלפני כמה זמן התחלתם להעריץ אותו?האמת,שמגיל מאוד ציר,אבל רק כשהיא נפטרה הבנתי כמה אני מעריצה אותה. 8. מה בעצם גרם לכם להעריץ אותו?האומץ שלה. 9.מה אתם עושים כדי בטא את אהבתכם אליו?אני כבר לא יכולה לבטא את אהבתי אליה,כי היא לא בין החיים,אבל כתבתי מן קטע זה עליה.קטע שאני מאוד גאה בו. 10. הרבה אנשים מעריצים אותו?לא חושבת. 11. חברים שלכם אומרים שהוא חתיך?........... 12. אפשר תמונה של אותו אחד?לא. זה או זה? אבטיח או ענבים?שניהם
פירותת או ירקות?פירות ברקים או רעמים?רעמים
אח או אחות?לא יודעת
מתנה אחת גדולה או הרבה מתנות?מתנה אחת גדולה
חברה אחת טובה או הרבה חברים לא טובים?חברה אחת טובה
כאב בטן או ראש?ראש,כדי שאני אהיה בטוחה שיש לי ראש
מגרש ביתי או האו סי?לא זה ולא זה.. בריטני ספירס או רוני סופרסטאר?כריסטינה מגעילרה
..(חחח סתם) הוואי או ארצות הברית?הוואי... לאפה או פיתה?פיתה..אני אפעם לא מצליחה לסיים לאפה.. בנים או בנות?תלוי למה...
תלתלים או חלק?אני אשאר נאמנה לתלתלים שלי
אמפי או אייפוד?אמפי סרט בקולנוע או להוריד מהמחשב?בקולנוע..הכי כיף