סיכומיי מפגש,לכאן! D:

dndboy

New member
../images/Emo103.gifכן זזתי P= רציתי לראות מי

רץ מאחורי XD

keep smiling

New member
לאלאלא!../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif

היא עפה לך מהגב כי ישלך נוגד איסטר-גיים על הגב!

Sakai Shana

New member
נמנמ.

גם לי אין ממש כוח XD; אני רק אומר שבזמן שהיה היה ממש ממש כיף כי אתם כאלה נסגדים ואני אוהבת אתכם המוןהמוןהמוןהמוןהמון. ויוע, היה כזה מצחיק עם זה שאוטובוס כמעט דרס אותנו XD צ'אנית הייתה איתי כמעט כל הזמן 3: ולא הספקתי לקחת ממי שצרב לי דיסקים ולהחזיר לו T.T אני הבאתי כל את הדיסקים הריקים שלי כי לא ידעתי מי יצרוב מה והכל היה לי בלגן T.T גררררר. זה היה מלא. ;; אבל היה כיף בזמן שהיה ושכחתי להביא מלא דברים, כמו את השרשרת לאנבי [דיסקית צבא כזאת שכתוב עליה "אוקה"] ועוד כלמיני. >: טובנו. ....... מי הבא שיש לו יומולדת? XD;

Vivi Sparrow

New member
בקשר לשאלתך, אני חושבת שלי. X:

ככל הנראה, אני אעשה מסיבה בעזריאלי ב31 למרץ. ^^" ובאמת היה מצחיק עם האוטובוס, XDDD אבל היינו נורא קרובות להידרס... @___@;;

Sakai Shana

New member
כע, זה היה מטריד. XD

אבל איך שהאוטובוס עובר ככה ואץ וצ'אנית צורחות לי באוזניים ואני מתפקעת מצחוק...XDDDDDD ואת ואמא שלך ממש ממש דומות {:

Vivi Sparrow

New member
מותר להיות סיסי לפעמים XDDDD

אני חושבת שבמיוחד כשאתה עומד להידרס על ידי אוטובוס של "דן" [עד כמה שזכור לי, זה היה "דן". המפגרים האלה פשוט לא יודעים לנהוג, אע? P:] בצורה אכזרית ביותר. >: אההה, תודה [?] XDDD ^_^" אהבתי את הכינוי שאמא שלך נותנת לך ^.^ מי גאונה של אמא, מי?!?!? *O* XD

Sakai Shana

New member
יואוווווו,

את לא אומרת אותו לעולם!!!!!!!!111111111111111111111 לאף אחדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!1111111111111 או שאמרר את חייך.;;

../images/Emo15.gif המפגש מנקודת המבט של מאחרת

אוקי. אני יודעת שהגעתי באיחור של שעה בגלל הורימפרנואידים, ועליתי לגג לחבורת הנטושים. אנבי, באקי, ויוי, ריטסקה ועוד כמה שאת שמם/ שמן איני זוכרת עמכם הסליחה ואביכם התודה (XD בדיחה ממכרת). חובקתי, התחבקתי, הקשבתי לויוע מנגנת. התקשרתי לברר "למה הם לעזאזל לא חוזרים" והבהלתי את הרייבנ שלי למוות עם קולות הרצח שעשיתי ל"מה יקרה אם אני לא אפגוש רייבן ואנשימ- ומהר". אחרי זה אנוכי, באקי, ויוי אנבי וכ"ו ירדנו לאכול. אני ובאקי אכלנו טוסטים ויוע- אוכל יפני. ישבנו, דיברנו על יאוי, בישים, יאוי, לימודים, קטעים של מורים ויאוי, דוויד/ יהונתן, המורים והכיתה הסתומה של באקי, קטעים של אנבי בשיעורי תושב"ע... ואז מצלצלת רייבן להגיד לנו שקורלצ'ע מחכה לנו7 בגג. אז שתיים מאיתנו עלו לגג לחפש אותה בזמן שאנחנו העלינו השערות שטניות מה הן עושות שמה. כשהן חזרו יחד עם קולצ'ע הגינג'ית הצ'יבית המשכנו לדבר עד בשבאקי סיימה את הטוסט ורצינו לעולות גג אבל היה לנו קר והייתה שמה התקהלות ערסים חשודה ביותר, אטז ישבנו ליד המדרגות, ואני וקורלצ'ע הזדקקנו לרייבן יחד. ואז חשבתי עם ויוע כמה כייף יהיה לשיר "אי יו וור גיי" אז שרנו, בקולי קולות. ומי בא באמצע השיר? עדי! בחיי שכמעט רצחנו אותה שמה. אבל זו עדי אחרי הכול
היא השוויצה. והיו לה דברים שווים. וקורנליוס בישי מדהימדהים! ותיקיות של בליץ' ודברים שווים! ואז רצינו לשיר שוב, ושוב כשהגענו לאמצע מי הגיעה? אתי! אני נשבעת שכמעט חנקתי אותה. כל כך התגעגעתי! אתי השווה סיפרה לנו על הפלוגה ההזויה שלה ועל הרובה שלה זאבימרו,ועל איך שהיא עשתה לו "בי בי זבימארו" וכולם הסתכלו עליה מוזר... אתי אני אוהפתותך! ואז סוף סוף הגיע טאיצ'ו והאחרים! הבאתי לאור את הברכה שכהנתי והוא הביא לא דיסקים וחיבוק^.^ אור טאיצ'ו נאאאאחמט! חחח וחיבקתי את יונע- שהיא היורואיצ'י שלי (וגם של רייבן). וקיבלתי ציורים וראיתי פלושים ודברים שווים אבל אז- אבוי- הייתי חייבת ללכת לרכבת עם ההורים. אז אחרי סבב חיבוקים כולל, ירדתי בלווי רייבן אתי וגד לתחנה, והם ראו את ההורימפרנואידים שלי, ורייבן התנצלה על האיחור שלה כשרצינו להיפגש שתינו, ואז לרכבת והבייתה. חיסלתי כמה פיקים להתנאתי והלכתי לישון- וזה היה המפגש מנקודת מבטה של מאחרת.

Vivi Sparrow

New member
קורנליוסתעשהלישמיניה <:

בעע אני רוצה את הקורנליוס של עדי >: היה כה משעשע לשיר את IF YOU WERE GAY שם XD

|בבאג| חנקו אותך מרוב שאת שווה

זה למה. ואת עדיין חייבת לי יומן צפייה עמוס במסרים מיניים מוצפנים ופרסומות סמויות!

RaVeN IYI

New member
סיכומפגשיומולדת D: של ריי וקורל XD

זה נורא, נורא, נורא, נורא ארוך !!1 ככה שאל תקראו אם לא בא לכם יותר מדי ארוך @_@ אם מישהו קורא עד הסוף~ שיכתוב אפונה(XDDDDDD דג'ה וו מישהו?) והוא יקבל ממני ציור של כל מי שהוא ירצה (כן, גם רוקיה ~.~)(!!!111 ;() ואם הוא ירצה גם פיק ~.~ כתוב פה כמעט על כולם D: מקווה שלא שכחתי אף אחד ;( חובה לקרוא קטע אחרון, כי זה הלילה שלי ושל קורל וזה סגין D: אז תקראו >.<;; ריי וקורל 3:

RaVeN IYI

New member
חלק א'

התעוררתי אתמול רק בשבע. כלומר, הייתי ערה כל היום. קבעתי בשתיים להיפגש עם חנ כדי ששתינו נלך לעזריאלי ליומולדת של אור :O~! אבל נכנסתי למקלחת רק בשתיים וחצי >.> אז קבענו ללכת ברכבת של שלוש. אז חן הלכה לאוטובוס כדי להגיע בזמן ואני חיכיתי שאמא תקפיץ אותי. סער לא רצה לתת לי את הפלא שלו כי בשלי לא היה בטריה. הוא סתם אח חרא, אני אומרת. איכ עליו ;( ואז יצאתי עם אמא לתחנה, לא כדאי לציין שרבתי איתה, כמובן, והתחלתי לבכות.. אבל בסוף היה בסדר והיא לא אחרה לשיעור/טיול/משהו שלה ברמת גן או איפה שזה לא היה. אז הגעתי לתחנת הרכבת והתחלתי לצייר לבאקי גאארה/לי ולמיקוטע אדו/אל. ומיקוטע לא באה בסוף אבל שיהיה ~.~ הרכבת עמדה לצאת, אך אבוי, האוטובוס של חן התעקב. אז בסוף הלכנו ברכבת של ארבע ורבע XD אכן עצוב. ברכבת עשינו רעש לאנשים D: אבל בעיה שלהם ~.~ הגענו לעזריאלי אחרי שיוני הבטיחה להרביץ לנו כי אמרנו לה שהבאתי את הציור יורוסוי שלי לחנ ;( יונע הידוי.. ואזואז ירדנו למינוס ארבע !11 אנשים רצו אל חן ואלי אף אחד לא רץ ;( איכ עליכם ;( אבלאבל X3 יוני !!1 ראיתי יונימותקמושיתמושלמתמקסימהמדהימהאוקאיתשלי !!111 אמ"ג התגעגעתי ;( קיבלתי חיבוק מוחץ מהבלונדה הזו ;( אמ"ג יוני התגעגעתי כלכך !!1111 ~אונס~ ואז היא נטשה אותי ;( לטובת חנ ;[ אבלאבל אז !!1 קסואי באה ונתנה לי חיבוק שניצלסגול סגין מוחץ!!1 אוהבת אותך, קסואי 3>~ ושוב, אמרנו שלום לצויו 3: אוהבת גם אותך !!1 ואז באקי נתנה לרייבן חיבוק P: ואמרה שהיא אוהבת אותי !!11 חעחע, באקי יא בלונדינית תעשי לי גאארהלי X3 ואז אנבי באה ועשתה "רייבן!" וריי עשתה "אנבי!" וחיבוקחיבוקחיבוק D: ואז רייבן נתנה לבאקי ציור גאארה/לי שאומר~ |גאארה|: שתוק כבר. אני למעלה. |לי|: למה אתה תמיד זה שמכניס ת'זין שלך לתחת שלי??? ובאקי אהבה 3: חעחע זה טוב 3>~ ברכבת כשחנ ראתה אותי מציירת את זה גם היא צחקה ~.~ ואז מלפפונע באה ושאלה אם אני רייבן אז אמרתי לה שכן D: והיא אמרה שהיא מלפפוני אז אמרתי שאני יודעת ואני חושבת שהתחבקנו אבל אם לא ;( גומן מלפפונע, בפעם הבאה, נה? אה כן והיה לה ביאקורנ על הגב XDD והיא אלפקה :O~!!!!! אלפקות סגידע !!!111 בכל מקרה, פגשתי שוב טניה !!1 ושירה ורעות :O~! שיער כלכך מגניב XDDD וכלכך רזה @@ אמ"ג יא מקל !!1 ואז גאד !!1 אמ"ג גאד קון X3 הוא רץ והשתתח על הרצפה ובדק מכל הזוויות ואז!!!111 חיבוק 3: XDDD מסתבר שאני הפלאפית שלו 3: נו אני באמת פלאפית XDDD נו טוף P: ואזואז !!1 וראיתי רז ונחום !!1 אמ"ג רז ונחום שלא ראיתי שנים *_* יותר כמו חודשיים אבל ~.~ שקט זה סיכום שלי ;( שתקו !!1 ובן לא בא :O~! וגם חן לא בא !!11 אבל זה כי הוא לא יכל לבוא אז נו.. סולחים לו. דאייסקי חן 3>~ אואואו וראיתי דניהל !!1 :O~! הוא צבע את השיער ללבן XDD טוב רק את הקצוות @_@ דני יא מחומצן רדיואקטיבי >.> ולמה החברה שלך לא היתה שם? ;( איכ עליך !!1 הכרתי את שחר @_@ שחר זה השמאלני. ולא ידעתי אפילו עד שהיינו ברכבת. לאלא, עד שירדנו מהרכבת. זה עם החולצת קוטקוביין סגיןסגיןאמ"גושובסגין !!11 >O<~! והיה גם מאחורה 3: ועומרי @_@ המנהל של פורום נארוטו? זה עם החולצה הירוקה שישב עם יוסקה(שמסתבר שקוראים לו גלעד :O~!) ברכבת XDDD אמ"ג מי בכלל מכיר אתכם אנשים? ~.~ =] בכל מקרה, ראיתי את ג'יפע המותק שלי והיא חיבקה אותי !!11 יאאאאאאאאאי X3 אה כן, לא לשכוח שהיא הלכה תוך חמש דקות -.- ~סוקלת~ וקיאריט *~* חיבוקחיבוקחיבוק X3333 אמ"ג היה טוב 3: העיפו אותנו מעזריאלי ;( איכ עליהם. אבל היה מצחיק !!1 עשינו יציאת מצריים מהכניסה שלמטה, איפה שהחניה @@;; ואז ראיתי שקיאריט מדברת בפלא והיא עצובה ;( אני לא אגיד לכם למה כי זה דבר אישי ואולי חסוי, אבל אני רק אגיד 3>~ קיאריט, מותק.. אני נורא מצטערת ויהיה טוב. אוהבת אותך !11 היא חזרה לעזריאלי בזמן שכולם יצאו מהחניה לכיוון הכביש, והשומרת בכניסה ישבה לבדוק אותה איזה שתי דקות ~.~ דפוקה, זה לא שהיה לה תיק גדול !!1 מה היא כבר יכולה להחביא שם, טיל מתקפל? >.<;; אז אחרי שהיא נכנסה התחלתי ללכת אחרי כולם ובאמצע פגשתי את נועם שאמרה שאמא שלה לא מסכימה לה לבוא איתנו כי היא לא לבושה טוב ;( אז אמרתי לה שאני אתן לה את הג'קט שלי אבל אמא שלה לא הסכימה ;( אכן עצוב. נעם אני מצטערת !!1 אז בזמן שהגעתי, עם סחרחורת, לכולם כמה אנשים היו צריכים ללכת ;( כרגע אני לא זוכרת מי זה היה אבל @@
גומן !!1 אני אזכר מי ואני אתקן ^^" והביאו לי את הקלסר/ספר/משהו של אור והחזרתי לו אותו. רגע.. זו היתה איילת במקרה?

RaVeN IYI

New member
חלק ב'

ואז התחלנו ללכת לכיוון דיזינגוף D: אני וקיאריט התחלנו לשיר שירים כגון "הפועל זונה, הפועל זונה, הפועל מוצצת לכל השכונה!" אז עיוותנו את זה ל"הפועל מוצצת בכל העונה" ~.~ מה, אנחנו מאגניבות. נה? 3: ואנשים נעלמו לנו מאחור ;( כי היינו ראשונות XDDDD ועשינו בוהאהא לדני והיא כמעט נתקעה בו XD שלא נדבר על זה שהיא אשכרה נתקעה בכל עמוד קיים @_@ וגם נסתה לגרום לי להיתקע באחד בדרך ;( איכ קיאריט !!1 ~מרביצה~ ואז קיאריט נעלמה לי לאחור ;( אז נשארתי עםעם
שוב לא זוכרת.. רגערגע איילת D: נכון?? והתחלנו לשיר שוב הפועל זונה D: כיכי בדרך ראינו איש באדום עם סיגריה ועגיל !!1 אני מניחה שהוא נראה טוב או משהו אבל שטויות 3: והוא היה אוהד הפועל :O~! אז התחלנו לריב על זה שהפועל איכ ;( והוא אמר שהיא לא !!1 הוא אמר שהיא נצחה את מכבי ועכשיו במקום השני בליגה או משהו כזה ;( אז אמרתי לו שלא להרבה זמן !!1 כיכי היא תרד !!1 היא יורדת לכולם, הפועל D: כי היא זונה 3: ואז הוא אמר שניצחו אותנו ב3 גולים (אני חושבת) ;( ואני תהיתי מי זה "אנחנו".. ואז הוא הלך :O~! כיכי הוא היה צריך לעבור כביש אחר אז צעקתי לו שהפועל למטה כי היא אוקאית ;( והוא חייך והמשך ללכת. איכ עליך, איש ;( ואחרי שהוא הלך אני ואיילת התחלנו לתהות.. מי זה לעזאזל הפועל ;( ומי זו לעזאזל מכבי @_@;; ומתי בכלל היה המשחק הזה XDD והאם הפועל באמת מקום שני בליגה? :O~! קיאריט, תרגום ;( בכל מקרה, אני ואיילת שרנו שוב ויוני/חנ/עוד מישהי שאני חושבת שהיתה מלפפונע, אבל רוב הסיכויים שזו לא היתה היא, כיכי @_@ אולי זו היתה שקד:O~! היחידה XDDD בכל מקרה, ניסיתי לחבק את יוני כל הזמן ;( ו-ו..זו לא אשמתי שאני אוהבת אותה ;( איכ עליך, יונע ;( וחנצ'אן קיבלה מיול ציור של ריןרין !!!!111 ואני שואלת מידפאק זו יול @_@;;;;; אה נכון.. "יאי XD".. אופס שוב :O~! ואז עברנו בכביש ופתאום שוב הייתי עם קיאריט :O~! ואזואז מצאנו את עצמנו סופסוף בדיזינגוף- אני נכנסתי ראשונה X33333333 מגיע P: איכ עליכם !!1 XD אה כן.. דני וקיאריט נעצרו לפני חנות סקס @_@ אנו.. מהלכלהרוחות. וראינו חנות עם תיקאוכל של אקסל סאגה :O~! סוגויי!!1 ואז אוטאקו. קניתי לאור דת'נוט כרך שני !!1 P: אור מקווה שאתה אוהב אותו !!1 D: וקניתי לעצמי כרך 9 של בליץ' *_____* יש בו גין 3>~ סוגוייסוגויי !!!111 וגם סיכות של אד/אל/רוי 3: XDD תקעתי אותם על החזה היה מצחיק כלכך XDDD כןכן P: ואז הכרתי את שקד ועוד אחת @_@ רגערגע.. קראו לה
לא זוכרת XDDD נו לא משנה ~.~ ואז לא לשכוח שנחום לקח אותי לקנות קולה כי היתה לי סחרחורת D: נחום דאייסקי 3>~

למעלה