Lies for the Liars

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifשלחתי לפני אבל למה שזה יצליח<!?../images/Emo46.gif

הוא יותר טוב מהראשון/מהשני? :כ-ן:]. מי האלבום הכי טוב לדעתכם?:חצי מהשני, רבע מהראשון וכל השלישי..חח..זה לא יוצא שלם אבל ככה זה מושלם:] אילו שירים אהבתם באלבום?: pretty handsome awkward paralyzed earthquake hospital מהו השיר האהוב עליכם?:pHA
אילו שירים שנאתם באלבום?:שנאתי?...חח. לא חיבבתי בהתחלה את WAKE THE DEAD.. מהו השיר השנוא עליכם?:
מה לדעתכם השיר עם הליריק הכי יפה/טוב?:pHA.."דה ריפר" "הוספיטל" "רעידת אדמה" ובקיצור, מה אתם חושבים עליו?:אחלה בחלה של אלבום!!..חח מעולה, ממש אהבתי. תפרטו.

AvLaViGnE

New member
צר לי לאכזב אותכם אבל....

לא היה ולא יהיה איי פעם... דיסק יותר טוב מהראשון. קשה לי להאמין שזה יקרה דה יוזד השתנו מאוד בסגנון שלהם בדיסק השני והשלישי ולדעתי אין פה אנשים ובכל מעריצי דה יוזד בתבל בפרט מישהו שיכול להגיד שיש דיסק טוב יותר מהראשון. אם אתם שואלים אותי אז הוא דיסק האימו הטוב יותר נוצר עד היום.

O L g i T

New member
האמ

הוא יותר טוב מהראשון/מהשני? חחח מממש ממש לא מי האלבום הכי טוב לדעתכם? הראשון אילו שירים אהבתם באלבום? SYOT, דה בירד אנד דה וורם מהו השיר האהוב עליכם? אין אבל נגיד syot אילו שירים שנאתם באלבום? tunnel נחשב?, ועוד כמה ממש ממש ממש חלשים ומיותרים מהו השיר השנוא עליכם? הנל מה לדעתכם השיר עם הליריק הכי יפה/טוב? לא יצא לי להתעמק חח ובקיצור, מה אתם חושבים עליו? תכלס? מיותר ביותר, והייתי מעדיפה שהיו פורשים אחרי האלבום השני בשביל שאני אזכור אותם בצורה טובה. [בעצם, בשביל שהייתי זוכרת אותם בצורה הטובה ביותר הם היו צריכים לפרוש אחרי מייבי ממוריז חחח]

O L g i T

New member
טוב, אחרי שקראתי את זה

אם לא הייתי מכירה את עצמי הייתי בטוחה שאני שונאת אותם, אז אני לא, ויש כמה שירים חמודים באלבום אבל לדעתי הם היו מסוגלים להרבה יותר.. הרבההההההה הרבהההההההה יותר... ואם האלבום השני זאת אכזבה מבחינתי אחרי הסדר גודל של האלבום הראשון, אז האלבום השלישי הוא נפילה..

AvLaViGnE

New member
אוי ואבוי...

איזה שטויות את מדברת את מעלה בי גיחוך.. איזה שטויות את מדברת אלאייסטר להגיד שהאלבום השני הוא אכזבה והשלישי הוא נפילה... מצבך עצוב אני מרחם עלייך

AvLaViGnE

New member
לא התחלתי ולא כלום

פשוט כואב לי מאוד ואני מרגיש דקירה בלב שבאה איזה ילדה שעוד לא יודעת כלום מהחיים שלה קוראת לעצמה ברוב חוצפתה מעריצה של דה יוזד ומדברת ככה עליהם חוץ מלהראות כמה אומללה היא וכמה המוח שלה קטן. לא נראה לי שהיא יכולה לתרום לפורום הזה בשום צורה. איך היא מעיזה להגיד כאלה דברים נוראים על 2 יצירות הפאר ועוד לקרוא לעצמה מעריצה של דה יוזד. "הרצחת וגם ירשת"? אפשר להגיד ש ה 2 האחרונים פחות טובים מהראשון ועם זה אני גם מסכים. אבל להשתמש במילים כמו "נפילה" זה מכאיב לי... ועוד היא אומרת ואני מצטט " הם מסוגלים להרבה יותרררררררררררררררררררררררר" כאילו וואט דה פאק מי את בכלל?????????? מה את מבינה מהחיים שלך כשאת אומרת כאלה דברים????????????? את מכירה אותם כל כך טוב שאת יודעת למה הם מסוגלים ולמה לא???? עזאזל.

וואוו תרגע כבר!!!!

זה מה שהיא חשבה וזאת זכותה!!!! ומי אתה בכלל שתחליט מי יכול לתרום לפורום ומי לא?!!?!?

AvLaViGnE

New member
מי אני?

אני מראשוני האנשים בארץ שהכירו את הלהקה הזאת.. ואני לא אתן לאף אחד שקורא לעצמו מעריץ שלהם לדבר עליהם ככה. מי שמדבר ככה עליהם לא ראוי לקרוא לעצמו מעריץ שלהם במיוחד אחרי מה שהיא אמרה. שרק הבהירה לכולם כמה חסרת מוח וחוט שידרה היא

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifאלוהים...

אני לא כ"כ קשורה לסכסוך הזה או למה שלא הולך כאן.. אבל אתה חייב להפסיק עם זה!! אז מה אם אתה מבין הראשונים שהכיר אותם בארץ, מספיק לתוס מזה כבר..חפרת ומיצית
תפסיק לחשוב שבגללש אתה אחד הראשונים אתה מעל כולם כאן. היא אמרה את דעתה סה"כ. מה את קופץ!?

זאת זכותה המלאה להגיד תדברים האלה,../images/Emo176.gif

זאת דעתה. אולי אתה לא מסכים עם אותה דעה, וכן, גמאני חושבת שהאלבום השלישי מצוין, אבל זאת זכותה להגיד מה שהיא חושבת על האלבום הזה- זה שהיא לא אהבה אותו זה לא אומר שום דבר לגבי או לגבייך. אתה אומר שאתה לא חש? אז מה זה- "אני מראשוני האנשים בארץ שהכירו את הלהקה הזאת.." אמור להביע?

GD ROCKS

New member
D:

זהו זאת כבר הפעם ה100 שלו שהוא סותר את עצמו. הולי פאק אני עדיין ערה D:

Rose131

New member
אוקי, אז הכרת אותם קודם.

למה לא הקמת להם בעצמך פורום? היית יכול לחסום את כל מי שאומר מילה אחת רעה על הבויפרנד שלך.

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifבן אדם. זה כולה מוזיקה. תתבגר דחוף:]

מצבך עגום ביותר..

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifאאה. ועם הגישה המעוותת שלך אתה ממש

אתה ממש לא תורם לפורום הזה. רק מעלה עצבים מיותרים.

למעלה