היום ב-
אנשים

אע זה

כןןן...אבל כאילו פאק מה הוא נוגע בי...בהתחלחה חשבתי שהוא ניסה לכייס אותי אז העברתי את הארנק לכיס הקדמי ואחרי זה הוא פשוט נגע, הוא עשה את עצמו כאילו יעני הידיים שלו היו שם אבל הוא ממש גרוע בלשקר

B a m b o o k

New member
../images/Emo181.gif

הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך: יש המון הבנאדם הכי מצחיק: יש כמה הכי לא מצחיק: יש המון הכי חתיך/ה: ג'וני דפ
דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות: ככה קורנפלקס?: שוגי מסטיק? לא אוהבת מסטיקים טעם גלידה אהוב? בננה או וניל פיצפוצים פרי אהוב? אבטיח
ממתק אהוב? שוקולד קרמבו וניל או שוקולד? אני לא אוהבת קרמבו תוכנית אהובה בטלוויזיה?: חברים והפיג'מות המקום האהוב לחופשה?: בצפון;[ בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? אממ יש מצב בכית?
גרמת למישהו לצחוק? נראלי שכן קנית משהו?
הסתפרת?
הרגשת טיפש?
אי-פעם... בכית על בת?
בכית על בן?
עישנת?
שתית אלכוהול?
התגעגעת למישהו? כל הזמן שיקרת?
נעצרת? כן אה?
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת הולכת למות?
נכשלת במקצוע?
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
נשבר לך הלב?
שברת לבבות? לאדעת נישקת בנים?
נישקת בנות? אממ סוג של השם שלך הופיע בעיתון?
התחרטת על דברים שעשית?
הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: דבק שקדים וציאניד. אבל עוד לא סיימתי אותו שיר ששמעת: too long-Anouk השיר שנתקע בראש: אין האיש שהתקשרת אליו: אבא האיש שהתקשר אליך: שימי תוכנית טלוויזיה שראית: חברים אדם שחשבת עליו: כל מי שבצפון
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך? אממ לא זוכרת ראה אותך בוכה? אמא אבא אחיות שלי... אבל זה היה מצחוק
צעק עליך? אחותי אמר לך שאתה חשוב לו? לאדעת נגע בך? לאדעת עכשיו מה השעה עכשיו? 13:09 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום?: אדום סתיו או אביב?: אביב רעש אחרון ששמעת? של שקית מהמטבח ריח האחרון שהרחת? לאדעת תיכון או אוניברסיטה? תיכון בשר או חלב? חלב ג'ינס או מכנס? מכנס סנדל או נעל?: סנדל חוף או הרים? הרים טלויזיה או מחשב? מחשב

B a m b o o k

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני אוהבת אותך! בואי לאשקלון יום חמישי

nobody99

New member
מיכל:)

הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך:הממ יש המון בזמן הזה הבנאדם הכי מצחיק:לע חושב שצחקתי בזמן האחרון מאף אחד הכי לא מצחיק:נסראללה הכי חתיך/ה: דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות:הממ קורנפלקס?:בטח מסטיק?למה לא טעם גלידה אהוב?מקופלת ופיסטוק:) פרי אהוב? אין לי כוח לחשוב ממתק אהוב?טווינקס קרמבו וניל או שוקולד?וניל תוכנית אהובה בטלוויזיה?:איש משפחה:) המקום האהוב לחופשה?:כל מקום חוץ מחיפה בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו?המון שיחות רציניות בכית?נופ גרמת למישהו לצחוק?כן:) קנית משהו?הממ יש מצב לע זוכר הסתפרת?נופ הרגשת טיפש?אני תמיד מרגיש טיפש אי-פעם... בכית על בת?לע בכית על בן?לע עישנת?לע שתית אלכוהול? יאפ התגעגעת למישהו? כל הזמן שיקרת? לצערי נעצרת? כן אה? הממ לע חושב אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? יאפ בכית בסרט? בכיתי מרוב צחוק:) היית על במה?כן חשבת שאת הולכת למות?יותר מדי פעמים נכשלת במקצוע?אוהו.. יותר מדי מקצועות הורידו אותך כיתה?עדיין לע הקפיצו אותך כיתה?חחח בטח כל שנה נשבר לך הלב?כע שברת לבבות?לע יודע נישקת בנים?לע נישקת בנות?כע השם שלך הופיע בעיתון?לע התחרטת על דברים שעשית?יאפ יאפ כ הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:כיפה אדומה שיר ששמעת:את הפזמון של החדשות השיר שנתקע בראש:טו טו טו טו טווווווווווווווווו האיש שהתקשרת אליו:שירן האיש שהתקשר אליך:ים תוכנית טלוויזיה שראית:חדשות אדם שחשבת עליו:המון אנשים האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך?אני ראה אותך בוכה?הגננת שלי צעק עליך?נרמ אמא נראה לי אמר לך שאתה חשוב לו?ידידה נגע בך? אמא נתנה חיבוק:( עכשיו מה השעה עכשיו?13:14 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום?:כחול סתיו או אביב?:אביב רעש אחרון ששמעת?בוווווווווםםם ריח האחרון שהרחת?את הריח של המקלחת תיכון או אוניברסיטה?תיכון בשר או חלב?בשר ג'ינס או מכנס?ג'ינס סנדל או נעל?:נעל! חוף או הרים?חוף טלויזיה או מחשב?מחשב

בדיוק בזמן

הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך: אין אחד.. יש כמה. הבנאדם הכי מצחיק: יואח הכי לא מצחיק: הממצ הכי חתיך/ה: רויטל! דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות: גור קורנפלקס?: הרגיל נו מסטיק? מנטה, רק מנטה טעם גלידה אהוב? הממממ לאדעת פרי אהוב? תפוז, תות, ליצי! ממתק אהוב? הממ קרמבו וניל או שוקולד? וניל תוכנית אהובה בטלוויזיה?: מכושפות המקום האהוב לחופשה?: :X בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? כן בכית? כן, אבל לא בשיחה הזאת X: גרמת למישהו לצחוק? חושבת שכן קנית משהו? כן הסתפרת? כן!! הרגשת טיפש? דה אי-פעם... בכית על בת? לא בכית על בן? לא חושבת, התבכיינתי כן, בכיתי לא. עישנת? כן שתית אלכוהול? אני? אלכוהול? מה פתאום התגעגעת למישהו? כןכן שיקרת? כן נעצרת? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן בכית בסרט? לא היית על במה? בחודשים האחרונים? לא חשבת שאת הולכת למות? לא נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא נשבר לך הלב? לא חושבת. בקטנה כזה כן אבל לא רציני שברת לבבות? אני? פווף נישקת בנים? כן נישקת בנות? לא השם שלך הופיע בעיתון? חע! התחרטת על דברים שעשית? כן הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: יומנה של סופי שיר ששמעת: cat food! השיר שנתקע בראש: איים סטיל אלייייייייייב האיש שהתקשרת אליו: דן האיש שהתקשר אליך: מוריץ תוכנית טלוויזיה שראית: מכושפות!!! אדם שחשבת עליו: שלא תדעו האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך? אני! ראה אותך בוכה? לא קרה. צעק עליך? אבא :X אמר לך שאתה חשוב לו? מישהו אנונימי. נשבעת! נגע בך? שלא תדעו P: עכשיו מה השעה עכשיו? 13:33 תפוח או בננה? תפוח כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב?: סתיו רעש אחרון ששמעת? הצמיד פעמונים הסקסי שקניתי! ריח האחרון שהרחת? בושם תיכון או אוניברסיטה? תיכון בשר או חלב? חלב ג'ינס או מכנס? ג'ינס סנדל או נעל?: נעל חוף או הרים? חוף טלויזיה או מחשב? מחשב

../images/Emo204.gifכוסעמעמעמעממעק../images/Emo7.gif

הבנאדם הכי...
הבנאדם הכי חשוב לך:ממ..לאדעת..כלמיני
הבנאדם הכי מצחיק:יש כלמיני
הכי לא מצחיק:ממ..לא נעים..חח
הכי חתיך/ה:יש יותר מידי
דברים מועדפים
מילה בת 3 אותיות:פאק
קורנפלקס?:פיטנס
מסטיק?אורביט
טעם גלידה אהוב?מוקה-וניל/קפוצ'ינו
פרי אהוב?אבטיח, אפרסק
ממתק אהוב?טעמי
קרמבו וניל או שוקולד?איכ קרמבו
תוכנית אהובה בטלוויזיה?:הרבה
המקום האהוב לחופשה?:אילת
בחודשיים האחרוניים..
הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו?ברור
בכית?כן
גרמת למישהו לצחוק?כן
קנית משהו?ברור
הסתפרת?לא
הרגשת טיפש?כן
אי-פעם...
בכית על בת?כן
בכית על בן?כן
עישנת?
שתית אלכוהול?כן
התגעגעת למישהו?כן
שיקרת?כן
נעצרת?לא
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן
בכית בסרט?כן
היית על במה?כן
חשבת שאת הולכת למות?כן
נכשלת במקצוע?כן
הורידו אותך כיתה?עדיין לא
הקפיצו אותך כיתה?פחחחח לא.
נשבר לך הלב?כן
שברת לבבות?ישמצב
נישקת בנים?כן
נישקת בנות?כן
השם שלך הופיע בעיתון?ממ...ישמצב..לאדעת
התחרטת על דברים שעשית?כן
הדברים האחרונים שעשית
ספר שקראת:התחלתי לא מזמן את "סיפורי סלסה" אבל נראלי שהוא קצת משעמם.. לפני זה קראתי את "ילדי יומראשון"
שיר ששמעת:RHCP - Stadium Arcadium
השיר שנתקע בראש:^
האיש שהתקשרת אליו:מממ...אמא
האיש שהתקשר אליך:קוש-עדי [פעה] הנשמה
תוכנית טלוויזיה שראית:דרייק וג'וש
אדם שחשבת עליו:אחותי
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך?אני
ראה אותך בוכה?ממ...מעיין
צעק עליך?בטח אמא או מש'ו
אמר לך שאתה חשוב לו?נראלי טול...או רונית..
נגע בך?נגע בי סתם...? בטח סבתא..
עכשיו
מה השעה עכשיו?13:34
תפוח או בננה?מה קשור לעכשיו? בננה
כחול או אדום?:אדום
סתיו או אביב?:אביב
רעש אחרון ששמעת?חדשות
ריח האחרון שהרחת?מרק של סבתא
תיכון או אוניברסיטה?מה עדיף?.. ממ..לאדעת
בשר או חלב?חלב
ג'ינס או מכנס?תלוי
סנדל או נעל?:תלוי
חוף או הרים?חוףף
טלויזיה או מחשב?שניהם

Hezi The One

New member
יואוווו הרופאות שיניים האלה

הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך:חברים שלי ומשפחה...יש הרבה הבנאדם הכי מצחיק:יש כמה חח הכי לא מצחיק:לוידעO: הכי חתיך/ה:עזבוווווו דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות:כ-ו-ס קורנפלקס?:צ'יריוס מסטיק? אורביט טעם גלידה אהוב? קפוצ'ינו פרי אהוב?תפוח[?] ממתק אהוב?גומי:] קרמבו וניל או שוקולד? איכס קרמבו באמאשלי תוכנית אהובה בטלוויזיה?:מכושפות המקום האהוב לחופשה?:אילת,אירופה בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו?כן בכית?לא גרמת למישהו לצחוק?ברור!!!!111111 קנית משהו?יותר מדי הסתפרת?לא הסתפרתי מאז פורים...חובה כבר...בתקווה להסתפר היום הרגשת טיפש?כן מפעם לפעם אי-פעם... בכית על בת?כן בכית על בן?לא עישנת?כן שתית אלכוהול?כן התגעגעת למישהו?כן שיקרת?כן נעצרת? חחח בטח אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן ברור בכית בסרט?לא בכיתי...אבל כשמופאסה מת במלך האריות עשה לי עצוב היית על במה?כן חשבת שאת הולכת למות?בערך נכשלת במקצוע?חחח פיזיקה הכי הרבה...איזה פעמיים הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?רצו פעמיים לעשות את זה...אבל חרא מה נשבר לך הלב?לא כזה... שברת לבבות?כן נישקת בנים?לא נישקת בנות?כן השם שלך הופיע בעיתון?כן התחרטת על דברים שעשית?כמובן הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:עיתון מה שיר ששמעת:מרגיש אחר-סינרגיה השיר שנתקע בראש:מרגיש אחר האיש שהתקשרת אליו:אמא האיש שהתקשר אליך:מהשבט...אבל סיננתי חחח תוכנית טלוויזיה שראית:אבא חוורג אמא חורגת אדם שחשבת עליו:... האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך? חוץ ממני כאילו? אה אז די מזמן מישי ראה אותך בוכה?לוזוכר כבר צעק עליך?הרשגדית שלי חחח כפררעליה אמר לך שאתה חשוב לו?נטע...אני חושב נגע בך?הרופאת שינייםD: עכשיו מה השעה עכשיו?13:45 תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?:כחול אדום!!!11111 זה צר"ג חברים!!!!111111 סתיו או אביב?:אביב רעש אחרון ששמעת?טלוויזיה ריח האחרון שהרחת?של הבושם שלי תיכון או אוניברסיטה?תיכון,זה הכיף של החיים בשר או חלב?בשר ג'ינס או מכנס?ג'ינס סנדל או נעל?:נעל...כי זו לא בושה להיות נעל חוף או הרים? חוף טלויזיה או מחשב?מחשב

אפרת P

New member
צ'ו../images/Emo112.gif

הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך: יש כמה הבנאדם הכי מצחיק: ישי וגלעד, קרן, מיכלי ויש עוד כמה הכי לא מצחיק: אח שלי הכי חתיך/ה: מיכלי
דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות: שמן! וזה שליייי קורנפלקס?: קורנפלקס רגיל של קלוגס מסטיק? מנטה של מאסט\הדבר הזה של אביב טעם גלידה אהוב? יוגורט פירות יער
פרי אהוב? אבטיח אבטיח לא על עץ ולא על שיח ממתק אהוב? שוקולד קרמבו וניל או שוקולד? לא קרמבו תוכנית אהובה בטלוויזיה?: אממ.. מילואים המקום האהוב לחופשה?: כל מקום שיש תחושה של חופש.. זה אומר כל מקום אצלי חח בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? כן בכית? כן גרמת למישהו לצחוק? כן קנית משהו? אני מניחה.. הסתפרת?
|לא.. הרגשת טיפש? כן אי-פעם... בכית על בת? אממ.. לא יודעת בכית על בן? לא יודעת עישנת? לא שתית אלכוהול? לא :X התגעגעת למישהו? כן שיקרת? כן נעצרת? כן אה? לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן בכית בסרט? כן... על אילן רמון ובסוף של הייר היית על במה? כן חשבת שאת הולכת למות? כן נכשלת במקצוע? אממ.. לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא נשבר לך הלב? לא שברת לבבות? לא נישקת בנים? כן נישקת בנות? לא השם שלך הופיע בעיתון? יש מצב התחרטת על דברים שעשית? כן הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: הקייטנה של קנלר (מיכלי יש פה הרבה פריקיות..) שיר ששמעת: רקוויאם השיר שנתקע בראש: נסיעה מהירה האיש שהתקשרת אליו: אנערף.. האיש שהתקשר אליך: מיכלי תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות אדם שחשבת עליו: מישהו חמוד האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך? אורי ראה אותך בוכה? אמא שלי צעק עליך? מיכלי אמר לך שאתה חשוב לו? אמא שלי נגע בך? אמא שלי... וואי זה נשמע רע עכשיו מה השעה עכשיו? חמישה לשתיים תפוח או בננה? תפוח ירוק
כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב?: אביב רעש אחרון ששמעת? אח שלי ריח האחרון שהרחת? המיץ המגעיל הזה תיכון או אוניברסיטה? תיכון בשר או חלב? חלב ג'ינס או מכנס? מכנס דייגים.. וגם ג'ינס זה מכנס סנדל או נעל?: אף אחד חוף או הרים? חוף טלויזיה או מחשב? מחשב אינלי כוח לשים לכם את המדגישומטיק. שיט, מה אני אעשה עכשיו..

לההההההההההההההההההההה

הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך: יש מלאמלא [נזק] הבנאדם הכי מצחיק: מממ..האמת שאין הכי לא מצחיק: האממ.גם אין הכי חתיך/ה: קוב דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות: לבן [אין לי מושג למה] קורנפלקס?: רגיל מסטיק? אורביט ירוק טעם גלידה אהוב? קוקוס פרי אהוב? לא יודעת ממתק אהוב? שוקולד קרמבו וניל או שוקולד? וניל תוכנית אהובה בטלוויזיה?: השיר שלנו המקום האהוב לחופשה?: בבית בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? בטוח היה בכית? לא נראה לי גרמת למישהו לצחוק? למיכלי! קנית משהו? אתם יודעים כמה אפשר לקנות בחודשיים? הסתפרת? לא הרגשת טיפש? ברור אי-פעם... בכית על בת? כן בכית על בן? כן עישנת? כן שתית אלכוהול? כן התגעגעת למישהו? כן שיקרת? כן נעצרת? כן אה? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת הולכת למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא נשבר לך הלב? כן שברת לבבות? כן נישקת בנים? כן נישקת בנות? לא השם שלך הופיע בעיתון? לא התחרטת על דברים שעשית? כן הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: אין שיר ששמעת: השיר שנתקע בראש: כל הזמן אני חושב עליהההה האיש שהתקשרת אליו: עידן האיש שהתקשר אליך: מור תוכנית טלוויזיה שראית: חדשות אדם שחשבת עליו:
איזה חרא אחד האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך? קובי ראה אותך בוכה? שמע...מור צעק עליך? הבוס החרא שלי אמר לך שאתה חשוב לו?
לאמשנה נגע בך? חברה שלי עכשיו מה השעה עכשיו? 15:53 תפוח או בננה? בננה נראה לי כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב?: אביב רעש אחרון ששמעת? טלויזיה ריח האחרון שהרחת? תיכון או אוניברסיטה? בשר או חלב? ג'ינס או מכנס? סנדל או נעל?: חוף או הרים? טלויזיה או מחשב?

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifרדיו בלה בלה

הבנאדם הכי... וואלה אין לי שמץ הבנאדם הכי חשוב לך: הבנאדם הכי מצחיק: הכי לא מצחיק: הכי חתיך/ה: דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות:ואי קורנפלקס?:עוגי מסטיק?מנטה טעם גלידה אהוב?אלדו
פחזניות שוקולד
וופל בלגי
וניל צרפתי
ויסקי
אלדו
פרי אהוב?אפרסק ממתק אהוב?מסטיק
קרמבו וניל או שוקולד?וניל תוכנית אהובה בטלוויזיה?:מממממ אין המקום האהוב לחופשה?:תאילנד, קו-פי-פי בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו?אני אמור לזכור מה קרה לפני חודשיים?! אני בקושי זוכר איפה הייתי אתמול בכית?לא גרמת למישהו לצחוק?כן קנית משהו?כן הסתפרת?כן הרגשת טיפש?כן אי-פעם... בכית על בת?
בכית על בן?
עישנת?
שתית אלכוהול?
התגעגעת למישהו?
שיקרת?
נעצרת? כן אה?
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?
בכית בסרט?
היית על במה?
חשבת שאת הולכת למות?
נכשלת במקצוע?
הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?
נשבר לך הלב?
שברת לבבות?
נישקת בנים?
נישקת בנות?
השם שלך הופיע בעיתון?
שי ג. <גבסו
> התחרטת על דברים שעשית?
הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:עדיין בקריאה-1984 שיר ששמעת:פעמון מלחמה/היהודים השיר שנתקע בראש:שיר עצוב/אביב גפן האיש שהתקשרת אליו:אופיר האיש שהתקשר אליך:נדב תוכנית טלוויזיה שראית:חדשות אדם שחשבת עליו:קרן האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך?בתדודה שלי ראה אותך בוכה?לא זוכר צעק עליך?אבא אמר לך שאתה חשוב לו?לא נראה לי שזה קרה נגע בך?סנדי <הכלבה שלי> עכשיו מה השעה עכשיו?15:51 תפוח או בננה?בננה כחול או אדום?:גם וגם סתיו או אביב?:סתיו רעש אחרון ששמעת?הסטנד של הגיטרה נפל ריח האחרון שהרחת?פיתה טריה
תיכון או אוניברסיטה?גן בשר או חלב?שניהם, ביחד. ג'ינס או מכנס?ג'ינס זה סוג של מכנס.. (מכונית או סיטרואן?) סנדל או נעל?:יחף חוף או הרים?תלוי לאן אני מסתכל
מזרחה יש לי הרים ומערבה יש לי ים.. במרחק של פחות מחצי שעה הליכה
טלויזיה או מחשב?מחשב

למעלה