Lies for the Liars

AvLaViGnE

New member
עוד גאון צץ...

מוזיקה זה החיים שלי אני לא הולך לנאום פה אני יבליג כנראה שלכמה אנשים פה אין מספיק מוח ואינטיליגנציה כדי להבין אותי. אולי בגלל שהם בני 14 ובטוחים שהם המציאו את הגלגל (אל תרגישו רע זה גם קרה לי) אז אני לא אתאמץ.. אבל אני לא מוכן שידברו ככה על הלהקה הזאת שהיא הרבה מאוד מהחיים שלי

Rose131

New member
אוקי, כולם להגיד סליחה. זה היה הוא שהמציא את

הגלגל! טוב.. טועים טעות טעינו, לא?

cultured milk

New member
אם מוזיקה זה החיים שלך

אני באמת חושבת שאתה צריך למלא אותם בעוד כמה דברים.

Mg14

New member
גאון../images/Emo1.gif

אין בעברית מילה כזו גאונה. יש גאונית, אבל לא גאונה. [וגאונית זה גם רק לתיאור, לא ש"ע]

Mg14

New member
../images/Emo1.gifולכתוב "יבליג"

מאוד מוכיח על אינטיליגנציה

אשכרה../images/Emo11.gif

איזה ליים. אגב, סתם לשם הפרוטוקול, אני אובססיבית לגביי דה יוזד ברמות מדאיגות ועובדה שאני מסוגלת לומר שהאלבום השלישי הוא נפילה מהשניים הראשונים, למרות שבהשוואה לאחרים רבים הם עדיין מדהימים. פשוט, הוא לא דה-יוזדי.

Let it Bleed

New member
הבנאדם היחיד פה שלא יכול לתרום בשום צורה../images/Emo217.gif

לפורום זה אתה. כל דבר שיש אתה חייב להראשות שאתה פי מיליון מאחרים. מזה מגיע לך שיחסמו אותך.

AvLaViGnE

New member
את קולטת שאת אומרת את זה למישהו

שהביא לך תמונה שלהם עם דגל ישראל... נראה לי שזה חתיכת תרומה U KNOW.....

cultured milk

New member
עם כל הכבוד, ואין לי כ"כ הרבה כבוד אלייך,

אבל בכל מקרה... דה יוזד היא אחלה להקה, אבל אתה מדבר עליה כאילו היא אחת מהלהקות הגדולות והמשפיעות בהיסטוריה, והיא לא. בכדי "להעריץ" להקה לא צריך לאהוב כל שיר, אלבום ודבר שהיא יוצרת. אתה חושב שבגלל שאתה סוגד לכל דבר שקשור דה יוזד אתה המעריץ #1 או משהו, בטוח שג'ף גאה בך וברט בדרך להציע לך להתחתן, אבל אני מצטערת לומר לך שאתה לא יותר טוב מאף אחד מאיתנו.

Mg14

New member
../images/Emo1.gifאני בהחלט מסכימה איתך

לסגוד בעיוורון - לא הופך מישהו למעריץ מספר 1. זה אומר שהוא אוהב אותם בכל מה שקשור אליהם ללא הפעלת שיקול דעת [אני לא בהכרח אומרת שזה אתה, אבל באופן כללי]. להפך אם מישהו מסוגל לאהוב להקה ולהכיר בחסרונות ובכשלונות שלה, הופך אותו למעריץ. להיות שם גם כשלא כולם אוהבים אותה, והיא לא בזרם המרכזי.

GD ROCKS

New member
טוב שלא לקחת את זה קשה DDDD:

חחח מה קרה יש אנשים עם דעות שונות.

SainTonix

New member
מה אכפת לך שהיא יורדת על הלהקה הזאת!?

בתור מעריץ של הלהקה שהכי אופנתי לשנוא (גוד שארלוט, שיש לה יותר שונאים ממעריצים) , אני יודע להתמודד עם זה הכי טוב - פשוט לא מתייחסים, מישהו לא אוהב? שלא יאהב! הרבה מאוד התאכזבו גם מגוד שארלוט ואמרו בדיוק אותו דבר על האלבומים האחרונים, שהם אכזבה ונפילה, וזה לא ביג דיל. אני מספיק בוגר כדי להתעלם ולדעת שזה בכלל לא קשור למידת הערצה, מי שאוהב את הסגנון והלהקה - שיקרא לעצמו מעריץ, מי שאוהב כמה שירים- שיקרא לעצמו איך שבא לו. ולא, אני כבר לא בן 14 כמו שאתה נוהג לכתוב בכל הודעה, וכן, גם בגיל 14 כשאהבתי את גוד שארלוט - לא ממש היה אכפת לי ממה חושבים עליהם, וזאת בדיוק הגישה של הלהקה. אז תתבגר, תתעלם, ותשקול דברים לפני שאתה כותב אותם.

just orka

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

(אז אני קוראת סמויה פה..אבל זאת אחת התגובות שהכי הסכמתי איתה...)

just orka

New member
טוב קראתי שוב../images/Emo204.gif../images/Emo54.gif

אני מסכימה עם עניין ההתעלמות וזה, אבל היא אפילו לא ירדה על הלהקה
אז.. אין ממה להתעלם! היא כולה אמרה את דעתה >_< ואם היא התאכזבה אזץ.. זאת דעתה.. ואם מישהו חושב שזאת היצירה הכי גדולה שלהם או וואטהבר, אז זאת דעתו ויופי לו (אבל אתה עדיין צודק בקטע של להתעלם
)

SainTonix

New member
דיברתי בכלליות, לאו דווקא על המקרה הספציפי../images/Emo13.gif

קרניjack

New member
הוא בכל מצב יתנשא פה על אנשים

כי הוא יוצא מנקודת הנחה שכולם פה הם ילדים קטנים שלא מבינים מהחיים שלהם, ורק הוא האור בפורום, שכן, כמובן, איך לא, יודע בדיוק מה כן ומה לא, ומה זה מה. עצה שלי: התעלמות

למעלה