שירשור מפגש קסומי!

blacknwhite

New member
רגשי נחיתות- כן. כי זאת את. ../images/Emo11.gif

רגשי נחיתות מוצדקים? חלילה וחס. את גם יפהפיה

חחח ממש לאXD

אלב לא אכפת לי,למפגש הבא אני מגיעה,גם אם אצטרך להרוג מישהו בדרך

Shusho

New member
אוקיי, עכשיו אני יכולה לכתוב../images/Emo6.gif

היה מפגש נהדר. :) פשוט ככה! משפטים נבחרים: "מיכל, תפתחי את הרגליים, נעים לי!" "אנחנו לא הולכות לשופינג! את לא לוקחת אותי לשופינג!" (גל צווחת שאין סיכוי שהיא הולכת לשופינג, ואז הסתובבנו יותר מחצי שעה בכל חנויות הבגדים האפשריות) "אני נראית כמו התינוק של במבה!" וסתם משפט ששמעתי כל חצי שעה בערך... "מיכל, איפה החבר שלך?!" טוב אני לא זוכרת אבל צחקתי ממש הרבה במפגש הזה
אתם אנשים יפים ונחמדים! ונורא נהניתי, חזרתי ממש עם חיוך הביתה! נחמד שהמפגש האחרון שלי (לזמן הקרוב, כן? זה רק כי אני מתגייסת ואין לי מושג איך ומתי אוכל לבוא) היה כזה כיף!

Amir Noy

New member
אז ככה...

היה מפגש ממש ממש כיף!!!! המון אנשים מדהימים יש פה!! D: הגעתי לעזריאלי ב11:16 עליתי לכיוון הטאוור,בהיותי עולה במדרגות הנעות.. מכיוון השני חברי הפורום יורדים XD הבחנתי בנועה,נופפתי לשלום,וירדתי מהר בכיוון השני... הצגתי בפני חברי הפורום את השלט D: שבמאוחר יותר צוייר על טאירה שפם!!! (או איך שלא מבטאים את המשופמת הזו...) באמת יצא לי לדבר עם המון אנשים!!! D: ובכל זאת צילמו אותי כנגד רצוני >____< ג'ים ואלונה היו משעשעים כרגיל...:p דניאל!!! כמה שהוא כותב בפורום..הוא לא מדבר הרבה S: היו לי כמה שיחות מעמיקות עם אלעד על WT ועל נייטוויש :p וכמובן..אחרי שחזרתי עם הסושי..הוא נעלם >___< אלונה קיבלה אישור מאיתי...שהיה באמת נחמד וסיפק מקור לדיבורים....להנהלת המפגש... באמת היה מפגש מעולה... וגם היומולדת שאירגנו...הכל היה נפלא ונחמד! D: הילדה שנגנה בגיטרה (ששכחתי את שמה O:) היה מאוד נחמד לשמוע אותך מנגנת D: ובכללי לראות את כולם!! D: לסיכום - היה מפגש קסומי! והינה תמונת הפורום המעוצבת ->>> (אתם מוזמנים להוסיף לטאיירה שפם כבקשתכם D: )

Super Alonit

New member
אימו!../images/Emo25.gif אתה כזה קוקי../images/Emo9.gif

היה ממש כיף לראות אותך:]

tbents

New member
אתה כזה חמודדדד ../images/Emo3.gif

חטפת קלקול קיבה מהשוסי?? אמן
סתם נו

Amir Noy

New member
דנה,

תעלי כבר תתמונות!!!!!!
אל תשגעי אותי
אני מסוגל עוד לפגוע בעצמי XDDDDDDDDDDD

הודעה חשובה בנוגע למפגש הבא.

בכוונה זה הודעה חדשה, כי זה ממש חשוב. אני מזהיר מראש, אם לא תפסיקו להתבכיין כי אתם חושבים שאתם מכוערים אתם תקבלו מכות במפגש הבא שאני אמור להגיע אליו בעזרת השם. דבר שני וחשוב לא פחות, הפור כבר נפל והראשון שיחטוף ממני מכות זה איתי, וזה כבר קבוע. הומו בכיין, חכה מפגש הבא, :p

Super Alonit

New member
../images/Emo221.gifעוד הודעה חשובה וגורלית,

נכון פאוור חבורה של פוֹצים מעוררי רחמים? נכון. אז, הם עושים מפגש ב-10 ונחשו מה? יש מפגש ישראבלוג בתאריך הזה!
הם נדפקו! חה חה חה בני זונות! תמצצו לנו!

למעלה