בתקווה שזה יעבוד ../images/Emo7.gif
הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך: הפורום
הבנאדם הכי מצחיק: יש מלא ^^ הכי לא מצחיק: --.-- הכי חתיך/ה: מיכלי ובנצי XDDD דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות:ליל
קורנפלקס?:רגיל
מסטיק? :X טעם גלידה אהוב?:X פרי אהוב?:X ממתק אהוב?:X קרמבו וניל או שוקולד?Oס תוכנית אהובה בטלוויזיה?:כל היס סטארס
המקום האהוב לחופשה?:תל אביב
בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו?אתמו.עם אחי הקטן.השיחה הכי טובה שהייתי לי בחיים <אה כן, והשיחה עם מיכלי במקלט.
> בכית? חמישי בערב.פחדתי \: גרמת למישהו לצחוק?אץמול
קנית משהו?עוד חצי שעה ^_^ הסתפרת?אתמול.<אבל סתם שיחקתי בשיער עם מספריים.טעות.
הרגשת טיפש?חחח אולי בכל דקה נתונה.....XD אי-פעם... בכית על בת?אהא בכית על בן?אהא עישנת?
שתית אלכוהול?
התגעגעת למישהו?אליכםיאשמנים
שיקרת? כן \: נעצרת? כן אה?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל כך כן!!!@$@#%$% אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? קצת.
בכית בסרט?יאפ היית על במה?חחחחחחחחחח כןן חשבת שאת הולכת למות? בערך בשבוע האחרון-יותר מתמיד. נכשלת במקצוע?חח כן הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?לא Oס נשבר לך הלב?המון
שברת לבבות?לא
נישקת בנים?כן
נישקת בנות?כן
השם שלך הופיע בעיתון?הממ..אולי Oס התחרטת על דברים שעשית?כל כך הרבה פעמים... הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:הנסיך הקטן
שיר ששמעת: עוד פעם-מוניקהסקס
השיר שנתקע בראש:אלברט-הנעליים של איקי.<טוב נו.חשתי.אבל זה שיר מדבק-תשאלו את מיכלי.$%#$^#$@#%@#%> האיש שהתקשרת אליו:בנצי?
האיש שהתקשר אליך: רוני
תוכנית טלוויזיה שראית: מיסטר בין באנימציה@$%%@#%@#%זה כזה חמוד#$^#$%
אדם שחשבת עליו: כולכם
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך?עזבו X: ראה אותך בוכה?אח שלי.
צעק עליך?אמא.
אמר לך שאתה חשוב לו?דניאל
נגע בך?חחחחחחחחח שלא תדעו מצרות.
עכשיו מה השעה עכשיו?12:00? תפוח או בננה?תפוח$%@#% כחול או אדום?:אדום!!!!!!!111 סתיו או אביב?:סתיו
רעש אחרון ששמעת?סקייט של אח שלי, בפארק הזה ברעננה
ריח האחרון שהרחת? אוטו של אמא --.--" תיכון או אוניברסיטה?ברור שתיכון$%@$% בשר או חלב?:X ג'ינס או מכנס?ר-ק ג'ינס.<יש לי איזה 26 ג'ינסים בארון ^_^> סנדל או נעל?:נעל
חוף או הרים?חוף.
טלויזיה או מחשב?מחשב!!!!!!!!!!!11111111111