המצעד העברי של הפורום מס' 3

Azar Azar

New member
מדרג

1. היא יודעת - נינט טייב 2. חצי רגל בפנים חצי רגל בחוץ - שורטי 3. זיכרון - מורן אהרוני 4. ממהרת - איילה אינגדשט 5. ככלות הקול והתמונה - נבחרי השנה 6. מה עוד ביקשת - אריק ברמן 7. מיליון כוכבים - עמית פרקש 8. ונדמה שישוב - עידן יניב 9. לילה לבן - עידן יניב `10. רק שלי - דניאל

קרנוק

New member
הדירוג שלי(מדורג לנוחיות העורך)

1.ממהרת - איילה אינגדשט 2.מהר מדי - ג'ירפות 3.מה עוד ביקשת - אריק ברמן 4. מוכרת לי מפעם - דין דין אביב 5.משא ומתן - מוש בן ארי 6.בערוב ימי פוריותה - ערן צור 7.מיליון כוכבים - עמית פרקש 8. היא רוצה - יובל 9.היא יודעת - נינט טייב 10.פסק זמן - קרן פלס

קרנוק

New member
הדירוג השתנה

קרן פלס עפה וכולם ירדו מקום אחד למטה לטובת מקום ראשון חדש שהכרתי אבל רק עכשיו שייכתי את שם השיר לשיר . והמקום הראשון הוא- Rhytm by rhtym - Mosiac Project

eve88

New member
המדרג שלי

מה עוד ביקשת - אריק ברמן מאבד אותך - ג'קו איזנברג תשמח - אריק ברמן מקום בטוח - דנה ברגר כל הציפורים - הראל סקעת מוכרת לי מפעם - דין דין אביב ביחד - אסף אמדורסקי

Juliann

New member
הבחירות שלי. ../images/Emo13.gif

1. כל הציפורים - הראל סקעת 2. מוכרת לי מפעם - דין דין אביב 3. מאבד אותך - ג'קו איזנברג 4. כל מה שרצית - הדורבנים 5. יונתן שפירא - איה כורם 6. קובי - דפנה והעוגיות 7. ככלות הקול והתמונה - נבחרי השנה 8. מה עוד ביקשת - אריק ברמן 9. תראי זה אני - סינרגיה 10. משא ומתן - מוש בן ארי

Wogee

New member
הדירוג שלי למצעד :)

הדירוג שלי: 1. תראי זה אני - סינרגיה 2. אין קץ לילדות - אמסטפ 3. in tel aviv - סבלימינל מארח את wyclef jean 4. מאבד אותך - ג'קו איזנברג 5. כל מה שרצית - הדורבנים 6. מוכרת לי מפעם - דין דין אביב 7. מיליון כוכבים - עמית פרקש 8. נצמד ללב - גלעד שגב 9. חצי רגל בפנים חצי רגל בחוץ - שורטי 10. שריטות - הנרי ורמי קלינשטיין

Mrs Brightside

New member
../images/Emo79.gif

1.היא יודעת - נינט טייב 2.כל הציפורים - הראל סקעת 3.מהר מדי - ג'ירפות 4.לילה לבן - עידן יניב 5.שקט - מורן קריתי 6.מאבד אותך - ג'קו איזנברג 7.ביחד - אסף אמדורסקי 8.משא ומתן - מוש בן ארי 9.מוכרת לי מפעם - דין דין אביב 10.היא רוצה - יובל

ady18

Well-known member
שלי

1. כל הציפורים - הראל סקעת 4. ככלות הקול והתמונה - נבחרי השנה 5. מה עוד ביקשת - אריק ברמן 7. משא ומתן - מוש בן ארי 9. יונתן שפירא - איה כורם 10. יצאתי לטייל לפנות ערב - שי גבסו 15. פסק זמן - קרן פלס 18. תשמח - אריק ברמן 32. רק שלי - דניאל 42. מי ששומר עליי - אילנית

הדירוג של יאןיאן

אנא ביחרו עשרה שירים (מי שרוצה מוזמן גם לדרג, זה משפיע במקרה של שיוויון קולות), ורישמו אותם בפורום או במסר אליי. תודה וחג שמחת תורה שמח לכולם (חג שהוא גם יום ההולדת העברי שלי) 10. (הכי נמוך - מוכרת לי מפעם - דין דין אביב 9. תני לי סיבה - גיימבויז 8. משא ומתן - מוש בן ארי 7. יונתן שפירא - איה כורם 6.חצי רגל בפנים חצי רגל בחוץ - שורטי 5. היא יודעת - נינט טייב 4.ככלות הקול והתמונה - נבחרי השנה 3. רק שלי - דניאל 2.היא רוצה - יובל 1. כל הציפורים - הראל סקעת הכי גבוה!

מדרג

מהגבוה לנמוך : 1. יצאתי לטייל - גבסו 2. ממריאים - מוש 3. מעליות - דודו טסה . 4. כפתור - דבק . 5. אני רוצה לזוז - תומר יוסף . 6. קובי - דפנה 7. סטטיסטיקה - הדג נחש . 8. רוחות הצפון - אהוד בנאי . 9. שקט - מורן קריתי . 10 חצי רגל - שורטי .

למעלה