שירשור מפגש קסומי!

Super Alonit

New member
חייבים להפגש שוב בקרוב!../images/Emo9.gif

ומאחר שאיתי מינה אותי לאחראית מפגשים...
זו הקביעה שלי.
תהנה בקומזיץ!
(ומי שמצנזר תמונות יהיה לו עסק עם דניאל!
)

dralan

New member
חחח תודה

ואממ עכשיו יש את הבגרויות מגמה האלה להרבה אנשים ואח``כ מועדי ב` ככה שנאלץ לחכות עד אחרי ה16.7 (יאללה מפגש ב17? XD)

Super Alonit

New member
אבל זה עוד מלא זמן.../images/Emo10.gif

ובכל מקרה קבענו שאנחנו נפגשים ב-22 ליולי.
כדאי גם ב-17 לדעתך? איזה יום זה יוצא?

dralan

New member
אממ גם ב17 וגם ב22 באמת מיותר

אז אם עושים ב22 אפשר לעשות יום כלשהו באמצע ומקסימום יהיה מינימפגש או משו (מה10 לפי מה שאני יודע נגמרות בגרויות המגמות - אפשר ב10 או ב11 [ימים ג או ד])

Super Alonit

New member
גם ה-10 וגם ה-11 ליולי מתאימים לי:]

עדיפות ל-10 (ה-11 יום לפני בגרות חוזרת באנגלית, בטח אנשים יעשו בעיות בגלל זה). אעלה שירשור בקרוב.

Super Alonit

New member
אז אתה כביכול מעניש את כל הפורום בגללי...

כמה בוגר מצידך. אולי גם תלך לומר אותי לאמא באותה הזדמנות?

Amir Noy

New member
לא זה מפריע O:

חבל לא לראות אותך מפגש הבא >__< אנלא רואה סיבה,בגלל שאלונה הקניטה את פורום פאוור,לא לבוא. קיצר - תבוא! (ב22 זה יהיה מעולה
)

תראה, אני אגיד לך מה שאמרתי בפרטי לאלונה,

זה לא קטע של להקניט את פורום פאוור. וגם אם כן, אני מרגיש יותר שייך לפורום פאוור, הפורום שאני מנהל, מאשר לפורום הזה שיש לו הומור פרטי שאני לא מרגיש שלי יש חלק בו. כשמישהו מהפורום הזה (וזה קורה הרבה) יורד ככה סתם בלי סיבה על פורום פאוור זה מעצבן ובמקום מסויים זה גם יכול לפגוע, כי זה בעצם לרדת בסופו של דבר גם עלי. כן, גם בפורום פאוור לא מתים עליכם אבל אם תכנס לפורום אתה לא תמצא סתם פתאום הודעות כמו שאלונה כתבה פה בלי סיבה. אז ביקשתי שתפסיקו, ביקשתי מכולכם ובמפגש ספציפית ביקשתי מאלונה, אבל היא לא הפסיקה. אז אני מניח שאתה יכול להבין אותי.. וגם אם לא, תחשוב שאתה רוצה לבוא למפגש של פורום שחלק מהאנשים שם כל הזמן יורדים על המקום שאתה הכי מרגיש שייכות אליו..

אוקיי, בקריאה נוספת קלטתי שאפחד בטח לא הבין.

או כל אחד שלא גדל בשכונה. קאטלה זה בעצם מכות של יותר מאחד על אחד, ערסים נוטים לערוך את זה :p

Amir Noy

New member
לא חייב...

זה יכול להיות גם 1VS1 אבל מה שמיוחד בזה...שלא משתמשים בסכינים
אלה כל דבר אחר שבא ליד....

למעלה