סיכומיי מפגש,לכאן! D:

Ayelet chan

New member
ניה.

הייתי שמחה כי מישהו זכר אותי;; עכשיו הבנתי למה אמרתן חלון XDD

לבנדר א

New member
סיכומיייי! ^O^

כתבתי אחד ארוך נורא ומלפפוניה מחקה בטעות. >; לסקול מלפפוניה! אמממ... בוקר. אני: *מסתכלת בשעון וחוזרת למיטה* מלפפוניה: *מתעוררת* הממ? אני: השעה שתיים. מלפפוניה: אוקי... *חוזרת לישון* *שתיקה של כמה שניות* מלפפוניה: *קופצת* שתיים? אנחנו צריכות לקום! אני: -_- *קמות* מתלבשות אוכלות בלה בלה בלה. ואז הסתכלנו בשעון וראינו שהשעה אחד וחצי. ~_~ וחיכינו והורים של מלפפוניה שיביאו אותנו לתחנת רכבת, וניסינו לחשוב על דברים רגועים ושלווים שאנחנו אוהבות (מלפפוניה: ביאקורנ פלאאאאאאאאף!!! אני: עצדובדבנימפורח, עצדובדבנימפורח, עצדובדבנימפורח!) ואז הורים מלפפוניה לבוא, ואנחנו לעלות למכונית. *נוסעות* ... ... ... ואז הגענו לתחנה בדיוק בזמן לרכבת. עלינו לרכבת, הסתכלנו מהחלון וניסיתי לא להיות בבחילה. ~_~ רכבת פויפויפוי! ואז הגענו! סופסוף... נכנסנו לנו לעזריאלי, ירדנו למינוס ארבע, וראינו זוג מתמזמז. >< ברחנו מהרמהר למעלה, וניסינו לצוד פורומיסטיות. ^^ ולא הצלחנו. >: ירדנו שוב למינוס ארבע, ואז ראינו כמה אנשים. התנחלנו ליד המדרגות הנעות התקועות והבטנו סביב בעניין. ... ... ... ואז הגיעו עוד ועוד אנשים והיה נחמד. והדביקו למלפפוניה שלט על הגב! יאפי! איילת לאהוב שלטים! ^O^ אבל זה היה שלט ביאקורנ... >; איילת לתעב ביאקורנ. בע. ויוני צ'אן וחנ צ'אן להגיע, ואני להתחבק, ורייבן צ'אן להגיע ולקרוא לי צ'יבית. ^O^ אפילו שאני יותר גדולה ממלפפוניה... קשקושים קשקושים בלה בלה. וקיבלתי עוגייה! ^O^ יאמ... ואז בא אישרשע וגירש אותנו! O: איך הוא להעז לגרש אנשים חמודים? אז יצאנו החוצה, אומללים חסרי בית, והוחלט ללכת לחנות משמה. אז הלכנו. והלכנו. והלכנו. והמשכנו ללכת. והלכנו הרבה הרבה זמן. ואז הגענו! O: יא... ואז אנחנו להסתובב ולא לקנות כלום כי לנו לא להתחשק. >_< אז התיישבתי ליד על חברה חמודימחמודים, ויוני ציירה יורוסוי וזקנה אחת הסתכלה עליו בעניין... חשוד. >_< והיינו מורעבים והחלטנו לחזור לעזריאלי לאכווווווול! O: והלכנו והלכנו והלכנו והלכנו... והייתי רעבה ורציתי לאכול, אז נסיתי לאכול את מלפפוניה, והיא אמרה שאני קניבלית אז אמרתי שלאכול מלפפון זה לא קניבליזם! >O< אז התגנבנו איפה שלא היה אישרשע... וכך חזרו העבריינים לזירת הפשע! בוהאהאהאהאאהא!!! ^O^ אני ומלפפנויה נפרדנו מכולם והלכנו לשירותים. ושירותי הנשים היו בשיפוצים אז הלכנו לחפש שירותים אחרים, ואז כשחזרנו לא מצאנו אפחד. >; ואנחנו להיות עצובות. >; אבל אנחנו להיות גם מאוד מאוד רעבות, אז אנחנו ללכת לאכול. התנפלנו על האוכל כמו שקיטי מתנפלת על סוי, וזה היה טעים! ואז היינו עייפות כי הלכנו הרבה, ואז הלכנו לתחנתרכבת, וראינו אישה מפחידה עם שיער ורוד! O: וקמנו לרגע, וכשחזרנו ראינו מנקה עם פיסת נייר קרועה, וזה היה השלט של מלפפוניה! >; המנקה הנחמד החזיר לנו את השלט הקרוע. חיכינו כמעט שעה ואז הרכבת הועילה בטובה להגיע. עלינו, כמעט נרדמנו, ועשינו קצת שלום לאנשים דרך החלון. רובם לא ראו אותנו בכלל, אבל אחד הוציא לשונו בהבעת גועל, ושני הצדיע! חמודי! ^O^ והרכבת הגיעה לבסוף לתחנה, וירדנו, והיינו עייפות נורא! O: ועלינו למכונית של הורים מלפפוניה, והגענו לבית של מלפפוניה, נעצרתי לכתוב סיכום אבל מלפפוניה בטעות כבתה את המחשב. >; והלכנו לישון. סופיום נחמד!

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif חשבתי שמתתן!!!11

שנאבדתן בתוך הקניון הקר והאכזר! T__T! ואני וחנ ניסינו להגיד לאנשים לחפש אתכן אבל אף אחד לא הקשיב כי אני לא גד. XD; כמו שקיטי מתנפלת על סוי. XDDDDגגג |נופלת| דימוי יפהפה, את צריכה לנסות לכתוב פרוזה! םם; אומשו.

לבנדר א

New member
את להיות מאמי. ^O^

וכולכם הייתם כל כך בישימעגניבים, תעשו לי ילדים! ^O^

לבנדר א

New member
היי, היי!

את לא עשית -_-, את מצמצת ואם זה היה תלוי בך היינו חוזרות לישון >_> רגע. שכחת להחליף משתמש. אני יכולה לדבר בשמך. לא חשוב. אז אני מלפפוני, מלפפוני מלפפון ירוק, להלהלה~ ביאקורנ פלאאאאף.
דפי הדמות שלהם נמצאים זה לצד זה, כה רומנטי שזה נוראי ממש! ..שקט אתם שם.

Ayelet chan

New member
צומי?

אף אחד לא ידע מי אני, ולמה אני שם;; ולמה לעזאזל באתי להפריע להם;; הרגשתי נידחת בפינה שקטה. >: דאמו, אור סאן מזל טוב! D:

לבנדר א

New member
בישיייית! *חיבוק*

אני לדבר איתך וחיבוקי. את לזכור? את להיות מאמי! ^O^

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gifאני לזכור אותך! ולהכין לך שלט!

ואת קאוואי ;.; ופאנגירל יאוי\יורי בהכחשה ^_^ אז אל תהיי צובי. >:

Hinamori

New member
סיכום ?

לא, אין כוח ^^;;; נכתוב דברים שאני זוכרת שקרו בנקודות ולפי מה שאני זוכרת :X * אוטובוס דביל שבגללו רייבן וחנ הפסידו 2 רכבות * רייבן לא אשמה כי היא רייבן ^^ * ראיתי משפחה - מיי [אמא] שצרבה לי גראווי~ תודה !!11 ושייז [אחות] שהיא כפרע, ויול [דודה] שציירה לי ריןרין~OMG, וגם את דני [למרות שהיא לא משפחה אבל היא עדיין] שכתבה לי נהנודה על היד ביפנית~ ^_^ אוהבתאתכן משפחההההה !!1111111 * יוני ניסתה לקחת לי את הריןרין שיול ציירה לי, ימח שמה !111 הרבצתי לה. [: * נהמע קופצת על חנ והולכת אחרי חצי שנייה TT_____TT אח"כ היא התקשרה ואמרה שהיא אוהבת את כולם. * שומרזונה מעיף אותנו מעזרי, לאאאאאאאא. הולכים לאוטאקו. * למלפפוני יש שלט על הגב~~~~ מלפפוני קוראת ביאקורנ בדירוג NC-17 [כי אנחנו לא אוסטרליםםםםםםםםם] והיא אלפקה, כן ^_^ * דיסקים !!!11 לחנ יש יאמיבו מיוני וגראווי מאמאמיי. ^^ והיא הביאה ליוני לאבלס. <: * רייבן וקיאריט שרות "הפועל זונהההההההה !!!1111" בדרך לאוטאקו. * מחפשים ונדליזם של חנ בדרך לאוטאקו ולא מוצאים אז עושים ונדליזם חדש XD * מגיעים לאוטאקו. חנ קונה פיגר של היטסו [שיותר גבוהה מהפיגר של הינה ועם עיניים סגולות, הם לא מתביישים !?!?1.1] ודברכזה לפלאפון של רנג'י ומסכתהולוו שאמורה להבהב וזאנגי~ וגם שרשרת הסמלפוקוטאיצ'ו של הינה. וככה הולכים 100 שקל. ._. * אישה מטרידה מסתכלת על יוני מציירת בדיזינגוף. ס_X; * נאקו מחבקת שונן-איי עם עלילה ודמויות עם אישיות. * ציורים סגידים של נאקו. * מגיעים לעזרי ואיילתלבנדר ומלפפוני נעלמות. * ויוי לנגןןןןןן~ ויוי תעשי לי ילדדדדדדד. ורואים עדי אתי וקורל הג'ינג'יתתתתת. ^_________^ * הולכימ לבורגראנץ' וחנ אוכלת גלידה ושותה קולה ואז קונה עם ויוי משו. * הולכימ עם רייבן לקנות משו בשינטו~ רייבן עושה שלום לאישיפני ונותנת לו נשיקה באוויר XDDDD * רייבן צועקת לאנשים "יש לי גיןןןןן !!!11" בדרך חזרה מאוטאקו XD * הולכימ לרכבת~ * נוסעים ברכבת עם רייבן, קורל, עדי, עומרי ועוד מישהו ששכחתי את השם שלו ._____________.; סליחה מישהו ! ^^; ._. * על המושבים ברכבת יש מפיות :X * עדי מצביעה על שרשרת ואומרת "פלוגה 5 !!!!!!!!!!111111111111111111" ועושה כזה, נו, עם האצבעות, כן .-. * איך יודעים כמה רייבן אוהבת אתכם ? לפי כמות הקללות שהיא מכניסה במשפט שהיא מדברת בו עלייך D: * מגיעים לראשון, ואבא של חנ לוקח אותה לפני שהיא נחטפת ע"י רייבן TT____TT לאאא. וזהו, אני חושבת ^^; יול ציירה לי את זה

coral chan

New member
סיומפגש DD: חלק א'

(כתבתי אותו בארבע השעות החופשיות שהיו לנו היום םם; ) השעה 15:30,עיצומו של שיעור תנך. SMS "מתי את מגיעה לעזרי?",יוני שואלת. אני באה לענות לה אבל המורה עושה לי פרצוף "זה לא פה להתעסק עם הפלאפון באמצע הישעור",ואני מניחה אותו בצד. 15:50,צלצול *___*,ישר אני מתקשרת ליוני ומתלוננת על כך שאאחר,והיא מצידה מתלוננת שכולם ברחו לה לאוטאקו אומשו. באתי הביתה,ארגנתי תיק גדולגדול,התקשרתי ליעלי לשאול אם היא באה,והיא היא ברוב חוצפתה הגדול לא מרגישה טוב ולכן היא לא תבוא T.T ירדתי לתחנה ב-17:25,האוטובוס מגיע ב-17:30 (נדיר לחכות לאוטובוס הזה כל כך הרבה זמן) ^^. נוסעת,פקקים,עוד קצת נוסעת,עוד המון פקקים. כביש ארור. מגיעה לבסוף לעזריאלי ב-18:10 >: בודקת דרך החור של עזריאלי אם שומעים צרחות פאנגריליות מ-מינוס ארבע,אין כלום,סימן רע. עולה לגג,רק פורום ערסים,בלי שום זכר לאור. מתקשרת לרייבן -"אנחנו באוטקו,עוד כמה דקות יוצאים,אבל ניצנע שם,חפשי אותה" חיפשתי חיפשתי לא מצאתי,התישבתי ממורמרת בכניסה לגג,עם פרצוף אומלל,וכל הערסים המטרידים מסתכלים עלי >> ופתאום~אנבי!!!!11 OMG אנבימותק *קפיצה וחיבוק* לידה היתה מישי,שהתבררה כבאקי ^^!!!1 *קפיצה ושקמח 3:* יההה ^___^ הלכנו לאוכל,שמה היו גם ויוי,ניצנע,ונועם. אחרי מעט זמן באקי ואנבי נאצלו ללכת,לא לפני שבאקי ציירה לי קארו ^___^ ואז מיד גם נועם הלכה ;;. ויוי ניצנע ואני עלינו לגג,ועדיין היו שמה הערסים המטרידים.. םם; ויוי שלפה את הגיטרה שלה,והיא וניצני התחילו לשיר איזהמשו מגראווי..בכל מקרה,עדי שישבה במרחק מה מאיתנו,זהיתה את השיר ובאה אלינו. אני: "עדי!!!!!!!111" עדי: "מי את?" *מצביעה על ניצנע* ניצנע: "ניצנע,אלונית 2006" אני: את עדי!!!!11" עדי: "מי את?" *מצביעה על ויוי* ויוי: "ויוי ספרוו" אני: "את עדי!!!1 תודי בזה כבר!!!1" עדי: *ביבוש מוחלט* "טוף,נו,אני גוגל גירל" אני: *קפיצה וחיבוק* עדי: "רגע,מיאת?" אני: "קורל צ'אן ^___________________^" עדי: *חיבוק*

coral chan

New member
חלק ב' ../images/Emo210.gif../images/Emo210.gif

(אין לי מושג עד כמה תווים תפוז מרשה,אני מקווה שלא קיצצתי יותר מדי :X) עדי התיישבה והוציאה את שקית ההפתעות שלה,כמה דברים נסגדים יש לה שם *____*. היא דרשה שאתיישב עךיה 3: אזהתיישבתי בצורה מוזרה כזאת ונימנמתי ס.ס;;. אתי הגיעה,עוד קפיצות וחיבוקים,חזרתי לנמנם על ברכיים~סנסיי 3: רייבן הגיעה,אחרי שעה וחצי ("עוד כמה דקות אנחנו יוצאים"...) וניצנע דפקה לי על הראש "רייבן הגיעה!!1",התעוררתי..עוד חיבוקים ^___^. עוד אנשים הגיעו,עוד קפיצות,עוד חיבוקים,ביניהם היה אור,נתתי לו את המתנה 3:. כולם הלכו לבורגראנץ', בנתיים שירה זיהתה אותי ^________^ היא ממשממש זיהתה אותי,כלכך מאגניב לי X3 וגם השמאלני זיהה את הניק שלי *מאושרת* והתווכחנו אם יותר שווה להיות שכנה של יעלי או לגור בעיר של אור XDD. בצירוף מקרים מוזר,שוב נתקלתי בpeotic scarecrow סס; נא~מוזר. בבורגראנץ' היה כל כך כיף ^____^ שתיתי קולה עם סנסיי,היא עשתה לי מופע הנטאי עם הקוואק-קוואקים של איצ'יגו ורוקיה,ואז עשתה יאוי של איצ'י~צ'אדו,ובאיזהשהוא שלב צינזרתי אותה XD סנסיי סוטה 3: הכרתי את רז ("מה הניק שלך?" -"אחשלאור" -*מסתכלת על אור~מסתכלת על רז~מסתכלת על אור~מסתכלת על רז~מתחילה לצחוק XD) את גלעד (Yuske) את עמרי (dndboy והקוביות) את רותי (מומייגי) ואת החבר שלה 3: והיה מאוד משעשע ^^ הלכנו לרכבת,והיא איחרה ^________^ יאי. עדי ניסתה ללמד אותי לעשות "פרררר" כשהיא עושה לי כזה מאחורי האוזן XDD אבל לא הצליח לה, שרנו את השיר של בבר והייתי הקולות רקע. ואז הרכבת הגיעה לראשון~והכל נגמר ;; נפרדתי מכולם בעצב רב.. והשארתי את רייבן לעצמי ^_______^ היה כל כך נהדר איתה. ובמנגה של בליצ' שהיא קנתה,גין עושה ביי,אבל ויס תירגמו את זה "bye"!!!!!!!11 O_______O רק ביי אחד,לא שניים,אחד!!!!11 אז רייבן כתה מעל עוד ביי X3 ובכלל היה נפלא~הלוואי שוב 33333:

למעלה