המצעד העברי של הפורום מס' 3

העכביש2

New member
מעולה ../images/Emo47.gif

גם אחרי 3 שבועות השיר הזה עדיין מתנגן חזק!!! כשהיא עושה דברים טובים אז זה פשוט פנטסטי

won the game

New member
חחח. אצלי ההשמעות התגברו עכשיו

ממש התאהבתי בה! אחרי ההופעה בבראשית הבנתי שהאלבום שלה מעולה!! מי שאוהב את הסינגלים, יאהב גם את שאר האלבום

אריה31

Member
מנהל
מקום ראשון

אחרי שבועיים במקום השלישי כל הציפורים - הראל סקעת מקבל 18 קולות וכובש את המקום הראשון

O Twenty

New member
מצויין!!!!../images/Emo24.gif

מקום ראשון מעולה! ללא ספק אחד מהשירים הטובים של השנה החולפת!

העכביש2

New member
שיר נהדר

הראל סקעת שיחק אותה ובגדול עם האלבום שלו! הפתעת השנה. ויש לו עוד שירים נחמדים באלבום.... מקום ראשון אחלה

Akay4

New member
מעולה!! שמח שמוכרת ירד...

בהחלט המאוס השבועי וכו', שיר גדול של סקעת, אחד הטובים של התקופה, עם המפוספס של הצמרת - מוש בן ארי

אריה31

Member
מנהל
רשימת השירים למצעד הבא

אנא ביחרו עשרה שירים (מי שרוצה מוזמן גם לדרג, זה משפיע במקרה של שיוויון קולות), ורישמו אותם בפורום או במסר אליי. תודה וחג שמחת תורה שמח לכולם (חג שהוא גם יום ההולדת העברי שלי) 1. כל הציפורים - הראל סקעת 2. מוכרת לי מפעם - דין דין אביב 3. היא יודעת - נינט טייב 4. ככלות הקול והתמונה - נבחרי השנה 5. מה עוד ביקשת - אריק ברמן 6. היא רוצה - יובל 7. משא ומתן - מוש בן ארי 8. מאבד אותך - ג'קו איזנברג 9. יונתן שפירא - איה כורם 10. יצאתי לטייל לפנות ערב - שי גבסו 11. כל מה שרצית - הדורבנים 12. מיליון כוכבים - עמית פרקש 13. מהר מדי - ג'ירפות 14. תראי זה אני - סינרגיה 15. פסק זמן - קרן פלס 16. המקום הכי רחוק - סיון שביט 17. ונדמה שישוב - עידן יניב 18. תשמח - אריק ברמן 19. לילה לבן - עידן יניב 20. זיכרון - מורן אהרוני 21. נצמד ללב - גלעד שגב 22. לינדה - אתניקס 23. ממהרת - איילה אינגדשט 24. Rhytm by rhtym - Mosiac Project 25. כמו גלויה - אילנה אביטל 26. in tel aviv - סבלימינל מארח את wyclef jean 27. אם יש גן עדן - אייל גולן 28. מקום בטוח - דנה ברגר 29. קטע רומנטי - פופ אפ 30. סטטיסטיקה - הדג נחש 31. שריטות - הנרי ורמי קלינשטיין 32. רק שלי - דניאל 33. שקט - מורן קריתי 34. חצי רגל בפנים חצי רגל בחוץ - שורטי 35. ספטמבר - ורד קלפטר 36. רוחות הצפון בהופעה - אהוד בנאי 37. ניני קאנג'י - אחינועם ניני 38. זה לא אומר - בן ישראלי 39. אש - משה פרץ 40. כל יום - שלושים 41. בראש השנה - עברי לידר 42. מי ששומר עליי - אילנית 43. תשוב אליי - אסנת זנו 44. עזרה בדרך - נועם רותם 45. בערוב ימי פוריותה - ערן צור 46. חייל - שלומי ברק ואביהו מדינה 47. פינה בתוך הלב - לירן טל 48. אהוב נסתר שלי - שלוה ברטי 49. נמשכת - שני שטלריד 50. קובי - דפנה והעוגיות 51. אין קץ לילדות - אמסטף 52. . אוהבת את תל אביב - חדוה עמרני 53. אהב אותך ראשון - יונתן כנען 54. נצעק בלחש - פורטרט 55. אינתה עומרי - זהבה בן 56. תני לי סיבה - גיימבויז 57. לראות אותך צוחקת - סטלוס ואורן חן 58. מתגברת - ניסן 59. היית לפני - רון שובל 60. אשה לא נגישה - שירן שירזי 61. לילה לא רגוע - שירלי ריגר 62. ערב ראש השנה - אביגיל כהן 63. חכי לי אהובה - מאיה אברהם ויהודה מסס 64. כפתור - דבק 65. אין הגיון באהבה - מושיק עפיה 66. אף אחד - קובי פרץ ועכשיו לשירים חדשים לדירוג: 67. מתחילה שנה - ליאורה 68. החולשה החדשה - גליה ירון 69. מעליות - דודו טסה ורוני אלטר 70. למראשות המיטה - ערן צור 71. אוהב - ליאור נרקיס 72. ביחד - אסף אמדורסקי 73. אני רוצה לזוז - תומר יוסף 74. הזדמנות אחרונה - כפיר אדרי 75. שם בכפר - ילדי הפרחים 76. שיר מצב - מיקה קרני 77. תעני - ארקדי דוכין 78. ממריאים - מוש בן ארי 79. להזכר - לירן נדל

העכביש2

New member
מיי צ'וייס ../images/Emo27.gif

(לא מדורג) 1. כל הציפורים - הראל סקעת 2. מוכרת לי מפעם - דין דין אביב 4. ככלות הקול והתמונה - נבחרי השנה 5. מה עוד ביקשת - אריק ברמן 6. היא רוצה - יובל 7. משא ומתן - מוש בן ארי 9. יונתן שפירא - איה כורם 11. כל מה שרצית - הדורבנים 14. תראי זה אני - סינרגיה 16. המקום הכי רחוק - סיון שביט 19. לילה לבן - עידן יניב

למעלה