איך הכרתם את אטל טיים לואו?

StayAwake

New member
אממ..

בעיקרון סתם לפתוח שרשור ולשרשר לשם המלצות
תמונות/קישורים/שמות של שירים מומלצים.. מה שבא לך

AdiA12

New member
אממ בכיף, לא אכפת לי לפתוח ../images/Emo3.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

2MayaN2

New member
../images/Emo45.gifמה אתם שומעים זו אחלה דרך ../images/Emo221.gif

להמליץ על להקות..עשיתי את זה פעם בפורום שלי אבל הפסקתי. אני מציעה שזו תיהיה פינה קבועה

AdiA12

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

חחחח אבל זה במקרה האמת, פתחנו דיון עצום בגלל שרשמתי ששמעתי שיר של The Maine , מצחיק לחשוב ממה כל זה התחיל
חחח

2MayaN2

New member
מצד שני גם חשבתי שATL ממש מוכרים ../images/Emo221.gif

והם יחסית לא..

AdiA12

New member
אני תמיד ידעתי ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

שThe Maine וATL ממש לא מוכרים בארץ.. The Maine מכירים את זה ממש אולי איזה 20 אנשים בארץ.. ואת ATL מכירים קצת יותר.. אבל עדיין גם הם לא מוכרים כמעט כל הלהקות שאני מכירה לא מוכרות בארץ נגיד YMAS כשהכרתי אותם לפני 3 וחצי שנים אני הייתי ממש בין אולי איזה 5 שהכירו אותם.. אני נראה לי הראשונה בארץ שרשמה עליהם באינטרנט XD ועכשיו קצת יותר מכירים אותם.. נגיד 200 אנשים ככה(?)..

StayAwake

New member
דווקא אני מכירה הרבה שמכירים את ריממברינג

סאנדיי! כל החיים חופרים לי עליו בפייסבוק

AdiA12

New member
חחחחח |סשוי|../images/Emo248.gif

אממ אז משהו כמו 100 -150 מכירים אותם בארץ.. אני מניחה.. הם קצת מוכרים וקצת לא.. זה בעייתי XD

StayAwake

New member
כן.. וחבל שאלכס צבע את השיער!

הוא ממש מכוער ככה ועכשיו אף אחת לא תאהב אותו ותבוא להופעה רק בגללו (ראו ערך ג'ארד ו30 שניות למאדים. שני דברים שונים לגמרי! 30 זה הלהקת ליווי של ג'ארד פשוט. סורי, אני עדיין עצבנית על המפגרות שעמדו בהופעה מאחוריי ומשכו לי בשיער בין היתר
סליחה אם זאת אחת מכן ואני יוצאת מרושעת!
)

AdiA12

New member
חחחחחחח ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

כן זה ממש מצחיק אותי איך שזה היה פאקינג מופע דיווה של ג'ארד >< הוא די שוויצר, רציני.. ודווקא יש כאלה שחושבות ששאנון חתיך, אז.. זה לא בדיוק רק בגלל ג'ארד אני חושבת ששניהם יפים, אבל ג'ארד כבר הרס לעצמו את השיער..
ואלכס.. יפה לו בכל מצב, אלא אם כן הוא ישנה את התסרוקת O_O אם הוא ישנה את התסרוקת הוא יהיה מכוער

למעלה