סיומפגש DD: חלק א'
(כתבתי אותו בארבע השעות החופשיות שהיו לנו היום םם; ) השעה 15:30,עיצומו של שיעור תנך. SMS "מתי את מגיעה לעזרי?",יוני שואלת. אני באה לענות לה אבל המורה עושה לי פרצוף "זה לא פה להתעסק עם הפלאפון באמצע הישעור",ואני מניחה אותו בצד. 15:50,צלצול *___*,ישר אני מתקשרת ליוני ומתלוננת על כך שאאחר,והיא מצידה מתלוננת שכולם ברחו לה לאוטאקו אומשו. באתי הביתה,ארגנתי תיק גדולגדול,התקשרתי ליעלי לשאול אם היא באה,והיא היא ברוב חוצפתה הגדול לא מרגישה טוב ולכן היא לא תבוא T.T ירדתי לתחנה ב-17:25,האוטובוס מגיע ב-17:30 (נדיר לחכות לאוטובוס הזה כל כך הרבה זמן) ^^. נוסעת,פקקים,עוד קצת נוסעת,עוד המון פקקים. כביש ארור. מגיעה לבסוף לעזריאלי ב-18:10 >: בודקת דרך החור של עזריאלי אם שומעים צרחות פאנגריליות מ-מינוס ארבע,אין כלום,סימן רע. עולה לגג,רק פורום ערסים,בלי שום זכר לאור. מתקשרת לרייבן -"אנחנו באוטקו,עוד כמה דקות יוצאים,אבל ניצנע שם,חפשי אותה" חיפשתי חיפשתי לא מצאתי,התישבתי ממורמרת בכניסה לגג,עם פרצוף אומלל,וכל הערסים המטרידים מסתכלים עלי >> ופתאום~אנבי!!!!11 OMG אנבימותק *קפיצה וחיבוק* לידה היתה מישי,שהתבררה כבאקי ^^!!!1 *קפיצה ושקמח 3:* יההה ^___^ הלכנו לאוכל,שמה היו גם ויוי,ניצנע,ונועם. אחרי מעט זמן באקי ואנבי נאצלו ללכת,לא לפני שבאקי ציירה לי קארו ^___^ ואז מיד גם נועם הלכה ;;. ויוי ניצנע ואני עלינו לגג,ועדיין היו שמה הערסים המטרידים.. םם; ויוי שלפה את הגיטרה שלה,והיא וניצני התחילו לשיר איזהמשו מגראווי..בכל מקרה,עדי שישבה במרחק מה מאיתנו,זהיתה את השיר ובאה אלינו. אני: "עדי!!!!!!!111" עדי: "מי את?" *מצביעה על ניצנע* ניצנע: "ניצנע,אלונית 2006" אני: את עדי!!!!11" עדי: "מי את?" *מצביעה על ויוי* ויוי: "ויוי ספרוו" אני: "את עדי!!!1 תודי בזה כבר!!!1" עדי: *ביבוש מוחלט* "טוף,נו,אני גוגל גירל" אני: *קפיצה וחיבוק* עדי: "רגע,מיאת?" אני: "קורל צ'אן ^___________________^" עדי: *חיבוק*