סופ"ש פרוע

אני^^

שיר השבוע של HIM: When Love and Death Embrace שיר השבוע לא של HIM: Stratovarius - Forever ציטוט השבוע: טו-טורו-טורוווו! XDDD

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif את מוכשרת, את.../images/Emo150.gif

שיר השבוע של HIM: Sweet Pandemonium
שיר השבוע לא של HIM: Bom Jovi - Keep The Faith (האלבום) והשיר מצ'רלי בממלכת השוקולד (שש
) ששרים על ורוקה עם הסנאים
.
קליפ השבוע: אין
ציטוט השבוע: " הכל במקום הזה אכיל, אפילו אני, אבל זה ילדים נקרא קניבליזם, וזה מנהג שאינו מקובל ברוב הדתות"
(אני לא בטוחה שככה המשפט :$ ואני כל כך מושפעת מהסרט השבוע :| טוב זה מה שקורה כשרואים את אותו סרט 3 פעמים בשבוע
)
תמונת השבוע:
(ושתקו
)

milkshakit

New member
ג'וני#$#@%#@%../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif

ג'ק ספארו!@#@!#$@!#
והשיר של בון ג'ובי לא לקוח מהאלבום ניו ג'רסי?
ותודה מותק

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif../images/Emo45.gif../images/Emo99.gif

חח לא, השיר KTF זה מהאלבום KTF
ואין בעד מה

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif אני סתומה אני. ../images/Emo46.gif

* Bon דבילע
.

Elpar

New member
חחחח

למה לשתוק P: אחלה של תמונה :) זה שחקן כל כך טובבבבבבבבבבבבבבבבבב אני לא הומו, אני פשוט מעריץ ענקי שלו!!!! זה אחד השחקנים הכי טובים בעולם וזאת תמונה מעולה!

Tashkin

New member
oh yeh

שיר השבוע של HIM: SigillumDiaboli שיר השבוע לא של HIM: Queens Of The Stone Age - Go With the Flow קליפ השבוע:לא ראיתי "\ ציטוט השבוע: "גם לי יש פיטמות" חחחחחחחחחחחח תמונת השבוע: מיי ביוטיפול ארטגרם =)

Blade Of Fire

New member
אני אני אני!

שיר השבוע של HIM- the funeral of hearts שיר השבוע לא של HIM within temptation-angels קליפ השבוע: כנ"ל ציטוט השבוע:"הוא גם האח שלי וגם הבעל שלי, פרשס באבא ג'ים"
תמונת השבוע-אין ממש... אבל נגיד שזה

בדיקת חתימה על הדרךP:../images/Emo163.gif

שיר השבוע של HIM: Don't Fear (The Reaper( שיר השבוע לא של HIM: חוטים של זהב-מופע הארנבות של ד"ר קספר קליפ השבוע: משהו של Moby ציטוט השבוע: "וילה חילזון"XDDD תמונת השבוע: פטריק
:]]

danduuu

New member
אישתי../images/Emo99.gif

פטריק אהובי
אני אישתו של פטריק ושמי פטריקה חחעחע

Elpar

New member
שילי

שיר השבוע של הים : And Love Said No שיר השבוע לא של הים: Welcome to wherever you are של בון ג'ובי וגם Bohemian Rapsody של גאנז P: קליפ השבוע: JCB של NIZLOPI ציטוט השבוע: מה שרשום לי בחתימה P: תמונת השבוע: חמודיםםםםם

למעלה