סופ"ש פרוע

Elpar

New member
אכן

ככה לפחות רשום, ואני מזהה את הקול של אקסל שם P: זה שיר כזה שולט חחחח מי שמכיר יבין P: חחחחחח ופיירי (מה שמך תזכירי לי בבקשה?), נכון הם חמודים??? P:

milkshakit

New member
בושה וחרפה!! ../images/Emo3.gif../images/Emo189.gif

אלפר יקירי, מהר ללכת להתחבא בפינה. השיר הוא של Queen

Elpar

New member
אני יודע שהשיר של קווין P:

המקורי של קווין, אבל לי יש גרסא של גאנז, או לפחות של אקסל כי זה על בטוח הוא... זה שיר יפה אבל, לא שמעת יאת המקורי, אבל מה שיש לי ממש יפה לדעתי (רשום גאנז, ואני מזהה את אקסל!!!). אולי באמת זה אקסל עם אלטון ג'ון או משהו... אבל זה אקסל

milkshakit

New member
אז לפחות בפעם הבאה ../images/Emo189.gif

תכתוב "החידוש של גאנז" או משהו בסגנון

Elpar

New member
לא תהיה פעם הבאה

חחח או שכן P: רגע תזכירו לי... של מי נוקינג און הבנס דור? זה של גאנז? מארלי? דילן? יש לי עוד מלא גרסאות P: אני מתלבט בין גאנז ומארלי אבל... לא יודע של מי המקורי...

Elpar

New member
שמעתי פעם משהו על בוב מארלי עם זה..

וליד השיר שלי של בוב דילן רשום משהו עם גרסת כיסוי אז לא הייתי בטוח.... אבל תודה :) נ.ב. של אבריל חרא

pearly1

New member
זה לא של גרייטפול דד?

ג'רי גרסייה הזה מגרייטפול דד בטוח כתב אותו או שאני הוזה? כי אני לא מכירה את הגירסא של בוב דילן

לא בידיוק..

בטח הגירסה מתוך המופע לזכר פרדי מרקורי.. זה ביצוע של אקסל עם קווין ואלטון ג'ון.. אם זאת הגירסה שאני מכירה.. :\

inbal287

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif../images/Emo28.gif שלי../images/Emo9.gif

שיר השבוע של HIM: Don't Fear The Reaper שיר השבוע לא של HIM: Lacuna Coil - Heaven's A Lie McFly - The Ballad Of Paul K קליפ השבוע: Bon Jovi - Welcome To Wherever You Are ציטוט השבוע: "גלי מותק, רוצה קפה? עליי!" - אחת החברות שלי אחרי ששפכו עליה קפה על הפרצוף. בכוונה
. איזה שומר מפגר של איזה פאב
תמונת השבוע:

pearly1

New member
שלי, טוב שנזכרתי חח

שיר השבוע של HIM: The Beginning Of The End שיר השבוע לא של HIM: Charlotte של קיטי קליפ השבוע:ממזמן לא ראיתי קליפים|: מוזר ציטוט השבוע:"אבוקדו ותפוז" זה הוצא מהקשרו אבל זה היה מצחיק תמונת השבוע:זה ליצ'י, שהוא אחד מהכלבים שלי, מתחזה למת

milkshakit

New member
ליצ'י ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif

איזה בונבון!!

Love Bem

New member
../images/Emo205.gifעונה../images/Emo190.gif

שיר השבוע של HIM:אממ..Killing Loneliness שיר השבוע לא של HIM:שיר מדהים תודות לקארן BFMV - All These Things I Hate קליפ השבוע:HIM - Killing Loneliness ציטוט השבוע:"Dont Worry Be Happy" תמונת השבוע:
לפרצוף תחת הזה יש חולצה חושנית כמו שלי!

למעלה