סיכומיי מפגש,לכאן! D:

KiaritChan

New member
../images/Emo221.gifסיכומיי מפגש,לכאן! D:

אני אפרסם אחרכך. אינלי כוח עכשיו <:

Goggle Girl

New member
למה לא נשארת?! ><

גוגל גירל - סיכום מפגש ראשון. אני ברכבת. מלפני שעתיים לא יכולה להרגע. נוסעת סוף סוף. מתקשרת לקיארית. אתם בדיזינגוף, חבורת נבלות >< לי אין זמן. אני שומעת אותה נבהלת לאור - עדי באה, עדי באה! חייבים לחזור! אני בבאסה עד שאני מגיעה. מגיעה לגג ויושבת. מחכה. בזווית עיני אני צדה קבוצת בנות שניראת מוזר מספיק להיות חלק מפורום. תוהה. פתאום אני שומעת אותן מנגנות על גיטרה ושרות משהו. שרות משהו... מוכר... "if you were gay..." בינגו. אני לעולם ועד לא אתרגל להתנפלות עלי כשאנשים מגלים מי אני @_@ קורל - את יצור ג'ינג'י קטן וחמוד ואת שלי. X3 אני קונה לך קולר ובונה לך בית קטן במרפסת שלי ואת באה לגור איתי, ולא משנה מה רייבן תגיד. ניא~ X3 משם והלאה הכל פשוט התנהל על מי מנוחות... עד ששלפתי את בובת הקורנליוס האנס הסדרתי שלי. ומשם הכל התדרדר XD לשנה הבאה בירושלים הבנויה ולעוד מפגשים *_*

KiaritChan

New member
../images/Emo221.gifאנו..גומנה.

אבא הכריח. תאמיני לי שאם הייתי יכולה הייתי יוצאת ברכבת האחרונה ._."

MrsGreen

New member
אוףאוףאוף :< T_T

לא באתי כי תפס אותי החולי ודלקת הגרון T^T אור אני כל כך מצטערת =[ אבל שיהיה לך הרבה הרבה מזל טוב ;[ 3>

נאמ

מצטערות שלא הספקנו להפרד מאף אחד, הלכנו לשרותים ואז לא מצאנו אף אחד :X ויוני - מלאכת המחשבת המדהימה שלך נקרעה ונמעכה. על ידי איזה מנקה.>: האשמה לא עליי. בכל מקרה, באופן ממוזל ביותר, הביאקורנ לא נקרע וכמעט שלא נמעך ^_^ ואנחנו מתות. יאי.

Hinamori

New member
את. את.

הייתי מוטרדת כלהזמן. x_x אתן נעלמתן ואני ויוני לא ללכת לחפש כי היינו מאבדות אותם. ._.; למה לא אמרתן כלום ? >_>;;;; באקוווות.

KiaritChan

New member
../images/Emo221.gifוהנה שלי ^^

למה נראה לכם? הכל בבלוגע. ואם אפשר,תגיבו שם XD.. http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=613961

JeeChan

New member
היה כל כך שולט *_* אוהב את כולכם D=

גם מי שלא בא הוא נסגד ושולט D= אממ בהתחלה פגשתי את קהילת האנימה ברחובות D: בחנות D= ונתנו לי מתנות D= :] אז הלכנו לרכבת D= והגענו לעזריאלי D:, במינוס ארבע בעזריאלי כולם התנפלו עליי *_*, כל כך הרבה אנשים D= שאני אוהב וסוגד *____*. קיבלתי המון מתנות D= וברכות נסגדות שאני אשמור להמון זמן D: *_* השומרים הגיעו >:, והאשימו אותנו שאנחנו לכלכנו את הקומה, למרות שזה היה פרסומות שלהם!!!!!!, ואז ניקינו וסלקו אותנו מעזריאלי :| ליוותי את אחות קטנה נעמה צ'אן D= לתחנת רכבת >:, ואז הלכתי לפגוש את כולם באוטקו D: (אנבי ובאקי נשארו עם ויוע >:, אבל ניפגש כבר שוב ;] וגם רייבן תבוא D:, רואה זכרתי אותך ;]). פגשתי את כולם באוטקו D= והיה מגניב D= היינו שם שעה וחצי D: היה חם ;-;, אבל כיף D:. אז חזרתי לעזריאלי D= שם ליוויתי את נכדה קיארית לתחנת רכבת D: >:, ואז פגשתי את קטיה ולירון *__________________________________*, ואז הקמנו התנחלות לשעתיים בבורגר ראנץ' D= והיה כל כך כיף D= וזה אפילו לא היה עדיין היומולדת שלי ;-; (דמעות אושר), תודה לכולכם, אוהב את כולכם D= *נשיקה* ו*חיבוק ענק* לכולכם D= תודה לכל מי שבא D= אני זוכר כל אחד ואחד אישית, אז אל תחשבו שרק בגלל שרשמתי כמה שמות, שכחתי אתכם >: כי זה לא נכון >:

S.Riddle

New member
אור-צ'אן~~

היה כה טוב לראותך. מזל טוב!! שוב. מקווה שתהנה מהמתנות ^__^

Vivi Sparrow

New member
מה לא עבר עלינו היום? ../images/Emo143.gif

מה לא היה היום? יום הולדת לאור טאיצ'ו, עשרים מליון אנשים שבאו לחגוג את המאורע, גירוש ממינוס 4, בריחה לאוטאקו, התנחלות המונית בבורגר-ראנץ', שירה בציבור, בליווי גיטרתי נואל, של שירי סוכות מסורתיים ושירים מתוך אנימות אהובות, ואפילו IF YOU WERE GAY מהמחזמר AVENUE Q וגם ביצוע מיוחד של השיר שכתבתי והלחנתי [מקווה שאהבתם את השיר שלי ^^"]. כמובן שגם שרנו שירי יומולדת למנהלנו האהוב שמחר ימלאו לו תשעה עשר חורפים ^_^ !~ היה כל כך כיף, אני ממש נהניתי היום במפגש, המון אנשים באו והיה בהחלט שמח P: ^.^ חבל שהעיפו כמעט את כל מי שנכח במפגש מעזריאלי, ושכל מי שעף נדד לו לאוטאקו ועזב לאנחות את אלה שהצליחו להתחמק מהמאבטחים. XD אור, למרות שכבר כתבתי לך ברכה ואיחלתי לך אין ספור פעמים איחולים לכבוד יום הולדתך... מזל טוב
מקווה שאהבת את המתנות שאני ונהמע קנינו לך ^_^
אוהבת המון X3,
ויוי

dndboy

New member
../images/Emo103.gifעכשיו נזכרתי מי את XD

וכל הזמן אני חושב לעצמי "מאיפה היא מוכרת לי?" את הבחורה שקפצה עליי בשביל שק קמח ופיספסה אותי XDDDDDDDD אני לא מאמין ששכחתי P=

KiaritChan

New member
../images/Emo221.gifכשאני חושבת על זה..נכון O_O"

אמ"ג. איך יכלתי לשכוח?! אפילו שדני אמר לי שאתה מנהל פורומנארוטו..אניאני לא זכרתי >: גאד. אנחנו עילגימ. ובפעם הבאה,אתה חייב לי שקמח. ואני לא אשכח אתזה

KiaritChan

New member
../images/Emo221.gifנו די. ;-;

הוא זז בדיוק כשבאתי לקפוץ עליו. ואז נפלתי אחורה וכל הגג צחק עליי T_T [גמאני צחקתי. אבל לאמשנה.]

keep smiling

New member
לאנכון.../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

זה היה יותר מטריד. הוא לא זז, את עפת לו מהגב. כן. >>;

למעלה