שרשור שאלות

מממממ שאלה

הורדתי 2 מברשות לפוטו ..זו פעם ראשונה כאילו אפה אני מוצאת את מה שהורדתי?! צריכים להתקין את זה או משהו או שזה מתחבר ישר לפוטו? אם כן לאן?

just טלוש

New member
אז ככה:

תפתחי את הפוטושופ ותלחצי על כלי המברשת,ומכאן תסתכלי בתמונה ותביני, תלחצי על Load brushes ותשמרי את המברשות שהורדת על שולחן העבודה,ופשוט תבחרי את המברשת שהורדת והיא תכנס לרשימת המברשות שלך ותוכלי להשתמש בה.

ב י ש ו ף

New member
עוד אחד בהופעה... (קצת עצוב אגב)

http://www.youtube.com/watch?v=FQQOhljE00E כשזה בגרסאת האלבום הפזמון טוב יותר בכל זאת הופעה חיה.......... http://www.youtube.com/watch?v=ra5Po36egvY הסאונד בינוני............פה באסה.

ב י ש ו ף

New member
שאלה נוספת (כמה מפתיע) "משטחי עץ"

לא רוצה לפתוח בשביל זה שרשור אם יש לי משטח עץ ואני רוצה לשנות את הצבע אך לא לאבד את המרקם מה עושים? האם להוריד את הצבע לחלוטין (עם סטרויישן) ואז לשים שקופים של הצבע שרוצים תמיד עובד? (זה שיטה שהרגע המצאתי ואני מניח שהיא גרועה)

Nienna17

New member
יש כל מיני דרכים

השאלה היא מה היא הדרך הטובה ביותר, וזה כבר תלוי בכל תמונה בפני עצמה. אתה יכול לפתוח שכבה חדשה ולשים אותה על COLOR. עכשיו פשוט להתחיל לצבוע בשכבה החדשה את הצבע השאתה רוצה לשנות. הצעה נוספת היא לא להשאיר את ה-OPACITY על 100%, אלא להוריד אותה ללפחות 50%, או מה שנראה לך מציאותי. שכבת ה-COLOR היא שכבת הבסיס (בשבילי) ורק אחרי שהתעסקתי איתה אני מוסיפה שכבות חדשות ומחפשת BLENDING MODES אחרים כדי להגיע לתוצאה הרצויה. אולי תעלה את התמונה ונראה?

ב י ש ו ף

New member
ושאלה נוספת (כמה מפתיע מס'2) לא משהו קשה

עשיתי עיצוב של המעטפת לכיתוב, דרך הקלקה על השכבה מה שפתח חלון עם גרדיינט וכו' מה שעיצבן אותי שה"הילה" הלבנה שעשיתי נבלעה על הכחול. (אשמח לסיוע פה) הדבר הנוסף זה אפשר להקליד אותיות על משטח, ולגרום לקח שהכיתוב יספוג את הצבע של המשטח? (נניח אם זה משטח מזהב, שהאותיות יספגו את הרקע ואז יהיה אפשר בעצם, להעתיק את האותיות ה"ספוגות/משקפות" ולעשות איתם מה שרוצים???????(או שאני צריך לרשום פטנט גם על זה?)

Nienna17

New member
זה תלוי

לעיניים בהירות קל לשנות את הצבע, עיניים כהות זה כבר סיפור בעייתי אחר שקשה להסביר רק עם מונחים בסיסיים. בכל מקרה יש כמה דרכים לשנות צבע עיניים. אחת הדרכים היא לסמן את כל העין, ללכת לImage -> adjustment -> Hue/Saturation , ועכשיו לשחק עם הפרמטרים עד שתקלטי את העניין.

למעלה