מי אני?

ornit4

New member
היי קרין =]

אז לא מכירה אותך אבל שיהיה P: וואצפ? מה את עושה? מה את שומעת? שיר מועדף של נייטוויש (קשה, קשה, אני יודעת)? שיר מועדף בכללי? P: לומדת? באיזו כיתה? קוראת עיתון? יש לך את הפוסטר הכפול של איימי לי ממעריב לנוער הישן להביא לי? צבע שאת לובשת: למה דווקא את הצבע הזה? פיג'מה- משהו סטיילסט עם פפיון או טרנינג מהתיכון (אלא אם את עכשיו בתיכון, ואז סתם טרנינג)? לכי לשירותים. יש שם מבשם אוויר? ונייר טואלט? אוהבת ספורט? יש לך שם יפה. את אוהבת אותו? תתנחמי בכך שזה לא אורְנית...! מ1-10, כמה קרציה אני? מה עדיף- שרשראות, צמידים או טבעות? מ1-10, כמה מטומטמת היתה השאלה הקודמת? יש לך קקי? טוב נמאס לי

../images/Emo9.gif

וואצפ?הכל מצוין
מה את עושה?ביד
..חח סתם...כרגע נחה..היה לי יום מטורף... מה את שומעת?סטארגייזרס של נייטוויש.. שיר מועדף של נייטוויש (קשה, קשה, אני יודעת)?ווישמאסטר
שיר מועדף בכללי?שאלה עוד יותר קשה...
P: לומדת?לצערי הרב,כן. באיזו כיתה? יב'.. קוראת עיתון?לפעמים.. יש לך את הפוסטר הכפול של איימי לי ממעריב לנוער הישן להביא לי?הומ..לא
צבע שאת לובשת:הכוונה לעכשיו?אני לובשת שחור וחום.. למה דווקא את הצבע הזה?כי אני אוהתב אותם... פיג'מה- משהו סטיילסט עם פפיון או טרנינג מהתיכון (אלא אם את עכשיו בתיכון, ואז סתם טרנינג)?אני אלך על הפפיון..חח סתם...טרנינג
לכי לשירותים. יש שם מבשם אוויר?ברור..אני לא צריכה ללכת לשם בשיבל לדעת את זה
ונייר טואלט?ברור!מה נראה לך שאנחנו מנגבים עם עיתונים?
אוהבת ספורט?מאוד. יש לך שם יפה. את אוהבת אותו?מאוד אוהבת.
תתנחמי בכך שזה לא אורְנית...!מה רע באורנית? מ1-10, כמה קרציה אני?לא הרבה..6 מה עדיף- שרשראות, צמידים או טבעות?כולם
מ1-10, כמה מטומטמת היתה השאלה הקודמת?לא כ"כ מטומטמת בהשוואה לשאלה שלמטה... יש לך קקי?לא

LadySilkworm

New member
היי, יש לי את הפוסטר. O:

שמו אותו לפני כמה גליונות אם אני לא טועה, אני מניחה שיש לי עדיין אותם.P:

למעלה