סיכומיי מפגש,לכאן! D:

RaVeN IYI

New member
חלק ג' XDDD

וכשדיברתי עם קורל :O~! והוא הוביל אותנו ליציאה של דיזי @_@ אמ"ג נחום יש לך חוש כיוון כמו של יאצ'ירו ;( איכ עליך XDD ואז עלינו במדרגות לקומה שמעל @.@ והמוכר המצחיק שישב ולא שמנו לב אליו XDDD אכן עצוב -.- ואח"כ פגשתי את קנג'י :O~! יאא איזה מותק עם שיער ארוך XDDD קרוע לגמרי ~.~ ופגשתי חברה של דני שוב !!1 איזה יפה היא ;( דני יא זבל, לא אוהבת אותך!!1 ולפני שחזרנו עזרתי לאיילת לקשור את המחזיקמפתחות הולואיצ'י שלה עם החרב לפלא שלה :O~! זה לקח הרבה זמן @@ כי היו לה שניים !! אחד של תנין 3>~ והוא היה כלכך סוגוי והיא אפילו לא ידעה מה זה ;( איכ עליך XD ובחזרה מדיזינגוף D: ששרנו שירי שאלתיאל קוואק 3: חעחע קיאריט 3>~ דאייסקי ;( ונחום.. אתה מזייף ;O; עברתי באדום :O~! והשוטר שהיה שם לא אמר לי כלום !!111 איכ עליך, רז ;( אז מה אם הוא היה מחיל האוויר XDDDDD 3: ואז הגענו לעזריאלי אחרי האיש ההוא אמר שאני מטורפת ;( איכ עליך איש!!1 XD אה כן, עשיתי לכל מי שעבר "יש לי גין !!!1111111111111" עם הכרך 9 של בליץ' X3 אמ"ג כלכך סגין ;( כשהגענו לכניסה הראשית, קיאריט אמרה שהיא צריכה ללכת אז ליווינו אותה לתחנת הרכבת, נוטשים אותה בכניסה האחורית כי אני ומיצי ושקד החלטנו לעלות P: גומן קיאריט ;( ואז נפרדתי במעלית ממיצע ושקד כיכי הן הלכו לקנות אוכל ולחזור הביתה ;( מיאו~ ואז עליתי וראיתי נאקו!!1 ואתי *________* ניצ'ע! שקפצה עליי בחיבוק XDD וקורל!!!1 שוכבת בין הרגליים של @_@ עדיי !!!!!!!111111111111 עדיעדיעדי XDDD אמ"ג היא ואתי באו במדי צבא 3>~!!!!11 בישיות ;( איכ עליכן !!1 XDD אמ"ג עדי גאון !!1 היא הביאה בובת קורנליוס פדופיל *_* קיבלתי חיבוק מאנשים X3333 אביה 3>~ ניגנה בגיטרה ורק בזכותה שמתי לב שהם שם !!111 אמ"ג אבי צ'אן אוהבת אותך ;((((((( תעשי לי ילד 3>~ ניצ'ע קפצה עליי(שוב) XDD בצרחות של "רייבןןןןןןןןןן !!!!!!!!!!!!!!!!!111111111" אמ"ג היה מצחיק XDD 3>~ דאייסקי ניצ'ע וקורלללל ;( איזה צ'יבית ג'ינג'ע מותק !!1 (היא יושבת לידי ומכריחה אותי לכתוב את זה XDDD) (קורל: לא נכוןןןןן !!1 אני ישנה!!111" רייבן: "אומרים יושנת ~.~" קורל: "לא נכון :O~!" רייבן: ";( לא אכפת לי, עברתי בגרות בלשון, איכ עליכם ;(") טוב נו, קורל באמת מותק ~.~ והיא ישנה מקופלת XDDD חמודה >.> בכל מקרה- ממשיכים XDD D: אז חילקתי ציורים לאנשים ואז ניצ'ע היתה צריכה ללכת ;( אז אני ואתי וגאד קון ליווינו אותה לתחנה בעזרי וההורים שלה היו אז ביקשתי מהם שוב סליחה (ניצ'ע תבין~.~) ואז חיבוק ;( ואני קיבלתי חיבוק אחרון D: חהחה מגיע !11

KiaritChan

New member
../images/Emo221.gifהווו רייבנ *____*

אני אוהבתותך. <: אוקיי. תגובתי לתגובתך. א. הפועל זאת קבוצת כדורגל איכסית,הצבע של זה אדומ. מכבי ת"א הייתה מקוםראשון בארץ אבל בשנה האחרונה הם קצת התפגרו. הם צהובכחול. ב. אני סולחת ^^ חסר לך שתברחי לי שוב במפגשהבא. ג.אל תעברי באורותאדומים. אתיכולה לקבל קנס. ד.חברה של ניצ'אן כוסעע *0* והיא גם ממש נחמדה. וגם החברה שהיא הביאה איתה <: [פעםרביעיתשאניפוגשתאותן. בוחעחעחעחע.] ה.אני אוהבת להיתקע בעמודים בכוונע ^^ ו.דברי איתי במסנ'. ז.לאב יה. [:

Ayelet chan

New member
XDDD

התנין מת;; חברה שלי תכין לי חדש D: וכן, קוראים לי איילת, וזה ^-^ אוהבתותך. :)

RaVeN IYI

New member
../images/Emo54.gifחלק ד' וסופי- הכי חשוב!1../images/Emo210.gif

ואז היא הלכה ואנחנו חזרנו לקומה למעלה וראינו יונע :O~! והלכנו לבורגראנץ' כי כולם היו שם ;( ושוב אבי צ'אן ניגנה- את השיר שלה !! :O~! והיא שרה ומנגנת כלכך יפה ;( זונות לא הקשבתם ;( איכ עליכם !!11 ואני קיינדה עייפה אז אני חושבת שאני אסיים פה :O~! אבל לא מבלי להזכיר שלחנ יש היטסו גבוה :O~!!!!!!!! כמה לא ~.~ XDDD אבל הוא יפה 3: אבל יש לו עיניים סגולות ;( איככ בכל מקרה.. אמא של אבי באה לקחת אותה והיא כלכך חמודה 3: היא הסכימה לי לבוא אליה ושאבי תבוא אליי :O~! יאאאאאאאאאי 3>~ אבי צ'אן, אני אוהבת את אמא שלך XDDD ואז אמרנו בהביי לכולם כי היינו צריכים להגיע לרכבת האחרונה בתשע ורבע :O~! אז אני קורל וחנ הלכנו לקנות אוכל משינטו *_* אבל קורל נעלמה לנו ;( היא הלכה להגיד בהביי לאור לפני שהוא הולך (ככה היא מתרצת עכשיו XDDDD) (והרגע היא עשתה לי פוק בזרוע ;( XDDD אני כזו בכיינית >.>) אז נשארנו רק אני וחנ ועשיתי שלום לטבח *~* והוא עשה לי בחזרה 3: ולפני שהלכנו נתתי לו נשיקה !!!!111 באוויר ~.~ ועדיין 3: הוא החזיר לי X333333333 יאי 3: ואז הגענו לרכבת ועלינו אבל לפני זה איש עישן עליי ועל חנ ;( אז בהיתי בו והוא כיבה את הסיגריה XDDDDDDDDDDDDDDDD זה היה שרוט לגמרי XDD וברכבת הצקנו לאנשים ועדי היתה סגידה כרגיל וקורל ישנה עליה ;( איכ על קורל ;( (שוב היא עושה לי פוק!!1) ועומרי הטיפש לא אמר לי מי הוא ;( וליוסקה קוראים גלעד :O~!!!!!!!!!!!! אמ"ג ~צמרמורת~ 3: ואז חנצ'אן ורייבן וקורל חיכו לאמא של רייבן ;( אבל אבא של חנ בא לפני שיכולנו לחטוף אותה לבית של ריי ולקח אותה ;(טוב נו פעם הבאה D: ואז קורל ורייבן הגיעו לבית וראו כלבה איכסית דוסבטיקית של רייבן XDD וקורל חשבה שהיא חמודה 3: (רייבן: "נכון קורל? 3:" קורל מהנהנת נמרצות ומוסיפה: "אבל החתולה יותר!!!" אק"א- סטרייפ החתולע הג'ינג'ית של רייבן 3: שלא באה בגלל שקראתי לה, אלא בגלל שהיא הריחה את האוכל משינטו ;( אינטרסנטית מגעילה שכמוה ;( איכ עליה) ואז ראינו היקאגו :O~! כלכך סגין ;( ואז קורל נרדמה XDDD ורייבן ניסתה להעיר אותה במשך שתי דקות ;( כיכי היא ישנה בחלק שלי של המיטה הזוגית ;( אבל קורל לא התעוררה!!11 אז רייבן עשתה מעשה D: ~ |רייבן|: קורל.. את יודעת מי זו? |קורל|: כן ~מהנהנת~ |רייבן|: מי זו? |קורל|: אין לי מושג ~בפרצוף אומלל~ |רייבן|: זו רייבן. ~נקרעת מצחוק~ |קורל|: ~מהנהנת~ רייבן.. |רייבן|: קורל קומי ~.~ |קורל|: מחר.. |רייבן|: אני ארים אותך? |קורל|: המממממאררמההניימממ.. |רייבן|: מעל או מתחת לשמיכה? |קורל|: מתחת.. ~מתקפלת מתחת לשמיכה~ |רייבן|: ~מרימה שמיכה~ טוב.. ~באה להרים קורל ואז קולטת..~ רגע, מעל או מתחת? |קורל|: מתחת.. ~שוב מתכרבלת~ |רייבן|: טוב אם כואב לך תגידי לי @_@;; רייבן מנסה להרים את קורל והיא חצי זוחלת למיטה שלה, כמובן לאחר מאמצים קשים לסחוב את השמיכה של רייבן איתה XDDDD (אני וקורל נקרעות פה מצחוק XDDDDDDD אמ"ג זה היה קורע !!1) ואז היא נרדמה שוב על המיטה שלה @_@;; *כל זה נעשה מתוך שינה XDDD והיא לא שמה לב לכלום @_@;; וגם לא זכרה עד שסיפרתי לה היום בבוקר XDDDD אמ"ג קרוע !!1 ופה נסיים סיכומפגש @_@ כי אין לי כח לכתוב ואני צריכה לבשל ספגטי להערב ~.~ פוי עליכם ;( ג'ה נה 3: ריי וקורל D:

Vivi Sparrow

New member
אפונה !!!!111

חהחהחה אמא שלי מאגניבה, אע? XD ^____________^ הדיאלוג בינך לבין קורל פשוט הרג אותי מצחוק XDDD ספגטי >: *_*

dndboy

New member
../images/Emo103.gif***עמרי P= ואם הייתי חוזרת

על מה ששלת אותי כשלא שמעתי גם הייתי עונה לך XP

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif סיכומפגש של יוני, חלק א'. י.י

ארוך כמו הגלות ובטח השמטתי חלקים כי זה כבר היה מלפני יום שלם ואני קסואית. D: [מי שקורא את הכל זוכה באינטרנט. הרגע בדקתי בוורד וזה ארבעה עמודים. אני אוהבת לחרטט.] אזככה. הגעתי לעזריאלי. נהמע ועודכמה הלכו לאוטאקו בדיוק שתי דקות לפני שהגעתי, וחנ הייתה תקועה באוטובוס שמקיף שלושת-רבעי עולם עד שהוא מגיע לעזריאלי. הייתי לגמרי בדד, ואפילו שידעתי את זה, ירדתי למינוס ארבע, שכמו שציפיתי, היה ריק. אז עליתי לגג, גם ריק. אז נכנסתי לטאוור רקורדס וקניתי דיסק של גורילז אמג!!!1 ואז נכנסתי להפנינג, חנות הפקאצות, והסתכלתי בפוסטרים שהיו שם. רובם היו פקאציים והיה אחד של שני אנשים עושים דברים שפקאצות קטנות ותמימות לא אמורות לראות. מה שכן, היו שמה פוסטרים סגידתיים ביותר של קיל ביל. *__* היו איזה מאה פוסטרים שם ועד שסיימתי להסתכל על הכל כבר עברה איזה חצי שעה, אז ירדתי שוב למינוס ארבע בעודי מנג'סת את חנ באסאמאס שתגיע כבר. ראיתי אנשים במינוס ארבע אבל לא הייתי בטוחה שאלה -ה-אנשים. עמדתי לוותר, לעלות בחזרה ולחכות כמה שנים טובות לחנ, אבל אז ראיתי מישהי עם כובע ירוק שהזכיר לי אוראהארה, ולכן החלטתי שאלו חייבים להיות אנשי פורום בליץ'. ירדתי, ובאמת ראיתי את מלפפוני ואיילת! ^___^ מחצתי אותן. אבל למרבה הצער, מלפפון באמת הקשיבה לאזהרה שלי וישבה עם גבה דבוק למדרגות הנעות, כדי שלא אוכל להדביק עליה שום שלט. שלפתי את תיקיית השלטים שלי [כן, יש לי תיקיית שלטים, שתקו] וסלוטייפ וחיכיתי בדריכות כמו נמר שוחר לטרף לרגע המתאים בו יווצר רווח גדול מספיק בין הגב של מלפפון והמדרגות, בעוד איילת מגחכת בזדוניות. כשהרגע הגיע, איילת החזיקה את מלפפון ומנעה את בריחתה בזמן שהדבקתי עלייה שלט "אני אלפקה שקוראת ביאקורנ בדירוג M", שהיא פשוט לא יכלה לזרוק בגלל שהיה עליו ביאוקיה אוקה. היא ישבה בחזרה עם גבה למדרגות, ואני שמחתי שכל מי שירד במדרגות יראה את יצירת המופת שלי. מיותר לציין שכל מי שפגשתי הפונה מיד למלפפון כדי להתפעל מהשלט. ^.^ כעבור כמה דקות פגשתי מישהי שבאמת שלא נראתה רוסיה מדי שהציגה את עצמה בתור טומויו האחת. הצגתי את עצמי בליווי הנפת שלט "אני יוני, הילדה עם השלטים" ואז מחצתי אותה עד ששמעתי קראאאאאק והחלפנו בינינו אנימות של לסביות. הידד! טניה-צ'אן, סוקי דאיו! ^__^ אחרי זה נהמע סופסוף חזרה, מחצתי אותה, ולאיילת [השנייה, נו י.י;] שחזרה יחד איתה הדבקתי שלט "פאנגירל יאוי\יורי בהכחשה" על הצד, כי על הגב שלה היה תיק. היא נראתה מאושרת למדי שהכנתי לה שלט, ואפילו לא היה על זה ביאקויה אוקה. רואה, מלפפון, גם את היית אמורה לשמוח! אז חנ הגיעה. חיבוקי. ^.^ נתתי לה את שלט ה"יומי-תעשה-לי-נרקיסיט-ולאיקאקו-ילד", שהיא שמה בניילון יחד עם -- אמג!!!11 -- פאנארט של ריןרין שיול ציירה! כמובן שניסיתי לגנוב לה אותו [המון המן פעמים במהלך המפגש ^_^] והיא הרביצה לי ולקחה אותו בחזרה. T.T החלפתי אנימות של לסביות גם איתה. ^.^! אפילו שרוב לאבלס זה שונן איי, למי אכפת, זירו לסביותתתת~ 3> יחד איתה הגיעה גם רייבן, אנסתי לה את הצורה. ^__^! ואז פגשתי גם את באקי, שעשתה לי ציור מושי-מושלם של ריריסו, אווו שתעשה-לי-בנים-שיעשו-יאוי-ביחד-כי-גילוי-עריות-שליטה. T.T סגדתי לפסים הסגולים שבשיער שלה. למרבה הצער, בקושי יצא לי לדבר איתה. במפגש הבא אני מתיישבת עלייך ולא זזה, ברור לך, באקי?! >< ואז הגיע חתן השמחה. XD חיבוק, כמובן, ואז נתתי לו את הבליץ' כרך 9 שקניתי לו. אמגאוהבים אותך אור!!1 אחרי זה חזרתי להתיישב עם איילת, מלפפון וטניה. ניה ביקשה שאני אצייר לה יורוסוי. אז ציירתי. אנשים אמרו שזה יפה אפילו שזה היה קקי של סוסים שלא דומה בשיט. בדיוק כשהתחיל הכיף, בא מאבטח והעיף אותנו משם, צועק משהו שלא ממש הבנתי בגלל המבטא. <.< הוא הוביל אותנו מחוץ לעזריאלי כמו עדר כבשים, בעוד אני צועקת עליו דברים כמו "אתה קקי!" "מי אוהב אותך בכלל!" "שאייזן יאכל אותך!". נראה לי שהוא ענה "כן, אייזן מאוד רעב". XD אחרי זה כולנו התחלנו ללכת, אפילו שלחצי מהאנשים לא היה מושג לאן. XD נהמע צבטה לי את הלחיים ואני כזה "לאאאאאא! אוקאים לא צובטים לחיים T_T" אז עשיתי לה. XD ואז היא הייתה צריכה ללכת. אור ליווה אותה. ווה. T_______T נהמע-קון, לא הייתי איתך מספיקקק! ואז כולנו הלכנו לאוטאקו אפילו שחלק בדיוק חזרו משם. XDD בדרך סגדתי לכפפות הרוקיה המושי-מושלמות של איילת-צ'אן וניהלתי שיחות נפש עמוקות עם חנ. חנ: "אני חלון." אני: "לא נכון. אני חלון. יורוסוי ניפצו אותי." חנ: "לא! אני חלון!" אני: "אני חלון!" חנ: "אני אמרתי קודם!" אני: "אזמה, אני פי אלף יותר חלון ממך, את מקסימום דלת!" חנ: "אני חלון!!!!!!!!!!111111"

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gif חלק ב'. XDDD;

ואז הגענו לאוטאקו. קניתי פיגורין סופרסגידה של איצ'י עשוה קמאהאמהא! XDמלפפון מצאה כרך אחד של בליץ' שיש שמה את הפרופילים של ביקי ורנג'י, ומסתבר שרנג'י יותר גבוה, מה שהופך אותו אוטומטית לסמא, לפחות לפי מלפפון. דיי, היא כל כך פאנגירל. יצאתי משם עם עוד כמה וחיכיתי שהאחרים ידחקו את דרכם החוצה דרך ההמון. בינתיים המשכתי את היורוסוי לטניה. היא אמרה לי שאיזו אישה בהתה בזה, אז החלטתי לכתוב על זה "אמג לסביות!!11" ולנופף בזה מול פרצופם של אנשים תמימים. מיצי אמרה שאני אצייר לה את רולים. התחלתי, אבל לא הספקתי לסיים. אני אצייר לה מתישהו!!1 >; גנבתי לנקו המוכשרת את הקלסר והיא כל כך צריכה למות כי היא מציירת יפה מדי. T.T ניסיתי לגנוב את הציור של ריןרין שוב, ושוב חנ הרביצה לי ולקחה אותו בחזרה. T.T אחרי זה כולנו הלכנו משם בחזרה לעזריאלי, ואני וחנ מדברות שטויות איומות כל הדרך. ערכנו תחרות מי צורחת "בריטיש!!1" יותר חזק [עד שצעקו עלינו לשתוק], חנ שיתפה אותנו בדברים המרתקים שהיא רואה בדרך ["זה עץ. זה "יוסי ושמוליק". זאת מכונית"] והקריאה את המספרים שעל לוחות הרישוי של המכוניות בזמן שאני גוררת אותה משם ומספרת לה שפעם הייתה לי חברה שהקריאה מספרים שעל לוחיות רישוי והיא נתקעה בעץ [וזה נכון!!!11]. מישהי שאלה אותי אם אני חלון, ואני עניתי "מה זאת אומרת, אני הכי חלון שאפשר!!1 אם תחפשי 'חלון' במילון, תראי תמונה שלי!!!11". וכן. סוףסוף הגענו לעזריאלי וגד גיבש תוכנית פעולה כדי שלא ניזרק ע"י מאבטחים לפני שבכלל נכנסנו. "אז ככה. אני נכנס ראשון, הולך לבורגראנץ'. בינתיים אתם מתפצלים לקבוצות, כל קבוצה נכנסת משער אחר. אני אוכל את הצ'יפס. אתם מתקיפים את המאבטחים עם כוחות השיניגמים שלכם בזמן שאני גומר את הצ'יפס ועובר לשוקופאי." כשצחקתי כמו פסיכית הוא הסתכל עליי במבט נעלב ושאל אותי "מה, את אף פעם לא גיבשת תוכנית פעולה שכוללת אכילה בבורגראנץ'?" מי ג[אאאאאאא]ד, הוא כזה אדם נסג[אאאא]ד. נכנסנו לעזריאלי [בקבוצות. באמת. XD] והלכנו לחפש אוכל. אוכלאוכלאוכל!!11 אבל לפני שיכולנו ללכת לאכול גילינו שאתי הגיעה! O: הלכנו לפגוש אותה, מחצתי אותה [אמג אתי כל כך כוסיט במדים!!11] פגשתי גם את קורל הצ'יבית הסופר-קאוואי שתעשה לי בן. נתתי לה את הראנגיהימה שציירתי. הן מכינות עוגה עם פסטה לא מבושלת, מלפפונים חמוצים וקולורבי. ^_^ אח"כ גם פגשתי את עדי, שהיה לה קווה-קווה של איצ'י. הייתה שם ניצן, הסוי הסופר-אוקה בלונדינית שלי, עשיתי לה פטפט 33> וסגדתי לשלט שהיא הכינה לאור [נו היה על זה יורוסוי, איך אפשר לא לסגוד!!1]. נתתי לה את הביקיהיסא שציירתי לה והיא אמרה שהם נראים מוזר. T_T ברוגז! אבל אחרי דקה וחצי שולם כי היא כפרע מדיי. D: אחרי זה התיישבנו והקשבנו לויוי מנגנת בסופרכישרון את הוקיבושי ושרה בקול זמיר. שרנו גם [אפילו שיש לי קול של נחליאלי דרוס ^_^] והיא גם ביצעה את השיר שהיא כתבה והלחינה לבדלבד O: אבל בקושי יכולתי לשמוע משהו כי כולם דיברוווווו. >__< אבל ממה שכן שמעתי זה שיר מושימושלם. 3> אמאמ. D: אחרי זה הלכנו לאכול סוף כל סוף!!111 אבל בדיוק אז הייתי צריכה ללכת. T_T אז מחצתי את כולם בדמעות, הלכתי ליד הקולנוע וחיכיתי שהסבתא הפקאצה שלי תצא מהסרט [אמא אמרה שנגמר בשמונה, הייתי צריכה לחכות עשרים דקות, יופי אמא]. ואזאממ הביתה וכן. >; רשימות!!1 םם; כי כן. אנימות שצרבתי: יאמיבו, 3 פעמים. <.< אנימות שצרבו לי: לאבלס [תודה חנ!!1] קאנאזוקי נו מיקו [טניה אני לאהובבבב ^__^!] ציורים שהכנתי: ביקיהיסא לניצנע-צ'אן ^_^ ראנגיהימה לקורלהימה~ יורוסוי 3333>! מאיוראהארה 3333>!!11 יורוסוי וואנאבי-יורי בשביל טניה שנראה כמו קקי של סוסים! D: ראש של מה שאמור להיות צ'יבי ביקי בשביל מיצי אבל לא סיימתי אותו. T.T צ'יבי יומיצ'יקה שכתוב עליו "יומי תעשה לי נרקיסיסט ולאיקאקו בן" בשביל חנ ^.^ זה לא ממש ציור, אבל שלט "סגדו ליאמיבו!!1" שתכננתי לנופף בו מול נהמע אבל לא יצא. T.T ציורים שנתנו לי: ריןרין מיול [שקט, זה שלייייייי!!!11 >___< |בהכחשה|] ריריסו מבאקי [איי שיטרו~ 3>] סוי פונג ויורואיצ'י-בישית-מלפני-מאה-שנה-עם-השוונץ מרייבנסאמה אהובתי ^__^ שפנפן שצריכים לתת לי: משהו לפלאף יורוסוי בשביל מלפפון, כי היא ביקשה. נו, תנו לי!!1 אנשים שאני סוגדת להם: 1371. אני דורשת בן מכל אחד מכם! ^___________^~~ ולסיכום: אני חלון, יורוסוי ניפצו אותי. חנ סתם וואנאבי.

../images/Emo15.gif שפנפנן פרוותי אחד ליורואיצ'י

סאמה מגיע מיד! וד"א- הציור יפה! קיבל מקום של כבוד יחד עם אוריהימה שציירו לי, סאשי שגלי ציירה, ג'אקוטסו שנחטף במפגש האחרון הדפס של ביקי בחצאית מיני (שהוספה לו פאנגרל קטנה, צווחנית ובלונדינית באופן מחשיד שצווחת "
boki ni miniskirt! He is sooooo kawai!​
" . ולשפנפן: יום ההולודת של יורואיצ'י מגיע ולסוי אין מושג מה קונים. היא יוצאת למסע התייעיוצות כדי למצוא את המתנה המושלמת ומגיעה בסופו של דבר למסקנה מאוד מאוד מיוחדת...

Neon taichou

New member
../images/Emo205.gifאמג, ניצנע היא כמו פינת ליטוף.

תודה על השפנפן, איי שיטרו. |פטפט| 3>

לא גבוה יותר! שוקל יותר! ><;

למרות שאני משוכנעת שהוא גם יותר גבוה. מאמי, את יודעת... 3> בסוף נמאס להכחיש כל פעם מחדש כל קשר ביני לבין הגב שלי. ויש לי שאלה שנורא מטרידה אותי.O: למה אנשים כל פעם מצטטים את המשפט הכי אידיוטי שאמרתי לאחרונה בפורום ושואלים האם אני זאת שאמרה אותו?

למעלה