איך הכרתם את אטל טיים לואו?

AdiA12

New member
לא יודעת יש הרבה שנעלבו ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

ממנו ואמרו שהוא שוויצר.. יש סיכוי שהוא נחמד למי שבא לו..

2MayaN2

New member
אולי...../images/Emo221.gif

אבל אני שונאת לחשוב ככה על אמנים שאני אוהבת, אז אני מעדיפה לחשוב שהוא נחמד

AdiA12

New member
חחחח ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אני מבינה אותך כל כך
אבל אממ לא כזה אכפת לי ממנו, יש לו עיניים יפות והוא יפה שכזה, אבל אני לא כזה אוהבת אותו אז אם אומרים שהוא שוויצר, אני אניח שזה נכון ואסכים עם זה.. :S

2MayaN2

New member
ג'ארד נראה טוב בכל מראה../images/Emo99.gif ../images/Emo221.gif

לדעתי
באמת היה לי חבל שלא יצא לי לראות כמעט את תומו ואת שאנון בהופעה
ראיתי את תומו מרחוק אבל הוא כמעט ולא בא לחלק הימני של הבמה ושאנון די היה מוסתר><

AdiA12

New member
חחח זה כלום ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אני נמוכה יחסית, אז כל האנשים הגבוהים הסתירו לי, ואם הם לא היו גבוהים, היה להם שיעור ארוך, מלא ומציק
אבל לא נורא הצלחתי לראות משהו כשעמדתי על האצבעות ומצאתי רווחים בין הראשים של האנשים.. >< וראיית כל הזמן את ג'ארד, את שאנון ותומו בקושי ראיתי.. את שאנון הצלחית לראות יותר מאת תומו, נראה לי שכמעט ולא ראיתי אותו :S

2MayaN2

New member
אז זהו אני הייתי מול שאנון אבל כמעט ../images/Emo221.gif

ולא ראיתי אותו...ואת תומו ראיתי מרחוק. את ג'ראד ראיתי מעולה
כ"כ מסכימה איתך על השיער! הייתה לידי מישהי שלא רק שהיה לה שיער ארוך היא גם שיחקה איתו כל הזמן והעיפה אותו עליי

2MayaN2

New member
לאוהב להקה בגלל סולן../images/Emo46.gif ../images/Emo221.gif

ג'ראד חתיך מאוד..אני די מריירת עליו
אבל אין לזה שום קשר לזה שאני אוהבת את 30STM וחבל שאנשים שוכחים שיש עוד אנשים
ואת רוצה להגיד לי שיש אנשים שבאים להופעה רק כי הסולן חתיך? אני דווקא חושבת שאלכס נראה אחלה (רגע לאיזה צבע את מתכוונת?XD)

StayAwake

New member
וכמו שכבר אמרתי:"איך קוראים לו?"-"טומו"-"שלמה

ההההההההה???"
זה מצחיק ועצוב ביחד!

2MayaN2

New member
חחחח לגמרי ../images/Emo221.gif

זה מזכיר לי שבאיזשהו יום עצמאות ראיתי הופעה של מוש בן ארי ולפני שהוא עלה הקהל התחיל לצעוק "מוש,מוש,מוש" ואיזה אחת לידי זרמה והתחילה "בוש,בוש,בוש"

AdiA12

New member
אהא D: ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

אני מכירה שם את רוב הלהקות שיש בצד, אבל נראה לי שרק את ATL הכרתי מהבצד הזה.. את YMAS הכרתי בדרך קצת שונה ^____^ ואת שאר הלהקות שיש שם זה מבצד של יוטיובים אחרים

AdiA12

New member
חחחח לפני יוטיוב לא בדיוק הכרתי ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

להקות.. XD ובאמת שאני לא זוכרת מה עשיתי לפני

AdiA12

New member
אממ ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

יש אתר שנקרא bebo , שילוב של.. לא ידועת מיסיפייס עם פייסבוק? משהו שכזה.. זה היה לפני שידעתי על קיומו של הפייסבוק. היו בו מלא אימואים שרובם מהUK *~* בקיצור אתר מאוד לטעמי
ויש שם אפשרות של לפרסם וידאוים כמובן, ואצל כמה אנשים שהוספתי היה את השיר save it for the bedroom, אז אחרי שראיתי את זה כמה פעמים על כמה פרופילים, החלטתי ללחוץ על הפליי, וממש אהבתי..
חבל שבאותו זמן שהכרתי אותם היו להם רק 5 שירים וכל כך חיכיתי שיוציאו כבר דיסק, עד שסוף סוף הוציאו וממש שמחתי D: והכרתי אותם ממש ביום שהצטרפתי, אז לכן אני זוכרת את התאריך שהכרתי אותם ^_____^

אבל איזה חבל שהם הפסיקו את הסקרימו!

כשהלכתי לשמוע שירים מממממש ישנים שלהם שמעתי את הסקרימו וממש אהבתי את זה
המ... העיקר עכשיו הם עדיין טובים בלי הסקרימו ^-^

AdiA12

New member
אממ ../images/Emo209.gif../images/Emo248.gif

כן הגראולינג שהם עשו בכמה שירים ממש אהבתי, וחבל שהם הפסיקו, אבל הם מספיק תותחים גם בלי הגראולינג

IamAfreakinGirl

New member
חחח נראלי זה כבר היה בקומונה אבל לא נורא D:

אממ , זה היה מהפסקול של אליס בארץ הפלאות ~ השיר הראשון ששמעתי . בעיקרון בראש 1 (העיתון שאני מנויה אליו) XD , דיברו על הפסקול של אליס וגם פרסמו פוסטר של אול טיים לואו . אז ניסיתי לשמוע את פיינטינג פלאוורס וממממש ממממש אהבתי את זה ! ואז רשמתי אול טיים לואו ביוטיוב ~ וייטלס והגעתי למה שאני עכשיו XDDDD מכורה קשות D: אני ממש שונאת את זה שלא הכרתי אותם יותר מוקדם . לא נורא , העיקר שהכרתי אותם XD

StayAwake

New member
כן היה מלא כאלו בקומונה אבל אנחנו פורום עכשיו

ועובדה שלא היה לי מושג איך את הכרת אותם
את יודעת כמה זמן לקח לי להשיג את הפוסטר הזה? זה היה בגיליון של פסח שלא היה בחנויות!

למעלה