איך הכרתם את אטל טיים לואו?

StayAwake

New member
בהתחלה השיער של אלכס היה בצהוב פיפי!

והוא עוד הגיע ככה להשקה של הדיוידי
וכן... גם אומרים שג'ארד ממש סנוב ולא נחמד
ובכל מקום כתוב רק איזה פרפומר הוא ולא על הלהקה. לי לא באמת אכפת איך הם נראים, אכפת לי מהמוזיקה שלהם. ושאנון מאוד חתיך. כל ההופעה עמדתי מולו. אומנם היה לו משהו מטריד על הראש אבל הוא מדהים, באמת! הוא הרג אותי מצחוק כשהוא ניסה לסדר את התופים ובמקום זה נפלו לו המצילותXDDDDDDDD

AdiA12

New member
חחחחחחח ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אממ כן.. גם לי בד"כ אכפת מהמוזיקה, וזה שהם חתיכים זה בונוס
אבל האמת ? הייתי בהופעה אבל אני לא כזה אוהבת את המוזיקה שלהם.. נגיד את The kill אני אוהבת ועוד כמעט כל השירים מthis is war אבל בכללי יש הרבה שירים שאני לא כזה אוהבת שלהם.. ואף פעם לא כזה שמעתי אותם, שמעתי כמה שירים מוכרים שלהם לפני איזה שנה שנתיים וזהו, אני מאלה ה"יעני מעריצות" שהתחילו לשמוע יותר לפני ההופעה עצמה.. אבל עכשיו אחרי ההופעה אני גם ממשיכה לשמוע אותם.. את השירים שאני אוהבת, לעומת אלה שהפסיקו כי כבר הייתה ההופעה

StayAwake

New member
בדיוק!

אני ת'אמת הכרתי את השירים מדיס איז וור ועוד בודדים מהאלבומים האחרים כי אותם יש לי.. אבל זה לא כל כך אכפת לי. זאת להקה שאני אוהבת כבר כמה שנים וגם ככה רוב השירים היו מדיס איז וור... תכלס הלכתי להנות ובהחלט נהנתי D:

AdiA12

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אממ אני לא כזה אוהבת אותם, לפעמים קצת מעצבנים אותי, אבל יש שירים שאני אוהבת
ואני הלכתי כדי להנות, כדי להגיד שראיתי אותם במציאות וכדי להוציא אדרנלין, וכדי להרגיש שוב את הכיף שבהופעת רוק חיה וטובה, כי כבר הספקתי קצת לשכוח..

StayAwake

New member
כן! וכדי לדרבן (שיעור לשון../images/Emo6.gif) אותנו להביא את

אטל. ההופעות של אטל מטורפות בדר"כ! ג'אק הורג מצחוק. הוא פשוט פיגור מהלך

AdiA12

New member
חחח ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

וואו אני זוכרת שראיתי סרטון שהם שלחו לי במייספייס שאמרתי "וואו אני משמ חייבת להיות בהופעה שלהם" כי הם ממש טובים בלייב, ובכללי. אבל ממש התלהבתי מזה שהם ממש מעולים בלייב *~*

2MayaN2

New member
ראיתן את הסרטונים מהDVD? ../images/Emo221.gif

(שאלה רטורית) הם כ"כ טובים שם! ואני מתה על damned if i do you (...) שאלכס עושה את כל השיר מהקהל ובסוף ג'אק צועק לו לחזורXD

AdiA12

New member
אז זהו ש... ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

לא ממש שאלה רטורית.. לא ראיתי את הסרטונים מהDVD.. ראיתי האמת כמה סרטונים שלהם מההופעה הסודית של מייספייס.. תמיד אין לי כוח לחפש אחרי DVDים וסרטוני לייב של כל מיני להקות.. אם שולחים לי או שיש בטלוויזיה אני מסתכלת.. כמו שקרה במקרה של ההופעה במייספייס וההופעות של MTV..

AdiA12

New member
וואו ../images/Emo2.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

זה ממש סרטון מעולה! וממש בא להיות בהופעה שלהם
אני ממש חייבת לראות את הדיוידי.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך התפקעתי מצחוק כשהוא אמר את זה "i know i look good but i don't smell good"

2MayaN2

New member
גם לי../images/Emo7.gif ../images/Emo221.gif

גם אניXD ג'אק בכלל הרג אותי

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif לי יש את הדיוידי D:

הוא כזה סקסי . הוא הורג אותי מצחוק XD

2MayaN2

New member
חחח את צוחקת עלי? חברה שלי באה ../images/Emo221.gif

להופעה ועשתה חולצה+נמעכה ומעכה אנשים מקדימה למרות שהיא מכירה רק 3 שירים שלהם
היא בכלל קראה להם 30 CENTS TO MARS
אבל אני שמחה שהיא באה והיא גם נהנתהD:

AdiA12

New member
חחחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

טוב כל זה בשביל החתיכות שלהם *~* לפחות חלקית.. לא אהבתי ממש איך שהם נראו בהופעה בארץ XD וגם בשביל האדרנלין והכיף שבהופעת רוק חיה

2MayaN2

New member
לדעתי הם נראו ממש טובXD ../images/Emo221.gif

הופעות חיות..במיוחד של אמנים מחו"ל זה כ"כ כיף*-*

AdiA12

New member
אני ../images/Emo23.gif הופעות חיות ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

וכן, בעיקר של אמנים מחו"ל

2MayaN2

New member
הייתה לו בנדנה שהוא נתן למישהו ../images/Emo221.gif

בסוף ההופעה
ואני יכולה להגיד שמסיפורים של אנשים שפגשו את ג'ראד שזה לא ממש נכון...לפי מה ששמעתי הוא דווקא ממש נחמד למעריצים.

למעלה