היום ב-
אנשים

../images/Emo222.gif היום ב-../images/Emo43.gif אנשים ../images/Emo104.gif

אחה"צ ב-16:00 עו"ד אברהם פכטר יתארח לייב בבלוג טי-וי ויענה על שאלות בנושאים הקשורים למלחמה בטרור בראייה משפטית. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם כבר עכשיו בפורום פוליטיקה עולמית: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1189&msgid=81874779 ל-BlogTV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
מפגינים סולידריות, אחווה וגאווה לאומית אל מול האש - בואו לתלות דגלים עם שאר התושבים פרטים נוספים על היוזמה בפורום למען ועם מצפון ועד דרום http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1600&msgid=82049076
בסימן קריאה! לא נכנס למיטה בלי ספר? חולם בלילה על הארי פוטר ועל עליסה בארץ הפלאות? תפוז
אלבומים
מזמין אתכם לשלוח תמונה שלכם עם ספר או בספריה ולזכות בתלושים לקניית ספרים: http://www.tapuz.co.il/Albums/contests/contest.asp?c=67

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif שאלון לכל המשועממים

הבנאדם הכי...
הבנאדם הכי חשוב לך: הבנאדם הכי מצחיק: הכי לא מצחיק: הכי חתיך/ה:
דברים מועדפים
מילה בת 3 אותיות: קורנפלקס?: מסטיק? טעם גלידה אהוב? פרי אהוב? ממתק אהוב? קרמבו וניל או שוקולד? תוכנית אהובה בטלוויזיה?: המקום האהוב לחופשה?:
בחודשיים האחרוניים..
הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? בכית? גרמת למישהו לצחוק? קנית משהו? הסתפרת? הרגשת טיפש?
אי-פעם...
בכית על בת? בכית על בן? עישנת? שתית אלכוהול? התגעגעת למישהו? שיקרת? נעצרת? כן אה? אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? בכית בסרט? היית על במה? חשבת שאת הולכת למות? נכשלת במקצוע? הורידו אותך כיתה? הקפיצו אותך כיתה? נשבר לך הלב? שברת לבבות? נישקת בנים? נישקת בנות? השם שלך הופיע בעיתון? התחרטת על דברים שעשית?
הדברים האחרונים שעשית
ספר שקראת: שיר ששמעת: השיר שנתקע בראש: האיש שהתקשרת אליו: האיש שהתקשר אליך: תוכנית טלוויזיה שראית: אדם שחשבת עליו:
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך? ראה אותך בוכה? צעק עליך? אמר לך שאתה חשוב לו? נגע בך?
עכשיו
מה השעה עכשיו? תפוח או בננה? כחול או אדום?: סתיו או אביב?: רעש אחרון ששמעת? ריח האחרון שהרחת? תיכון או אוניברסיטה? בשר או חלב? ג'ינס או מכנס? סנדל או נעל?: חוף או הרים? טלויזיה או מחשב?
אינלי כוח לשים לכם את המדגישומטיק.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif בווו אני מתגעגעת../images/Emo7.gif

הבנאדם הכי...
הבנאדם הכי חשוב לך: אין 'בנאדם הכי חשוב'. יש כמה.
הבנאדם הכי מצחיק: לאדעת
הכי לא מצחיק: בנצי!
הכי חתיך/ה: טל
דברים מועדפים...
מילה בת 3 אותיות: שמן.
קורנפלקס?: כריות נוגט.
מסטיק? פטל לימון.
טעם גלידה אהוב? שוקולד.. אבל רק אלדו.[איפרת
] פרי אהוב? אבטיח.[עוד איפרת
] ממתק אהוב? שוקולד. אבל אסור לייי
קרמבו וניל או שוקולד? צבע? וניל. גם זה אסור לי
תוכנית אהובה בטלוויזיה?: מכושפות
המקום האהוב לחופשה?: כרי דשא?
XD
בחודשיים האחרוניים...
הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? היה לי עם אייל אתמול
בכית? אמ, ביום חמישי. כל הלילה:/.
גרמת למישהו לצחוק? לאדעת.. אולי לשימי אתמול בלילה.
קנית משהו? פייי מזמן:/.>< הסתפרת? לפני כמה זמן, לא ממש מזמן.
הרגשת טיפש? מתי לא:/Oo
אי-פעם...
בכית על בת? כן. בכית על בן? כן. עישנת? כן. שתית אלכוהול? כן. התגעגעת למישהו? כן. שיקרת? כן. נעצרת? כן אה? לא. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן. בכית בסרט? כן. היית על במה? כן.:) חשבת שאת הולכת למות? כן. נכשלת במקצוע? כן. הורידו אותך כיתה? לא. הקפיצו אותך כיתה? לא. נשבר לך הלב? כן. שברת לבבות? כן.
נישקת בנים? כן. נישקת בנות? כן. השם שלך הופיע בעיתון? לא. התחרטת על דברים שעשית? יותר מידי
הדברים האחרונים שעשית...
ספר שקראת: משו על בעיות קשב ולמידה [HDAD]
אני חכמה. שיר ששמעת: שזיף - שייגעצ.
השיר שנתקע בראש: אין. האיש שהתקשרת אליו: הדרי. האיש שהתקשר אליך: ליאני. תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות. רק חדשות. אדם שחשבת עליו: מי לא?! טל, עדי, הדרי, עמרי, ליל, רעז. לבדוק שכולם בסדר.
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך? שלא תדעו
ראה אותך בוכה? איפרת.
צעק עליך? אמא
אמר לך שאתה חשוב לו? נופרי.
נגע בך? אבא, הוא אמר לי ביי עם חיבוק:)
איזה נשמה
.
עכשיו...
מה השעה עכשיו? 12:50 תפוח או בננה? בננה
כחול או אדום?: כחול. סתיו או אביב?: סתיו. רעש אחרון ששמעת? יובל מנדלסון שרD: סתם, יש פה כל הזמן בומים:/. ריח האחרון שהרחת? Oo תיכון או אוניברסיטה? תיכון. בשר או חלב? חבל. [שוקולד נו.] ג'ינס או מכנס? מכנס. סנדל או נעל?: נעל. חוף או הרים? חוף.
טלויזיה או מחשב? מחשב.
בלובלובלו
. הא! הנה דני!

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif התבלבל לי../images/Emo7.gif

בווו טובה ישלזה עוד שם נכון? ADD או משו כזה, לא? ><

אפרת P

New member
זה לא עוד שם../images/Emo112.gif

ADHD זה בעיות קשב וריכוז עם היפראקציה ADD זה בעיות קשב וריכוז בלי היפראקציה, ויש כאלה שאצלם זה בדיוק ההפך מהיפר (פאסיביות, ניתוק חלקי מהעולם וכאלה)

Tin Doll

New member
חחחחחחחחחח וואלה?

אז זה שאומרים שאני מנותקת מהעולם דיי נכון

Tin Doll

New member
../images/Emo26.gif

הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך: וואו, קשה הבנאדם הכי מצחיק: גם קשה הכי לא מצחיק: אני? הכי חתיך/ה: קייט בקינסל
דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות: חחחחחחחחחחחח קורנפלקס?: הרגיל מסטיק? אורביט טעם גלידה אהוב? וניל פרי אהוב? כמעט כל הפירות שיש. ממתק אהוב? אמ קרמבו וניל או שוקולד? וניל תוכנית אהובה בטלוויזיה?: לא רואה טלויזיה חחח המקום האהוב לחופשה?: אמ
בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? כן בכית? כן גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? כן הסתפרת? לא הרגשת טיפש? כן
אי-פעם... בכית על בת? כן בכית על בן? כן עישנת? כן שתית אלכוהול? כן התגעגעת למישהו? כן שיקרת? כן נעצרת? כן אה? לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת הולכת למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא נשבר לך הלב? כן שברת לבבות? כן נישקת בנים? כן נישקת בנות? כן השם שלך הופיע בעיתון? לא התחרטת על דברים שעשית? כן
הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: התחלתי את האלכימאי שיר ששמעת: הכעס - רוקפור השיר שנתקע בראש: הכעס? האיש שהתקשרת אליו: דודו האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות? אדם שחשבת עליו: ערן
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך? אני ראה אותך בוכה? ערן צעק עליך? אמא? אמר לך שאתה חשוב לו? ערן? נגע בך? אמא?
עכשיו מה השעה עכשיו? 12:56 תפוח או בננה? תפוח ירוק כחול או אדום?: אדום סתיו או אביב?: אביב רעש אחרון ששמעת? את השקית של הבמבה ריח האחרון שהרחת? במבה תיכון או אוניברסיטה? חופש בשר או חלב? בשרר ג'ינס או מכנס? הא? סנדל או נעל?: כפכף חוף או הרים? תלוי טלויזיה או מחשב? מחשב

מלחמה מזדיינת

הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך: ליבי הבנאדם הכי מצחיק: הו יש הרבה הכי לא מצחיק: לויודע הכי חתיך/ה: אני דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות: בנצ קורנפלקס?: מסטיק? טעם גלידה אהוב? שוקולד-וניל פרי אהוב? אננס ממתק אהוב? קרמבו וניל או שוקולד? וניל תוכנית אהובה בטלוויזיה?: האנטומיה של גריי, טירוף בבית, איך פגשתי את אמא המקום האהוב לחופשה?: בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? כע בכית? כע גרמת למישהו לצחוק? כע קנית משהו? כע הסתפרת? כע הרגשת טיפש? כע אי-פעם... בכית על בת? כע בכית על בן? לא עישנת? כע שתית אלכוהול? כע התגעגעת למישהו? כע שיקרת? כע נעצרת? כן אה? כע
...רעז כפרעליו
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כע בכית בסרט? לט היית על במה? כע חשבת שאת הולכת למות? כע נכשלת במקצוע? כע הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא נשבר לך הלב? כע שברת לבבות? לא נישקת בנים?לא נישקת בנות?כע השם שלך הופיע בעיתון? לא התחרטת על דברים שעשית? כע הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: המף אם יש גן עדן-רון לשם מומלץ
שיר ששמעת: russia on ice-porcupine tree השיר שנתקע בראש: 5 דקות של תהילה-מהשד"ק האיש שהתקשרת אליו: לחמ"ל של פיקוד צפון
(מה ליבי שם) האיש שהתקשר אליך: ליל
תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות אדם שחשבת עליו: ליבי האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך? אני
ראה אותך בוכה? ליבי צעק עליך? אמא אמר לך שאתה חשוב לו? ליבי נגע בך? המףף איזה אחד שמיזמז לי את התחת בהופעה של היהודים אתמול
...פאקקקק זה היה מעצבן רואים שהוא נגע בכוונה ~!@#$%^ עכשיו מה השעה עכשיו? 13:08 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום?: המף סתיו או אביב?: אביב רעש אחרון ששמעת? טרקטורים שהורסים את הכביש בחוץ ריח האחרון שהרחת? 0O תיכון או אוניברסיטה? אוניברסיטה בשר או חלב? בשר דאא ג'ינס או מכנס? גינס סנדל או נעל?: נעל חוף או הרים? חוף טלויזיה או מחשב? מחשב הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה