סופ"ש פרוע

milkshakit

New member
../images/Emo220.gifסופ"ש פרוע../images/Emo220.gif../images/Emo189.gif

תגידו לי מזל טוב, פעם ראשונה שאני משתמשת בלוגו החמוד שלי
שיר השבוע של HIM: שיר השבוע לא של HIM: קליפ השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: סופ"ש מצויין לכולם!!

crazy cottage

New member
איזה לוגו יפה../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif

אהבתי
שיר השבוע של HIM: Enjoy The Silence שיר השבוע לא של HIM: Tokio Hotel - Schrei להקה גרמנית XD קליפ השבוע: bullet for my valentine-all these things i hate ציטוט השבוע: "ורוד זה יפה" *אני חושבת לי איזה חרוז לקחת* "קרן יש לך חום?" *חברה שלי* תמונת השבוע:

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif האולסטאר../images/Emo99.gif

כ"כ יפות!

../images/Emo210.gif../images/Emo99.gif

שיר השבוע של HIM: לא שמעתי השבוע HIM... שיר השבוע לא של הימ:Red hot chili peppers - Otherside קליפ השבוע: לא ראיתי השבוע ציטוט השבוע: מהסרט מלכת הארורים "More" בקטע שהופכים את לאסטט לערפד והוא רוצה עוד דם
. תמונת השבוע: *רמז ענקי לכל אנשי הפורום, במיוחד לעידן*

milkshakit

New member
לא ידעתי שאת שומעת ../images/Emo189.gif

רד הוט.
והזכרת לי את התמונה המלאה

Plaztyk

New member
../images/Emo214.gif

שיר השבוע של HIM: and love said no שיר השבוע לא של הימ :sweet child of mind - guns'n'roses קליפ השבוע: החדש של הראסמוס.. לא זוכרת איך קוראים לו P: ציטוט השבוע: וואי אין לי שמץ P: תמונת השבוע:

Sim§ MaN

New member
עונה.. ../images/Emo189.gif

שיר השבוע של HIM: Killing Loneliness שיר השבוע לא של HIM:אין, לא שמעתי השבוע כמעט כלום חוץ מהים ועוד כמה.
קליפ השבוע:לא יצא לי לצפות השבוע. >< ציטוט השבוע:.Im fat, your ugly. but i can diet חח..
תמונת השבוע:

שלייייי

שיר השבוע של HIM: one last time שיר השבוע לא של HIM: lacuna coil-swamped קליפ השבוע: nirvana-come as you are ציטוט השבוע: בעעעעעע אין לי מושגגג תמונת השבוע:

danduuu

New member
לוט לוט אהובתיי../images/Emo99.gif

רק היום היית אצלי *מאושרת* איזה תמונה אח אח...רק דיברנו על התמונה הזאת אה? שיר השבוע של HIM: The Cage Wicked Game שיר השבוע לא של HIM: Apulanta-Armo Evanescence-Whisper קליפ השבוע: לא ראיתי ממש קליפים אבל הופעה אממ רוק אמ רינג 2001 של הים אח אח ווילה שם כל כך יפה ובארטון מיי לאב
ציטוט השבוע: זה לא מהשבוע זה לפני חודש אבל זה היה כזה מצחיק היינו בהצגה בתיאטרון (אני בתיאטרון מוגבר ואנחנו כל הזמן בהצגות) קיצר אממ השומר שם התחיל להאיר עם הפנס עליי ועל חברות שלי >>והשומר היה דומה לבארטון אז התחלנו להשפך מצחוק כל ההצגה חחחח<< וחברה שלי הפוסטמה באה ביציאה של "חשבתי אתה מחפש עליי סמים" חחחח זה היה כזה מצחיק באותו רגע תמונת השבוע:

Love Bem

New member
../images/Emo205.gifואיי קורט קובבייןן

לייק קורט קוביין(לא תבינו
)

../images/Emo113.gif../images/Emo115.gif../images/Emo119.gifעם איך שהתחיל

הסופ"ש, אין סיכוי שהוא יהיה רע.
בכל מקרה.... שיר השבוע של HIM Beautiful שיר השבוע לא של HIM Follow In The Cry - After Forever קליפ השבוע Eversleeping - Xandria ציטוט השבוע [למה זה נראה לי שונה פתאום?
] "את נראית שונה מהתמונות"
תמונה השבוע אין לי תמונה של ילדים
טוב אז... זאת

אהמ ../images/Emo122.gif

שיר השבוע של HIM: LOVE YOU LIKE I DO
שיר השבוע לא של HIM: KORN- WORD UP שיר ענקק!
קליפ השבוע:
FUNERAL OF HEARTS ציטוט השבוע: "באמצעות הלב רואה האדם נכונה, מה שחושב באמת אינו נראה לעין." תמונת השבוע:

milkshakit

New member
שלי ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של HIM: Endless Dark, The Sacrament שיר השבוע לא של HIM: Depeche Mode - Stripped קליפ השבוע: HIM - Right Here In My Arms ציטוט השבוע: מפי אחותי המבריקה: "זה פשוט כל כך מד-HIM" תמונת השבוע:

I am Cornholio

New member
מי...

שיר השבוע של HIM: endless dark שיר השבוע לא של HIM:red hot cili peppers - naked in the rain קליפ השבוע: red hot chili peppers - soul to sqeeze ציטוט השבוע:אין לי השבוע... תמונת השבוע:האחים גלאגר שיכורים (כך אני חושבת, או לפחות כך אני מקווה
)

למעלה