שרשור שאלות

ב י ש ו ף

New member
שלום..... עדין לא הצלחתי להבין

איך אני לוקח חלק למשל ממכונית עם כל הברק והמרקם המדהים של הפח והופך את זה לצבע מוגדר? (עשית אדיט בראש טול) מה שיצא מהאדיט בראש טול, זה שהצורה נקלטת אבל לא המרקם איך עושים את זה שזה כן יהיה????????????????? מישהו זרק אדיט פלטרן , השאלה איך אני הופך את אדיט פלטרן לאקטיבי והאם זה באמת הפיתרון? מאוד מקווה שתעזרו לי ותודה לאלה שהגיבו עד היום.

ב י ש ו ף

New member
חברה אני עדין לא מצליח להבין ואין פה אחד שלא

יודע.... (וניסיתי לתת הערות, עד כמה שהרמה שלי לא גבוהה, ועד כמה שחרגתי מהחוקים מפאת חוסר הידיעה) עכשיו לשאלתי ונסיון ככה להגיע לתובנות, יש קטעים מסויימים בתמונות והשתמשתי בשיטה של "אדיט בראש טול" אחרי שסימנתי קטע ופתחתי חלון חדש. למרות הפעולה הזאת, המרקם והברק לא נקלטו רק הצורה אני מחפש להבין איך אפשר בעצם, לצייר עם חלק שהוא בעצם מתמונה. בבקשה לאלה שמנוסים ממני, אני אשמח אם תסייעו לי, יש פה הרבה חברה מוכשרים (וגם קצת רמאיות מסתבר) ובסה"כ אחלה פורום, אז מעבר לתחרותיות הייתי רוצה גם קצת ללמוד ממכם. תודה אני יודע שזה מרטיט עכשיו כמה לבבות ושאתם ממש כמהים לכתוב תגובה מפורטת על כל השאלות שלי חחחחחחחחחחחח

ב י ש ו ף

New member
אייקונים ברמה מטורפת, שאלות לאלה שיודעים.

איך הם מגיעים לרקע הכחול המטלי בדגל ארה"ב? איך הם מגיעים לברק המדורג הזה? תודה לצוות המומחים.... אגב אני חשוב שזה טוב אומנם בשבילי אבל גם בשביל אנשים אחרים מה שיכול להכין סרטוני מסך, מקצוענים כמו טלי ומוג מוג, ומנהלות הפורום אני חושב שזה יהיה מאוד מקל להעלות בפליקסים חומרים לימודיים בפוטושופ זה גם ישפר את פופולריות הפורום וגם ישפר את הרמה של הריטוש. (שהוא אגב לא סובל מחוסר פופלריות) תודה ג'ק המרטש (קרשואה סיגל)

NLO

New member
או שאולי שם משפחה ?..כמו סטיבן...יו קנואו...

just טלוש

New member
מה סטיבן,סטיבן טיילור האגדי?../images/Emo8.gif

ולא אני מנסה לברר משהו!!!! כי אני יודעת על גרפיקאי שקוראים לו סיגל! חחח די זה אדיר,נו,אני חייבת שתענה לי!

just טלוש

New member
אני יודעת חחחחD:

הבנתי למה התכוונת,אבל אני אוהבת להכניס את האלילים שלי בכל מצב. [סטיבן/אקסל/בונו/ג'ון..והרשימה ארוכה ארוכה..]

למעלה