קארן בבקשה מותק :) יא ומאיפה החולצה?! היא מדהימה!
M milkshakit New member 28/1/06 #58 קארן ../images/Emo6.gif../images/Emo189.gif בבקשה מותק יא ומאיפה החולצה?! היא מדהימה!
L Love Bem New member 28/1/06 #61 ../images/Emo205.gifקניתי../images/Emo3.gif יש לי עוד שלוש חחח... קניתי בת"א בתחנה המרכזית
D danduuu New member 29/1/06 #63 יאאא איזה יפהההה מישו יודע אם יש כאלו חולצות גם בשנקין למה אני יהיה שם חודש הבא ואני לא מכירה את שנקין בכללל בכללל אף פעם לא הייתי שם ואני רוצה להביא כסף במיחוחד לקנות חולצות כאלו אהה ודיסקים אם מישו יודע אם יש טאוור או משו שם
יאאא איזה יפהההה מישו יודע אם יש כאלו חולצות גם בשנקין למה אני יהיה שם חודש הבא ואני לא מכירה את שנקין בכללל בכללל אף פעם לא הייתי שם ואני רוצה להביא כסף במיחוחד לקנות חולצות כאלו אהה ודיסקים אם מישו יודע אם יש טאוור או משו שם
I inbal287 New member 29/1/06 #64 ../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif לא נראה לי שיהיו חולצות של HIM בשנקין. גם אין שם טאוור רקורדס, אבל יש שם חנות דיסקים אחרת. אני לא זוכרת איך קוראים לה, אבל זאת אחלה חנות.
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif לא נראה לי שיהיו חולצות של HIM בשנקין. גם אין שם טאוור רקורדס, אבל יש שם חנות דיסקים אחרת. אני לא זוכרת איך קוראים לה, אבל זאת אחלה חנות.