נראה לי שהוא כבר פיתח חסינות בגלל הפורום שלנו.
S Super Alonit New member 1/7/07 #674 יתכן../images/Emo3.gif אני די בטוחה שיש דרך לברר את זה... אני אשאל את איתי. :]
D danduuu New member 29/6/07 #172 ממשיכים בעבודה ../images/Emo13.gif יותר נכון ממשיכות כי הבנים סתם ישבו שם כמו פוצים
D danduuu New member 29/6/07 #173 ליאור אומייגאד אני רק בתמונה 7 ויש 120 אני אמות היום! והכל יהיה באשמתכם! אתם משמלמים על מצבה ולחברה קדישא!
ליאור אומייגאד אני רק בתמונה 7 ויש 120 אני אמות היום! והכל יהיה באשמתכם! אתם משמלמים על מצבה ולחברה קדישא!
L lacrimosa girl New member 29/6/07 #196 דנה, רק כי אני אוהבת אותך, אני לא ארביץ לך על הזוועות האלו רודנים, בבקשה? |פאפיפייס|
L lacrimosa girl New member 29/6/07 #210 איזה יפהפייה? אני נראית כאילו אני נחנקת מקרטיב ובו בזמן מנסה לחייך למצלמה
T The legendary DuDe New member 29/6/07 #270 אני מת על הדמיון הפורה שיש לאנשים שרואים תמונות שלהם. 'אני נראה כמו דוב מפינלנד שאמא שלו שדון גרוזיני שאוכל פינגווין מאנטרקטיקה ומנסה לעשות פרצוף קשוח באותו זמן'..
אני מת על הדמיון הפורה שיש לאנשים שרואים תמונות שלהם. 'אני נראה כמו דוב מפינלנד שאמא שלו שדון גרוזיני שאוכל פינגווין מאנטרקטיקה ומנסה לעשות פרצוף קשוח באותו זמן'..
S Super Alonit New member 29/6/07 #309 ../images/Emo45.gif חלאס אנשים, גם אם אתם נראים זוועת עולם (ואתם לא) כבר ראינו אתכם במציאות אז מ'כפת לכם?
../images/Emo45.gif חלאס אנשים, גם אם אתם נראים זוועת עולם (ואתם לא) כבר ראינו אתכם במציאות אז מ'כפת לכם?
F Freedom Shepherd New member 29/6/07 #351 בואנה בדיוק מה שבאתי להגיד. חוץ מהקטע הפיני. אבל משו אחר שחשבתי. אנשים חיים בסרט שאם ימחקו ת'תמונות שלהם אנחנו לא נזכור איך הם נראים. חוץ מזה, למה נראלכם שלמישו משנה איך אתם נראים? לטוב ולרע, זה כולה עוד תכונה. קודם תהיו אנשים טובים אחר כך תהיו יפים.
בואנה בדיוק מה שבאתי להגיד. חוץ מהקטע הפיני. אבל משו אחר שחשבתי. אנשים חיים בסרט שאם ימחקו ת'תמונות שלהם אנחנו לא נזכור איך הם נראים. חוץ מזה, למה נראלכם שלמישו משנה איך אתם נראים? לטוב ולרע, זה כולה עוד תכונה. קודם תהיו אנשים טובים אחר כך תהיו יפים.
L lacrimosa girl New member 1/7/07 #693 כשאתה מרושע תמידית [../images/Emo3.gif] אז לפעמים עדיף שתתרכז בחיצוניות השטחית ולא תגרום נזק לאנשים אחרים בניסיון לעזור. [וכן, אני מדברת על עצמי ולא על אף אחד אחר.]
כשאתה מרושע תמידית [../images/Emo3.gif] אז לפעמים עדיף שתתרכז בחיצוניות השטחית ולא תגרום נזק לאנשים אחרים בניסיון לעזור. [וכן, אני מדברת על עצמי ולא על אף אחד אחר.]
L lacrimosa girl New member 1/7/07 #619 דמיון פורה או לא אני תמיד צודקת בקשר לתמונות שלי. =/ [במילה אחת- ]