שרשור שאלות

just טלוש

New member
רוב האנשים שאני מכירה לא אוהבים את בונו,

ואת המראה שלו
אוי את באמת מיוחדת.סופסוף אחת שמבינה עניין
את בחורה לטעמי!!

just טלוש

New member
את רואה,מצאה מין את מינו!../images/Emo6.gif

בדר"כ אנשים לא מסכימים איתי על יופיים של אנשים[מה לעשות שאני אוהבת גברים סקסיים מושכים קשוחים וגם רוקרים מזדקנים?!
] אין אין על אקסל רוז[לא של עכשיו
על איך שהוא היה נראה פעם] סטיבן טיילור ג'ון בונג'ובי
בונו שלי
קורט קוביין גם את דומה לי בקטע המוזיקלי

../images/Emo45.gif בקטע המוזיקלי לגמרייי

אהה סטין וגון וקורט בכלללל!! סוף ..! { אני התכוונתי למשפט שאמרת "את בחורה לטעמי" XDDDDD אני קצת שובניסטית קצת הרבה חחח אז אמממ לא הרבה אומרים לי את בחורה לטעמי XDDD }

just טלוש

New member
../images/Emo6.gif שטויות:)

וואי אני בשוק שאת מסכימה איתי עליהם
זה חדש לי פשוט! חחח

ב י ש ו ף

New member
בונו ממש לא הטעם שלי במוזיקה

אין ספק שהוא יצרן להיטים בין הגדולים שהיו ויש לו את ONE ,למון, ואולי הלהקה עם הכי הרבה להיטים אי פעם .... אבל (למעט ביטלס, שהם זוועה לטעמי היום, אבל יש עובדות כאילו) דייר סטרייטס הם הסולטנים של הלהקות וגאנס אנד רוזס... אין יותר טובים.....ומטליקה קצת קאקי. יש זמר איטלקי בשם ז'אן לוקה גריניאני, טיפוס האביב גפן האיטלקי (שנראה לי פרש) מלבד פערי השפה, הוא לדעתי אחד מאומני הרוק הטובים ביותר בעולם U2 כולל דייר סטרייטס (אולי לא לוקח אותם בשני שירים, אבל חוץ מסולטן הוא די לוקח) לא זוכר איך בדיוק מאייתים אבל זה משהו כזה gianluca griniani תנסו כמה איותים, השיר דסטינצ'יונה פארדיסו( חובה, לאורה פאוזיני שהיא אלוהים של אלוהים עבור האיטלקים, עשתה קאוור לז'אן לוקה, שזה כמו שנגיד פה ששלמה ארצי אלוהים בדימוס עושה קאוור לפישי , סתם בשביל להבין תמעמד), בייבי רבולושן השיר השני שאני ממליץ עליו, יש לו כמה שירי דיכאון וכמה שירים שכדאי לחזור לפזמון שלהם, דסטינצ'יונה פארדיסו זה אהבה משמיעה ראשונה. (וכל מה שבולט עם הופעת השם בלי לרמוז לפעולה לא חוקית כלשהי) תנסו לאתר סתם בשביל לשמוע את דעתכם ובלי שליליות

just טלוש

New member
נשמע טוב.אולי אני אנסה לשמוע...

אני אוהבת את U2,זאת להקת חיי בערך:) וגאנז היו קודם לכן...אבל היו ונשארו. להקות הפייבוריטס. אירוסמית' ,גאנז,U2,coldplay,REM הביטלס,מטאליקה,פרל ג'ם,רולינג סטונס.... כל להקות העבר הגדולות.

ב י ש ו ף

New member
המוזיקה הכי טובה היא לקטים אין מה לעשות

יו טו טובים אי ספק, אבל גאנז הם יותר..... רוק ויותר מיוחדים ויותר אקסל רוז שהוא לא דומה לשום דבר אחר, ובונו הוא סבבה. קיצור עזבי את האולי, תעשי ניסיון זריז עם המקורות שלך תקלידי gianluca griniani עד שתמצאי תוצאות מספקות, והשיר זה דיסטנציונה פרדיסו...............(הוא יקפוץ איפה שהוא ברשימה המובילה ) אני אחזור לי לממלכת הריטוש אגב אני מחפש גם מנועים למאגרי תמונות איכותיות כאלה אם מישהו יכול להמליץ על הדרך זה בכלל נחמד.

just טלוש

New member
OK:)

אתה יודע,גאנז הם יחידים במינם ולא יהיה כמוהם יותר אף פעם.לצערנו. כי היום הם נראים חבורה של גמלאים. אבל כן,אני מסכימה על גאנז..
וכמובן,אקסל..איך אפשר שלא.[עזוב,אובססיית עבר שלי.] שאלתי שאלה אגב. אתה היית במונית הכסף?[מקווה שאני לא טועה.
]

ב י ש ו ף

New member
אמ... לא ... הייתי במונית בלי כסף

חחחחחחחחחחחחח שמעצבן זה שאבא שלי חושב לקנות לי מונית (אם אני נכשל בהייטק)

למעלה