היה כל כך שולט *_* אוהב את כולכם D=
גם מי שלא בא הוא נסגד ושולט D= אממ בהתחלה פגשתי את קהילת האנימה ברחובות D: בחנות D= ונתנו לי מתנות D= :] אז הלכנו לרכבת D= והגענו לעזריאלי D:, במינוס ארבע בעזריאלי כולם התנפלו עליי *_*, כל כך הרבה אנשים D= שאני אוהב וסוגד *____*. קיבלתי המון מתנות D= וברכות נסגדות שאני אשמור להמון זמן D: *_* השומרים הגיעו >:, והאשימו אותנו שאנחנו לכלכנו את הקומה, למרות שזה היה פרסומות שלהם!!!!!!, ואז ניקינו וסלקו אותנו מעזריאלי :| ליוותי את אחות קטנה נעמה צ'אן D= לתחנת רכבת >:, ואז הלכתי לפגוש את כולם באוטקו D: (אנבי ובאקי נשארו עם ויוע >:, אבל ניפגש כבר שוב ;] וגם רייבן תבוא D:, רואה זכרתי אותך ;]). פגשתי את כולם באוטקו D= והיה מגניב D= היינו שם שעה וחצי D: היה חם ;-;, אבל כיף D:. אז חזרתי לעזריאלי D= שם ליוויתי את נכדה קיארית לתחנת רכבת D: >:, ואז פגשתי את קטיה ולירון *__________________________________*, ואז הקמנו התנחלות לשעתיים בבורגר ראנץ' D= והיה כל כך כיף D= וזה אפילו לא היה עדיין היומולדת שלי ;-; (דמעות אושר), תודה לכולכם, אוהב את כולכם D= *נשיקה* ו*חיבוק ענק* לכולכם D= תודה לכל מי שבא D= אני זוכר כל אחד ואחד אישית, אז אל תחשבו שרק בגלל שרשמתי כמה שמות, שכחתי אתכם >: כי זה לא נכון >: