שירשור מפגש קסומי!

בולשיט.

בקאטלה משתמשים בכל מה שבא ליד, ומה שלא בא ליד, פשוט מרימים ומכניסים למישו בראש.

Amir Noy

New member
אצלנו

בגבעת שמואל...שיש מספיק ערסים לכל מדינת ישראל XDDDD פשוט כל אחד מן הערסים תופס בלטה או סלע או כל נבוט אחר... ופשוט מפרקים לשני את האמא... בדרך כלל זה קורה כל יום שישי בפארק שקרוב לבית שלי >___<

The Cat Woman

New member
בטח שאתה בא ../images/Emo88.gif../images/Emo11.gif

תבוא ואנחנו נלך מכות על מי יותר שווה.
או שלא נלך מכות.... אבל עדיין אתה בא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וזו פקודה. תתרגל.

dralan

New member
לא אמרנו שכל הפורום יכול בתאריך

הזה? טוב, בכל מקרה ננסה לעשות ב10 ונראה מה הלאה P:

אני לא יכולה ב22../images/Emo4.gif

אני צריכה להיות בירושלים,ולשוטט ברחובות שלה בגלל איזשהו משחק שמדריך חטיבה החליט שהוא עושה לנו
יאיי,הסכימו לי להחשיב את השעה אצל הפסיכולוגית בתור חלק מהעבודה שאני חייבת לקיבוץ

lacrimosa girl

New member
ורק שתדעו-

חשדתי. סתם, אבל באמת היה מוזר שמרוב שהיה משעמם אני ענבר ואילנה התחלנו לדבר על שיער ודניאל המסכן הרגיש כ"כ תלוש

Super Alonit

New member
על שיער?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מה הוא עשה שמגיעה לו התעללות שכזו?

lacrimosa girl

New member
הוא? כלום.

לנו היה ממש משעמם מסתבר
אוה, אני זוכרת שראיתי בזוית העין קבוצת אנשים עם בלונים ועוגה וקיוויתי ממש שזה לא אתם, ושבמקרה יושב/ת ליד הטאוור מישהי/ו אחרת עם יומולדת.

lacrimosa girl

New member
כיכיכי, זה מוזר ../images/Emo3.gif

אני מפחדת מצומי במקומות המוניים
אבלאבל אתם הכי קוקיים שיש!!

dralan

New member
חה!

במפגש הקודם דיברתם על שעווה, זה נראה לך יותר טוב? P:

TheImpactBoy

New member
אוקי, אני עייף!

ער מ5 וחצי בבוקר למען השם!!!!!! סיימתי את המשמרת בצבא בשיא הלחץ, רצתי (בחום האיום הזה!) לרכבת... והספקתי לעלות על רבע ל3! הגעתי ב4 למפגש... ולתומי עלתי במדרגות הנעות, כשלפתע אני מרים ראשי... ואני צופה בפורום היקר שלי בהנהגת איתי מנופפים לשלום... זה היה ממש נחמד! יצא לי לפגוש את רובכם... לשבת ולהכיר... את אלומה הכ"כ מתוקה! שלא הספקתי אפילו למסור לה מזל טוב כמו שצריך... אבל היא לבטח יודעת שרק כי הייתי בשוק מכמות האנשים (הגיעו המון! איזה 20 בערך לא?!) אלונה, לפחות יצא לנו לדבר ולהכיר סוף סוף...
אני כבר לא מפלצת נכון?
את יכולה לפרגן ואפילו לומר שאני חמוד! חחח... באמת שאין מילים ואת מקסימה... ואני מקווה שמעכשיו נקח הכל באיזי ונלמד לדבר בפרטי מבלי לערב את כולם בבעיות המפגרות שלנו.
. ג'ים, חביבי, תודה על תדרוך מרכז מדינת ישראל! אין עליך, באמת בחור על רמה... ומקווה שתהנה לך בצבא, שיעבור מהר ועם הרבה זכרונות טובים... מנסיון!! איתי, אין עליך!!!! תכלס הודו כולם שהבנאדם יודע לגבש אנשים... תהנה היום בנשף ! נועה
, מתוקה!! בכל אופן... קודם כל, לא באת צרודה! אז לפחות יצא לנו לתקשר... חחח דנ
, אם תנסי שוב לצלם אותו במסווה, אני אוריד לך את הידיים!!! חחח בואי לעכו לבלות קצת בעכו העתיק עם כל הסעידים! דניאל, שקט שקט, עד שהוא צוחק! איזו גאשה חחח יא דתי גבר גבר. וברח לי השם של החמודה שגרה במוצקין!! (מצטער שלא באתי איתך חזרה)...
. פותינקה (מאיפה הגיע השם הא? המממ), תפסיק לפלרטט עם דנה. מה נראה לך??? היא תמימה מידי
ועוד מלא מלא אנשים... אני עוד מעורפל מכולם ולא זוכר הכל כרגע!! בכל מקרה, אתם באמת מעולים! צריך עוד מפגשים... אח"כ, היינו (אני איתי וג'ים) במפגש מנהלים בתפוז ותחנו פיצה
|ריר|. מפגש חשוב היה, כי קבלנו יעוץ והכוונה ממנהלים עם נסיון וידע בנושא כל הבעיות שצצו בפורום, וקבלנו רק פידבקים ומחמאות. אפילו ארגנו מצלמה ועריכה לראיון שנעשה לנייטוויש לפני המופע! אז היידד. בלי קשר, מחר אני ואיתי נארגן הודעת התנהלות הפורום... עם כל מיני תוספות משובצרות, יהיה מעולה! יאללה דברו איתי... אביעד.

למעלה