המצעד העברי של הפורום מס' 3

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo92.gif

תודה שדירגת למצעד תודה על המזל טוב בבקשה על המצעד :)

Akay4

New member
../images/Emo27.gif../images/Emo121.gif

1. משא ומתן - מוש בן ארי 2. כל הציפורים - הראל סקעת 3. היא יודעת - נינט טייב 4. יצאתי לטייל לפנות ערב - שי גבסו 5. מיליון כוכבים - עמית פרקש 6. ככלות הקול והתמונה - נבחרי השנה 7. מה עוד ביקשת - אריק ברמן 8. סטטיסטיקה - הדג נחש 9. מהר מדי - ג'ירפות 10. תראי זה אני - סינרגיה

אריה31

Member
מנהל
בשביל זה יש לפורום מנהל../images/Emo3.gif

תודה אבי, ותודה שדירגת וחג שמח גם לך:)

Karma Killer

New member
אריק! מזל טוב../images/Emo13.gif בחירותיי:

1. אריק ברמן - תשמח 2. אריק ברמן - מה עוד ביקשת 3. ג'ריפות - מהר מדי 4. למראשות המיטה - ערן צור 5. עזרה בדרך - נעם רותם 6. ספטמבר - ורד קלפטר 7. משא ומתן - מוש בן ארי

won the game

New member
הבחירות שלי השבוע:

1. כל הציפורים - הראל סקעת 2. מוכרת לי מפעם - דין דין אביב 13. מהר מדי - ג'ירפות 17. ונדמה שישוב - עידן יניב 23. ממהרת - איילה אינגדשט 24. Rhythm by rhythm - Mosiac Project 29. קטע רומנטי - פופ אפ 39. אש - משה פרץ 69. מעליות - דודו טסה ורוני אלטר 73. אני רוצה לזוז - תומר יוסף

T rex

New member
..

1היא יודעת - נינט טייב 2משא ומתן - מוש בן ארי 3כל הציפורים - הראל סקעת 4יצאתי לטייל לפנות ערב - שי גבסו 5מוכרת לי מפעם - דין דין אביב 6מאבד אותך - ג'קו איזנברג 7היא רוצה - יובל 8אין הגיון באהבה - מושיק עפיה 9תראי זה אני - סינרגיה 10מיליון כוכבים - עמית פרקש

LIly845

Well-known member
מדרגת ../images/Emo9.gif

מיליון כוכבים - עמית פרקש כל מה שרצית - הדורבנים מאבד אותך - ג'קו איזנברג מוכרת לי מפעם - דין דין אביב נו אני יודעת שיש פה שלוש אבל את השאר אני לא אוהבת\לא מכירה

1Shir

New member
אריה המון מזל טוב + דירוג שלי למצעד

1. היא יודעת - נינט טייב 2. מוכרת לי מפעם - דין דין אביב 3. משא ומתן - מוש בן ארי 4. מהר מדי - ג'ירפות 5. מאבד אותך - ג'קו איזנברג 6. מה עוד ביקשת - אריק ברמן 7. כל הציפורים - הראל סקעת 8. תראי זה אני - סינרגיה 9. היא רוצה - יובל 10. כל מה שרצית - הדורבנים

אריה31

Member
מנהל
שיר המתוקה../images/Emo23.gif

רציתי לכתוב שיר מספר 1, אבל אז היה לזה עוד פירוש, ולמה שאני מרגיש אלייך יש רק פירוש אחד

ערן1987

New member
....

היא יודעת - נינט טייב מאבד אותך - ג'קו איזנברג היא רוצה - יובל יצאתי לטייל לפנות ערב - שי גבסו מהר מדי - ג'ירפות המקום הכי רחוק - סיון שביט רק שלי - דניאל ניני קאנג'י - אחינועם ניני קובי - דפנה והעוגיות מעליות - דודו טסה ורוני אלטר

למעלה