היום ב-
אנשים

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif שי יאחסר רגש&#$&

מהזה זה?! לא בכית על בת לא בכית על בן ולא אמרת אפעם "אני אוהב אותך" והתכוונת?! אמא&#$^#$^#$^#$^#
פוווף.

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifהייתי אומר עכשיו משו ציני

אבל זה באמת קטע עצוב, יש לי סוג של מחסום רגשי כזה.. משו מוזר=/

ני רוצה להאמין שגם המוות יעבורר

הבנאדם הכי... נו לא אוהבת:/ הבנאדם הכי חשוב לך: הבנאדם הכי מצחיק: הכי לא מצחיק: הכי חתיך/ה: דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות: תחת קורנפלקס?: ממ קוקו מסטיק? מלון טעם גלידה אהוב? ריבת חלב פרי אהוב? בננה ותפוח ממתק אהוב? שוקולד:/ קרמבו וניל או שוקולד? וניל תוכנית אהובה בטלוויזיה?: יש כלמיני וזה המקום האהוב לחופשה?: לאדעת בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? יאפ בכית? יאפ גרמת למישהו לצחוק? יאפ קנית משהו? יאפ הסתפרת? נופ הרגשת טיפש? 25 שעות ביממה אי-פעם... בכית על בת? כן בכית על בן? כן עישנת? כן שתית אלכוהול? כן התגעגעת למישהו? כן שיקרת? כן נעצרת? כן אה? לא אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת הולכת למות? קצת נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא נשבר לך הלב? כן שברת לבבות? לא נישקת בנים? כן נישקת בנות? כן השם שלך הופיע בעיתון? כן התחרטת על דברים שעשית? יותר מידי. הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: צורות של יונה וולך שיר ששמעת: עכשיו. היהודים- אמן השיר שנתקע בראש: כאילו. האיש שהתקשרת אליו: איציק האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית טלוויזיה שראית: ב24. שכחתי תשם אדם שחשבת עליו: ממ.. האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך? אני ראה אותך בוכה? איציק צעק עליך? ממ מזמן לא קרה אמר לך שאתה חשוב לו? חלצ' נגע בך? איציק עכשיו מה השעה עכשיו? 18:20 תפוח או בננה? חחח בדיוק ה2 שכתבתי למעלה! ממ תפוח כחול או אדום?: אדום סתיו או אביב?: סתיו. אבל חורף עדיף! רעש אחרון ששמעת? של הפועלים מהדירה ממול ריח האחרון שהרחת? חביתה? תיכון או אוניברסיטה? תיכון בשר או חלב? חלב ג'ינס או מכנס? מה שבא סנדל או נעל?: נעל חוף או הרים? חוף טלויזיה או מחשב? מחשב.. היייי זה היה קצרצ'יק! תפוז עשו שינויים? O_ס

Felix dude

New member
@#$%^&*&^%$%^#

הבנאדם הכי...
הבנאדם הכי חשוב לך: כרגע או בכלל? בכלל אין אחד ויחיד, וכרגע כל מי שבצפון הבנאדם הכי מצחיק: בן [לא מהפורום] הכי לא מצחיק:ממ... :X הכי חתיך/ה: לוידעת...
דברים מועדפים
מילה בת 3 אותיות: אשך קורנפלקס?: כריות נוגט מסטיק? ב24 לאוגוסט זה יהיה שנה בלי מסטיק... טעם גלידה אהוב? שוקולד או וניל עם עוגיות שוקולד פרי אהוב?ממ תפוז? ממתק אהוב? ברר שוקולדד קרמבו וניל או שוקולד? וניל תוכנית אהובה בטלוויזיה?: נמלטים, בע התכנית היחידה שאני רואה קבועה.. גם פמילי גאי זה טוב. המקום האהוב לחופשה?:אירופה למיניהם
בחודשיים האחרוניים..
הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? כן.כפול מאה. בכית? יללתי קצת בתור נקבה אתמול... גרמת למישהו לצחוק? כן... קנית משהו? כן... הסתפרת? לא.. הרגשת טיפש? כן...
אי-פעם...
בכית על בת? לא... בכית על בן? יללתי, סוגשל. עישנת? כן שתית אלכוהול? כן התגעגעת למישהו? כן שיקרת? כן נעצרת? כן אה? לא. רק השומר של המושב >< אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא בכית בסרט? חח כן איכ אני כזאת נקבה. היית על במה? כן חשבת שאת הולכת למות? ממ.. להתאבד... נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא נשבר לך הלב? לא נראה לי שברת לבבות? לא נישקת בנים? לא :X נישקת בנות? לא השם שלך הופיע בעיתון? בעיתון מושב... >< התחרטת על דברים שעשית? כן
הדברים האחרונים שעשית
ספר שקראת: עכשיו אני באמצע מר ורטיגו. לפני זה צופן דה וינצ'י. שיר ששמעת: קודם בטלויזיה השיר שנתקע בראש: ולרי. של הזוטונס. דאמ אני מחפשת אותו בקאזה, אני לא מוצאת. האיש שהתקשרת אליו: יעל האיש שהתקשר אליך: אלדד תוכנית טלוויזיה שראית: איך פגשתי את אמא אדם שחשבת עליו: :X איזה אידיוט אחד...
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך?עדי ראה אותך בוכה? יעל נדמה לי צעק עליך? אלדד אמר לך שאתה חשוב לו? אין נגע בך? חח.. בר..?
עכשיו
מה השעה עכשיו? 18:58 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום?: כחול סתיו או אביב?: סתיו רעש אחרון ששמעת? המחשב עושה "טזזז" ריח האחרון שהרחת? משו נשרף. תיכון או אוניברסיטה? תיכון בשר או חלב? בשר ג'ינס או מכנס? מכנס סנדל או נעל?: נעל חוף או הרים? חוף טלויזיה או מחשב? טלויזיה

אפחד לא קורא להלהלהלהלה../images/Emo194.gif

הבנאדם הכי
הבנאדם הכי חשוב לך: אממ יש הרבה... =\ הבנאדם הכי מצחיק: חחחחחחח יוו הרבה
נוען אפרת בנצי
וואי המוןהמון אנשים כמעטו כל מי שאני מכירה הוא חייב להיות מצחיק
הכי לא מצחיק: חחחח אמא הכי חתיך/ה: פיטר
דברים מועדפים
מילה בת 3 אותיות: אסי
קורנפלקס?: סיני מיני .... חח נוען
;[ מסטיק? מנטה ירוק של אורביט! טעם גלידה אהוב? שוקולד
פרי אהוב? תפוז ואשכולית ממתק אהוב? במבה! אהה
קרמבו וניל או שוקולד? איכס קרמבו תוכנית אהובה בטלוויזיה?: די יש המון חחחחחחחחח המקום האהוב לחופשה?: אילת....
בחודשיים האחרוניים
הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? אממממ בכית? יום שישי גרמת למישהו לצחוק? היום קנית משהו? לא זוכרת
הסתפרת? לפני כמה חודשים חחחחחח הרגשת טיפש? אתמול |:
אי-פעם
בכית על בת? כן בכית על בן? כן עישנת? כן שתית אלכוהול? כן התגעגעת למישהו? כן שיקרת? כן נעצרת? חח עוד לא
אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת הולכת למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? כן הקפיצו אותך כיתה? לא נשבר לך הלב? כן שברת לבבות? כן נישקת בנים? כן נישקת בנות? כן השם שלך הופיע בעיתון? לא
התחרטת על דברים שעשית? כן
הדברים האחרונים שעשית
ספר שקראת: כל החיים לפניו שיר ששמעת: אמונה עיוורת ברי סחוף השיר שנתקע בראש: עוד לילה עבר.... האיש שהתקשרת אליו: שי האיש שהתקשר אליך: ליל תוכנית טלוויזיה שראית: גיא פינס אדם שחשבת עליו: חברה.....
האיש האחרון ש...
ישן במיטה שלך? שי
ראה אותך בוכה? לא זוכרת... צעק עליך? אמא אמר לך שאתה חשוב לו? לא זוכרת... נגע בך? לא זוכרת
עכשיו
מה השעה עכשיו? רבע לשמונה תפוח או בננה? תפוח ירוק
כחול או אדום?: כחול
אבל גם אדום
סתיו או אביב?: סתיו רעש אחרון ששמעת? אמא שלי ריח האחרון שהרחת? סבון תיכון או אוניברסיטה? תיכון בשר או חלב? חבל ברור!! ג'ינס או מכנס? חח אה? סנדל או נעל?: נעל חוף או הרים? גם וגם
טלויזיה או מחשב? גם וגם

../images/Emo121.gifמי PL מי Pלל יבורך ישראללללל

הבנאדם הכי... הכי הכי הבנאדם הכי חשוב לך: איפרת הבנאדם הכי מצחיק:אילןןןןןןןןן
הכי לא מצחיק:פפפ לא חסרים הכי חתיך/ה:נאמישי, הוא כוסית דברים מועדפים יאי מילה בת 3 אותיות:יאפ קורנפלקס?:רגיל, או עוגי
מסטיק?מה שבא טעם גלידה אהוב? לימון פרי אהוב?מממ תפוח>< ממתק אהוב?קופלת קרמבו וניל או שוקולד?זה מוקה בכלל
מוקה תוכנית אהובה בטלוויזיה?:סימפסון וחברים המקום האהוב לחופשה?:מממ גולן בחודשיים האחרוניים.. יאי הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו?כע בכית?כע גרמת למישהו לצחוק?כע קנית משהו?כע הסתפרת?לא הרגשת טיפש?יש מצב אי-פעם... כע בכית על בת?מממ לא שזכור לי בכית על בן?כנ"ל עישנת?לא שתית אלכוהול?כע התגעגעת למישהו?כע שיקרת?כע נעצרת? כן אה?כע אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לא אומר אם לא מתכוון בכית בסרט?כע היית על במה?כע חשבת שאת הולכת למות?כע נכשלת במקצוע?כע הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא נשבר לך הלב?אולי שברת לבבות?אולי נישקת בנים?לא נישקת בנות?כע השם שלך הופיע בעיתון?כע התחרטת על דברים שעשית?כע הדברים האחרונים שעשית. וויפי ספר שקראת:משפחתי וחיות אחרות שיר ששמעת:הוציא מהמהפייכה-ג'ירפות השיר שנתקע בראש:צדק צדק תרדוף-מאיר אריאל האיש שהתקשרת אליו:איפרת, הזונה לא עונה האיש שהתקשר אליך:ניסים ארז, כי התקשרתי והוא לא ענה ואולי יש עבודה תוכנית טלוויזיה שראית:חדשות
לצערי אדם שחשבת עליו:איפרת האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך?נאמ זה היה מאוד מזמן ראה אותך בוכה?אמא צעק עליך?אמא אמר לך שאתה חשוב לו?פפפ השד יודע נגע בך? מממ אבא, ולא מהבחינה הזאת! סוטים... עכשיו: |הליל|וויפי|סליל| מה השעה עכשיו?20:56 תפוח או בננה?תפוח! כחול או אדום?:כחול סתיו או אביב?:סתיו רעש אחרון ששמעת?מאוורר ריח האחרון שהרחת?מממ לא דע תיכון או אוניברסיטה?תיכון בשר או חלב?חלב ג'ינס או מכנס?ג'ינס זה בד, מכנס זה בגד, מה אתם רוצים?? סנדל או נעל?:נעלי עור חי מעור אדם תוצרת אלוהים חוף או הרים?שניהם! טלויזיה או מחשב?חברים

JALULA2

New member
:)

הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך:אסתי הבנאדם הכי מצחיק:אסתי הכי לא מצחיק:תום:/ הכי חתיך/ה:מנחם:) דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות:מור קורנפלקס?:הרגיל מסטיק?מנטה טעם גלידה אהוב?תות פרי אהוב?אפרסק ממתק אהוב?במבה קרמבו וניל או שוקולד?שוקולד תוכנית אהובה בטלוויזיה?:חברים המקום האהוב לחופשה?:צפון בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו?כן בכית?כן גרמת למישהו לצחוק?כן קנית משהו?כן הסתפרת?לא הרגשת טיפש?כן אי-פעם... בכית על בת?כן בכית על בן?כן עישנת?כן שתית אלכוהול?כן התגעגעת למישהו?כן שיקרת?כן נעצרת? כן אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת?כן בכית בסרט?כן היית על במה?כן חשבת שאת הולכת למות?כן נכשלת במקצוע?כן הורידו אותך כיתה?לא הקפיצו אותך כיתה?לא נשבר לך הלב?כן שברת לבבות?לא יודעת.. נישקת בנים?כן נישקת בנות?כן השם שלך הופיע בעיתון?כן:) התחרטת על דברים שעשית?יותר מידי.. הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:האמת שלי.. שיר ששמעת:חלומות גדולים השיר שנתקע בראש:חלומות גדולים האיש שהתקשרת אליו:מנחם האיש שהתקשר אליך:מנחם תוכנית טלוויזיה שראית:לא זוכרת.. אדם שחשבת עליו:מנחם האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך?אני ראה אותך בוכה?שלום צעק עליך?אמא אמר לך שאתה חשוב לו?אסתי נגע בך?מממ...נראלי מנחם עכשיו מה השעה עכשיו?עשרה לעשר תפוח או בננה?תפוח כחול או אדום?:כחול סתיו או אביב?:סץיו רעש אחרון ששמעת?מוזיקה ריח האחרון שהרחת?כביסה תיכון או אוניברסיטה?תיכון בשר או חלב?חלב ג'ינס או מכנס?ג'ינס סנדל או נעל?:נעל חוף או הרים?חוף טלויזיה או מחשב?טלויזיה

ססילייה

New member
בתקווה שזה יעבוד ../images/Emo7.gif

הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך: הפורום
הבנאדם הכי מצחיק: יש מלא ^^ הכי לא מצחיק: --.-- הכי חתיך/ה: מיכלי ובנצי XDDD דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות:ליל
קורנפלקס?:רגיל
מסטיק? :X טעם גלידה אהוב?:X פרי אהוב?:X ממתק אהוב?:X קרמבו וניל או שוקולד?Oס תוכנית אהובה בטלוויזיה?:כל היס סטארס
המקום האהוב לחופשה?:תל אביב
בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו?אתמו.עם אחי הקטן.השיחה הכי טובה שהייתי לי בחיים <אה כן, והשיחה עם מיכלי במקלט.
> בכית? חמישי בערב.פחדתי \: גרמת למישהו לצחוק?אץמול
קנית משהו?עוד חצי שעה ^_^ הסתפרת?אתמול.<אבל סתם שיחקתי בשיער עם מספריים.טעות.
הרגשת טיפש?חחח אולי בכל דקה נתונה.....XD אי-פעם... בכית על בת?אהא בכית על בן?אהא עישנת?
שתית אלכוהול?
התגעגעת למישהו?אליכםיאשמנים
שיקרת? כן \: נעצרת? כן אה?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כל כך כן!!!@$@#%$% אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? קצת.
בכית בסרט?יאפ היית על במה?חחחחחחחחחח כןן חשבת שאת הולכת למות? בערך בשבוע האחרון-יותר מתמיד. נכשלת במקצוע?חח כן הורידו אותך כיתה?
הקפיצו אותך כיתה?לא Oס נשבר לך הלב?המון
שברת לבבות?לא
נישקת בנים?כן
נישקת בנות?כן
השם שלך הופיע בעיתון?הממ..אולי Oס התחרטת על דברים שעשית?כל כך הרבה פעמים... הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת:הנסיך הקטן
שיר ששמעת: עוד פעם-מוניקהסקס
השיר שנתקע בראש:אלברט-הנעליים של איקי.<טוב נו.חשתי.אבל זה שיר מדבק-תשאלו את מיכלי.$%#$^#$@#%@#%> האיש שהתקשרת אליו:בנצי?
האיש שהתקשר אליך: רוני
תוכנית טלוויזיה שראית: מיסטר בין באנימציה@$%%@#%@#%זה כזה חמוד#$^#$%
אדם שחשבת עליו: כולכם
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך?עזבו X: ראה אותך בוכה?אח שלי.
צעק עליך?אמא.
אמר לך שאתה חשוב לו?דניאל
נגע בך?חחחחחחחחח שלא תדעו מצרות.
עכשיו מה השעה עכשיו?12:00? תפוח או בננה?תפוח$%@#% כחול או אדום?:אדום!!!!!!!111 סתיו או אביב?:סתיו
רעש אחרון ששמעת?סקייט של אח שלי, בפארק הזה ברעננה
ריח האחרון שהרחת? אוטו של אמא --.--" תיכון או אוניברסיטה?ברור שתיכון$%@$% בשר או חלב?:X ג'ינס או מכנס?ר-ק ג'ינס.<יש לי איזה 26 ג'ינסים בארון ^_^> סנדל או נעל?:נעל
חוף או הרים?חוף.
טלויזיה או מחשב?מחשב!!!!!!!!!!!11111111111

B a m b o o k

New member
הנסיך הקטן../images/Emo99.gif

יש לי סרט של זה... זה כזה חמוד עם הציורים מהספר... זה כלכך חמוד

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

עכשיו את חייבת לבוא למפגש להביא לי

טולייצ

New member
אני כ"כ לא משועממת

אני פשוט עייפה הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך : אין בן אדם אחד - כל המשפחה שלי הבנאדם הכי מצחיק : כבר אין לי מישהו כזה הכי לא מצחיק : כולם! הכי חתיך/ה : ניר
דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות : סקס קורנפלקס?: קלוגס עם סוכר מסטיק? הכל טעם גלידה אהוב? פקאן/משהו עם שוקולד פרי אהוב? בננה ממתק אהוב? במבה לולו קרמבו וניל או שוקולד? וניל תוכנית אהובה בטלוויזיה?: חברים המקום האהוב לחופשה?: כל מקום שלא צריך לעבוד בו בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? כן בכית? כן גרמת למישהו לצחוק? כן,היום קנית משהו? כן,המון! הסתפרת? לא הרגשת טיפש? לגמריי אי-פעם... בכית על בת? כן בכית על בן? כן עישנת? כן שתית אלכוהול? יאפ התגעגעת למישהו? גם ברגעים אלו.. שיקרת? יאפ נעצרת? כן אה? כן :) אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? אממ.. בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת הולכת למות? לגמריי
נכשלת במקצוע? יאפ הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא נשבר לך הלב? אממ.. שברת לבבות? אולי נישקת בנים? יאפ נישקת בנות? גם השם שלך הופיע בעיתון? כן,בחודש מאי,שער אחורי של ידיעות אחרונות. אבל גם בעבר הייתי בעיתון
התחרטת על דברים שעשית? יש כמה דברים הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: קוראת את רודף העפיפונים,ומלאכים ושדים שיר ששמעת: סימנים השיר שנתקע בראש: לאן שלא תלכי האיש שהתקשרת אליו: ברק האיש שהתקשר אליך: אמא תוכנית טלוויזיה שראית: חברים אדם שחשבת עליו:
האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך? לא זוכרת ראה אותך בוכה? החניכות שלי. זה היה מביך. על ההר של מצפה רמון. צעק עליך? בטח אבא אמר לך שאתה חשוב לו? ברק,אני חושבת נגע בך? באיזה אופן?
עכשיו מה השעה עכשיו? 00:57 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום?: אדום סתיו או אביב?: אביב רעש אחרון ששמעת? מאוורר ריח האחרון שהרחת? גריל של מק' תיכון או אוניברסיטה? אונ',אני מקווה בשר או חלב? תלוי ג'ינס או מכנס? ג'ינס |זארהסגידה| סנדל או נעל?: תלוי |אלדוסגידה| חוף או הרים? תלוי טלויזיה או מחשב? אממ.. בדילמה אם לבוא מחר להופעה

אני..../images/Emo198.gif

הבנאדם הכי... הבנאדם הכי חשוב לך:לוידעת הבנאדם הכי מצחיק:שח-שח הכי לא מצחיק:עדי אשכנזי הכי חתיך/ה:ג'וני דפ דברים מועדפים מילה בת 3 אותיות: ענב [עינב בשגיאת כתיב] קורנפלקס?: כריות\סינימיניס\טריקס מסטיק? כולם טעם גלידה אהוב? מסטיק פרי אהוב? תפוז ממתק אהוב? סוכריה על מקל קרמבו וניל או שוקולד? לא אוכלת קרמבו תוכנית אהובה בטלוויזיה?: שאלתיאל קוואק וחברים המקום האהוב לחופשה?: קוסטה ריקה בחודשיים האחרוניים.. הייתה לך שיחה רצינית עם מישהו? קצרה אבל כן בכית? הרבה גרמת למישהו לצחוק? כה קנית משהו? כה הסתפרת? לא.. אבל צבעתי ת'שיער :>:> הרגשת טיפש? תמיד אי-פעם... בכית על בת? כה בכית על בן? בגלל בן עישנת? לא שתית אלכוהול? ברור! התגעגעת למישהו? כה שיקרת? כה נעצרת? כן אה? לא.. אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? לחברות.. בכית בסרט? אין סרט שאני לא בוכה בו.. היית על במה? כה! פעם ראשונה בחיים. חשבת שאת הולכת למות? כן.. מבושה נכשלת במקצוע? לא הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא נשבר לך הלב? לא שברת לבבות? נראה לי.. נישקת בנים? כה נישקת בנות? כה השם שלך הופיע בעיתון? לא.. אבל תמונה גדולה ובולטת התחרטת על דברים שעשית? לא הדברים האחרונים שעשית ספר שקראת: "השניים שגנבו את הירח" מומלץ.. ועצוב..=\ שיר ששמעת: HIM - Wings of a Butterfly השיר שנתקע בראש: שום כלום האיש שהתקשרת אליו: ללורבר לדבר עם הררי האיש שהתקשר אליך: הררי מהטלפון של לורבר תוכנית טלוויזיה שראית: מאיה ומיגל[:S] ב4:00 בבוקר.. מה יש בערוץ הילדים בשעות כאלה.. אדם שחשבת עליו: רון האיש האחרון ש... ישן במיטה שלך? אפילו אני לא ישנתי במיטה שלי מלא זמן.. ראה אותך בוכה? אמא והרופאים צעק עליך? אמא אמר לך שאתה חשוב לו? אפחד..=\ נגע בך? אחשלי.. הוא כרגע הרביץ לי..P: עכשיו מה השעה עכשיו?13:35 תפוח או בננה?איכס ואיכס כחול או אדום?:כחול סתיו או אביב?:אביב רעש אחרון ששמעת?אחשלי ריח האחרון שהרחת?כלום תיכון או אוניברסיטה?אוניברסיטה בשר או חלב?חלב. בשר זה רצחחחחחחחחחחחחחחח ג'ינס או מכנס?ג'ינס סנדל או נעל?:בקיץ? סנדל חוף או הרים?לא ולא טלויזיה או מחשב?מחשב

Dj SuNsHiNe

New member
../images/Emo42.gifא-ט|

צופניקים יקרים, אם בא לך לחלוק איך אתם מרגישים אם המצב בכתבה שאני עושה, שלחו לי מסר בבקשה. וגם כאלה שהם לא צפוניקים ורצים אולי לדבר. תודה מראש, נעמה

למעלה