Lies for the Liars

Mg14

New member
רגע../images/Emo1.gif

לא אתה בעצמך אמרת ששום דבר לא יתעלה על האלבום הראשון? אני כבר מבולבלת. מוזרה לי הגיחה הזאת לפה.

דעתי על האלבום

הוא יותר טוב מהראשון/מהשני? ממ..זו שאלה ממש קשה. אני אוהבת את כל הדיסקים. כל אחד מתאים לי לתקופה אחרת...אז כולם טובים בצורה שלהם |נדוש| מי האלבום הכי טוב לדעתכם? כולם מעולים, באמת שאני לא מסוגלת לבחור. אני מאוהבת בכל שיר שקיים שלהם. אילו שירים אהבתם באלבום? את כולם ממש אהבתי, חוץ מ The Ripper מהו השיר האהוב עליכם? Earthquake, Paralyzed, WMT, WTD, FAW וSmother Me בקיצור, את רוב האלבום ממש אהבתי XD אילו שירים שנאתם באלבום? לא אהבתי את The Ripper מהו השיר השנוא עליכם? ^ מה לדעתכם השיר עם הליריק הכי יפה/טוב? וואו אני באמת לא יכולה לבחור XD אני ממש אוהבת את Earthquake ואת הליריקה של Smother me ו FAW...ומהשירים היותר רועשים את Paralyzed, PHA, וWTD ובקיצור, מה אתם חושבים עליו? הדיסק הזה מדהים...הרס לי את הרצון לשמוע אותו בהתחלה כששמעתי את The Ripper (אין מה לדאוג, בעוד כמה חרישות על השיר הזה וכשאני אפסיק לדלג עליו אני אוהב אותו...ייקח זמן
) אבל אחרי שקניתי אותו ושמעתי את כולו, לא הפסקתי לשמוע אותו. אני כרגע אצל אבא בטקסס ויש לי רק דיסקים, אז אני שומעת את LFTL בריפיט כבר משהו כמו שבוע, כל יום. הליריקה של כל שיר ושיר יפיפיה בפני עצמה, השירה של ברט השתפרה בצורה מדהימה, וקווין בכלל התפתח בלחן בצורה כל כך משמעותית...הוא ממש התקדם בכל מה שקשור ללחן של השירים, ואני חושבת שזה מה שהכי אהבתי בדיסק הזה, השינוי הניכר שהיה בלהקה בכל תחום. בליריקה, בשירה, בנגינה, באפקטים, בהכל. האלבום הוא הסימן התקדמות והתבגרות מוחלטת, אבל עדיין עם הטירוף והייחודיות שעושים אותם דה יוזד (Liar Liar, Hospital למיניהם...). פשוט אלבום מעולה. מכל כך הרבה בחינות. לא התאכזבתי לשניה.

GD ROCKS

New member
חחח למה כולם שונאים את דה רייפר?

אני היחידה שממש אוהבת אותו?

נו לא יודעת...XD

הוא מעצבן כזה...לא יודעת XD הוא נחמד ללהוציא עצבים XD אבל בשביל זה תמיד יש את Liar Liar ו Box Full Of Sharp Object (כשמנגנים אותו על החשמלית אפשר ממש להוציא עצבים XD)
אני לא שונאת אותו, אני פשוט מעדיפה לשמוע אחרים
אלוהים, למה את ערה בשעות האלה? O:

GD ROCKS

New member
../images/Emo6.gif

בגלל שאתמול עבר עליי יום מוזר. ישנתי אצל חברה, קמנו ב7, חזרתי הביתה ואז נרדמתי והתעוררתי ב14:30 :/ שזה הכי לא אופייני לי בעולם. אח"כ נרדמתי ב22:00 שזה עוד יותר הזוי. קיצור ישנתי הרבה ובאמצע הלילה לא יכולתי להירדם יותר DDDD:

אני גם אוהבת אותו../images/Emo12.gif../images/Emo176.gif

ביחוד הצרחה בהתחלה
בכלל, שיר ממש נחמד.

למעלה