בחזרה למשקפי השמש .
S Super Alonit New member 29/6/07 #302 וואו, השיער שלי ממש ארוך ומגניב כאן... לא ידעתי שהוא כזה ארוך. ואחי הקטן (בן 4) יושב פה לידי ומסתכל על התמונות והוא ממש התלהב מהתמונה של איתי והקשת הורודה (ורוד זה הצבע האהוב עליו, לכו תבינו ) אז עכשיו כל תמונה שאיתי מופיע הוא מצביע עליו ואומר שהוא מצחיק.
וואו, השיער שלי ממש ארוך ומגניב כאן... לא ידעתי שהוא כזה ארוך. ואחי הקטן (בן 4) יושב פה לידי ומסתכל על התמונות והוא ממש התלהב מהתמונה של איתי והקשת הורודה (ורוד זה הצבע האהוב עליו, לכו תבינו ) אז עכשיו כל תמונה שאיתי מופיע הוא מצביע עליו ואומר שהוא מצחיק.
L lacrimosa girl New member 1/7/07 #650 אוקי, לא רואים את אלונה אבל די ברור שהיא מפוחדת, איתי נראה הרבה-יותר-מדי מרוצה מעצמו, ודניאל סתם מת לצחוק
אוקי, לא רואים את אלונה אבל די ברור שהיא מפוחדת, איתי נראה הרבה-יותר-מדי מרוצה מעצמו, ודניאל סתם מת לצחוק
B blacknwhite New member 29/6/07 #303 חח יצאת ממש חמודה../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif (ואת גל לא רואים, אבל שיער מהמם! )
L lacrimosa girl New member 1/7/07 #660 מיכל!!../images/Emo99.gif איזו תמונה יפה שלך! (= רק חבל שגל לא מרימה את ראשה הקסום, זו היתה יכולה להיות תמונה מושלמת!!
מיכל!!../images/Emo99.gif איזו תמונה יפה שלך! (= רק חבל שגל לא מרימה את ראשה הקסום, זו היתה יכולה להיות תמונה מושלמת!!
B Beyond The Veil New member 29/6/07 #305 XDDDDDDD חזזקקקק, זה היה ממש יפה!! (רק להבהיר לכם, זו הייתה קשת, לא צבעתי את השיער שלי!!)