מר נזק-מוקדש לגלצ'וק שילי
D danduuu New member 29/6/07 #184 גברת פגע../images/Emo99.gif!!!!111111111 אני אוהבת אותך כ"כ וזהו לבינתיים, אני עפה לראות מגרש ביתי ואורות ליל שישי, אז יותר מאוחר אני אסיים להעלות את הכל. אתם יכולים להגיב בינתיים.
גברת פגע../images/Emo99.gif!!!!111111111 אני אוהבת אותך כ"כ וזהו לבינתיים, אני עפה לראות מגרש ביתי ואורות ליל שישי, אז יותר מאוחר אני אסיים להעלות את הכל. אתם יכולים להגיב בינתיים.
L lacrimosa girl New member 29/6/07 #233 ~את~ מעיזה להתלונן?? ראית את התמונות שלי? [טוב, ראית, אבל התמונה מקסימה, וגם את!! ]
B Beyond The Veil New member 29/6/07 #239 כןכן, אני! במיוחד אחרי שאיתי את התמונות שלך! ואני לא מקסימה, והתמונה במיוחד לא:S:S:S:S את לעומת זאת, כן!
כןכן, אני! במיוחד אחרי שאיתי את התמונות שלך! ואני לא מקסימה, והתמונה במיוחד לא:S:S:S:S את לעומת זאת, כן!
B Beyond The Veil New member 30/6/07 #468 אבל אני צריכה ../images/Emo10.gif ואיזה עיניים בראש שלך, חומות בהירות וזהו
S skipp New member 29/6/07 #251 דנה יא תותחית ! את רואה friday nights lights איזה סדרה עצומה !!! סיימתי כבר לראות אותה ! את מבינה בפוטבול ? או שאת סתם רואה ?
דנה יא תותחית ! את רואה friday nights lights איזה סדרה עצומה !!! סיימתי כבר לראות אותה ! את מבינה בפוטבול ? או שאת סתם רואה ?
D danduuu New member 29/6/07 #257 היום זה היה פרק ראשון ביס XD ואני לא ממש מבינה בזה =/ אני ממש לא תותחית אני פשוט אוהבת לראות דברים טובים בטלוויזיה *מכורה*
היום זה היה פרק ראשון ביס XD ואני לא ממש מבינה בזה =/ אני ממש לא תותחית אני פשוט אוהבת לראות דברים טובים בטלוויזיה *מכורה*
D danduuu New member 29/6/07 #273 ענבר בטלפון טוב באמא שלי אין לי כוח עכשיו להעלות את כל התמונות, סורי. אני מתה מעייפות ואני עצבנית על הפלאפוןהחדשוהמזדייןשלישאיןלימושגאיךמעביריםבושירים#$^#W%@#$%!@#%!@#%! אני אעלה יותר מאוחר, או מחר, או עוד 20 שנה ככה..מתי שיהיה לי חשק..
ענבר בטלפון טוב באמא שלי אין לי כוח עכשיו להעלות את כל התמונות, סורי. אני מתה מעייפות ואני עצבנית על הפלאפוןהחדשוהמזדייןשלישאיןלימושגאיךמעביריםבושירים#$^#W%@#$%!@#%!@#%! אני אעלה יותר מאוחר, או מחר, או עוד 20 שנה ככה..מתי שיהיה לי חשק..
S Super Alonit New member 29/6/07 #291 אבל דנה, לא אכפת לי! תעלי עכשיו את כל התמונות או שאני מחרימה אותך לנצח נצחים ועוזבת את הפורום לאלתר!
B blacknwhite New member 29/6/07 #295 פתאום שמתי לב שהשיער שלי נורא ארוך!../images/Emo2.gif (כאילו ביחס לאורך שחשבתי שהוא )
L Lily SonataArctica New member 29/6/07 #226 מפגש קסום../images/Emo99.gif זה היה המפגש הראשון שלי והוא היה מדהים!! רק חבל שבאתי מאוחר ולא הספקתי להפתיע את עלומה עם כולם.. כולכם מדהימים אחד אחד אני רוצה עוד פעם -אלונה לאחריותך!
מפגש קסום../images/Emo99.gif זה היה המפגש הראשון שלי והוא היה מדהים!! רק חבל שבאתי מאוחר ולא הספקתי להפתיע את עלומה עם כולם.. כולכם מדהימים אחד אחד אני רוצה עוד פעם -אלונה לאחריותך!