../images/Emo15.gif המפגש מנקודת המבט של מאחרת
אוקי. אני יודעת שהגעתי באיחור של שעה בגלל הורימפרנואידים, ועליתי לגג לחבורת הנטושים. אנבי, באקי, ויוי, ריטסקה ועוד כמה שאת שמם/ שמן איני זוכרת עמכם הסליחה ואביכם התודה (XD בדיחה ממכרת). חובקתי, התחבקתי, הקשבתי לויוע מנגנת. התקשרתי לברר "למה הם לעזאזל לא חוזרים" והבהלתי את הרייבנ שלי למוות עם קולות הרצח שעשיתי ל"מה יקרה אם אני לא אפגוש רייבן ואנשימ- ומהר". אחרי זה אנוכי, באקי, ויוי אנבי וכ"ו ירדנו לאכול. אני ובאקי אכלנו טוסטים ויוע- אוכל יפני. ישבנו, דיברנו על יאוי, בישים, יאוי, לימודים, קטעים של מורים ויאוי, דוויד/ יהונתן, המורים והכיתה הסתומה של באקי, קטעים של אנבי בשיעורי תושב"ע... ואז מצלצלת רייבן להגיד לנו שקורלצ'ע מחכה לנו7 בגג. אז שתיים מאיתנו עלו לגג לחפש אותה בזמן שאנחנו העלינו השערות שטניות מה הן עושות שמה. כשהן חזרו יחד עם קולצ'ע הגינג'ית הצ'יבית המשכנו לדבר עד בשבאקי סיימה את הטוסט ורצינו לעולות גג אבל היה לנו קר והייתה שמה התקהלות ערסים חשודה ביותר, אטז ישבנו ליד המדרגות, ואני וקורלצ'ע הזדקקנו לרייבן יחד. ואז חשבתי עם ויוע כמה כייף יהיה לשיר "אי יו וור גיי" אז שרנו, בקולי קולות. ומי בא באמצע השיר? עדי! בחיי שכמעט רצחנו אותה שמה. אבל זו עדי אחרי הכול
היא השוויצה. והיו לה דברים שווים. וקורנליוס בישי מדהימדהים! ותיקיות של בליץ' ודברים שווים! ואז רצינו לשיר שוב, ושוב כשהגענו לאמצע מי הגיעה? אתי! אני נשבעת שכמעט חנקתי אותה. כל כך התגעגעתי! אתי השווה סיפרה לנו על הפלוגה ההזויה שלה ועל הרובה שלה זאבימרו,ועל איך שהיא עשתה לו "בי בי זבימארו" וכולם הסתכלו עליה מוזר... אתי אני אוהפתותך! ואז סוף סוף הגיע טאיצ'ו והאחרים! הבאתי לאור את הברכה שכהנתי והוא הביא לא דיסקים וחיבוק^.^ אור טאיצ'ו נאאאאחמט! חחח וחיבקתי את יונע- שהיא היורואיצ'י שלי (וגם של רייבן). וקיבלתי ציורים וראיתי פלושים ודברים שווים אבל אז- אבוי- הייתי חייבת ללכת לרכבת עם ההורים. אז אחרי סבב חיבוקים כולל, ירדתי בלווי רייבן אתי וגד לתחנה, והם ראו את ההורימפרנואידים שלי, ורייבן התנצלה על האיחור שלה כשרצינו להיפגש שתינו, ואז לרכבת והבייתה. חיסלתי כמה פיקים להתנאתי והלכתי לישון- וזה היה המפגש מנקודת מבטה של מאחרת.