../images/Emo181.gif
הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך: יש המון הבנאדם הכי מצחיק: יש כמה הכי לא מצחיק: יש המון הכי חתיך/ה: ג'וני דפ
דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות: ככה קורנפלקס?: שוגי מסטיק? לא אוהבת מסטיקים טעם גלידה אהוב? בננה או וניל פיצפוצים פרי אהוב? אבטיח
ממתק אהוב? שוקולד קרמבו וניל או שוקולד? אני לא אוהבת קרמבו תוכנית אהובה בטלוויזיה?: חברים והפיג'מות המקום האהוב לחופשה?: בצפון;[ בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? אממ יש מצב בכית?
גרמת למישהו לצחוק? נראלי שכן קנית משהו?
הסתפרת?
הרגשת טיפש?
אי-פעם... בכית על בת?
בכית על בן?
עישנת?
שתית אלכוהול?
התגעגעת למישהו? כל הזמן שיקרת?
נעצרת? כן אה?
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת הולכת למות?
נכשלת במקצוע?
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
נשבר לך הלב?
שברת לבבות? לאדעת נישקת בנים?
נישקת בנות? אממ סוג של השם שלך הופיע בעיתון?
התחרטת על דברים שעשית?
הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: דבק שקדים וציאניד. אבל עוד לא סיימתי אותו שיר ששמעת: too long-Anouk השיר שנתקע בראש: אין האיש שהתקשרת אליו: אבא האיש שהתקשר אליך: שימי תוכנית טלוויזיה שראית: חברים אדם שחשבת עליו: כל מי שבצפון
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך? אממ לא זוכרת ראה אותך בוכה? אמא אבא אחיות שלי... אבל זה היה מצחוק
צעק עליך? אחותי אמר לך שאתה חשוב לו? לאדעת נגע בך? לאדעת עכשיו מה השעה עכשיו? 13:09 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום?: אדום סתיו או אביב?: אביב רעש אחרון ששמעת? של שקית מהמטבח ריח האחרון שהרחת? לאדעת תיכון או אוניברסיטה? תיכון בשר או חלב? חלב ג'ינס או מכנס? מכנס סנדל או נעל?: סנדל חוף או הרים? הרים טלויזיה או מחשב? מחשב